az once birileri sormus benim aklima takildi smdiii. hicc anal sexi denemedim. erkegin zevk aldigi kesinnde kadinlar zevk aliyormu? bana sadece erkeklerin isteyecegi bise gbii geliyor.
not: erkek falan diilim bayanim
not: erkek falan diilim bayanim
Aslında sana bu konuda cevap verebilecek kişiler bayanlar olmasına rağmen cevap erkeklerden gelmiş. Buradan anlayacağın üzere erkeklerin hoşuna gidiyor.
Ben ce vajinal zevk kadar yoğun bir şey değil fakat insan meraktan yapıyor gibi geliyor.
Erkek olarak vajinal birleşmeden daha fazla zevk aldığımızdan değil meraktan veya partnerimizden daha çok şey koparmak aramızda olmamış bir şey kalmasın diye belki özel olmak adına yapmaya çalıştığımızı düşünüyorum.
koca penisli araplar karılarının kıçlarını parçalamasınlar diye yasak gelmiş ve haram sayılmış. kol gibi penisin daracık deliği kanata kanata girdiğini düşünün hiç zevk verir mi kadına? ama normal kalınlıkta hatta biraz ufak penisli erkeklerin dar vajinada alamadığı o zevki analda denenmesine izin verilmeli çünkü vagina darsa zevk verir erkeğe dar değilse şallamşullam neye gidip geldiğin belli olmuyor. şahsen ben karımdan zevk almıyorum bim poşeti gibi vajinası haz vermiyor anala izin vermesini çok isterdim ama analı ona teklif etmeyi geçtim adını ansam beni boşar çünkü çok dindar..
Analdan vajinala oranla daha fazla zevk alıyorlar.Nedenine gelince anüs ve vajina birbirine çok yakın dolayısıyla anal da vajinal kadar dolgunluk hissi veriyor ayrıca anüs kenarındaki sinirler daha yoğun. Tabi bu bilimsel açıklaması, bildiğim kadarıyla anal sex yapan bayanlarda bunu söylüyor. Bişeyi daha bilmek lazım, vajina ve anüsü çevreleyen 8 biçimli pelvis kasını düzgün kullanabilen kadın analdan zevk alır. Yoksa işkenceye döner.
Dip not: Anal sağlıksızdır ve günahtır, bence sakın deneme bile
Zevk alınacak pek bi yanı yok kadın için ama vajina ile birbirine çok yakın zaten biliyorsun. O yüzden penisi içeri sokarken vajinaya doğru daldırırsan kadına da zevk verir. Biraz da tabu yaa bu. Örneğin; İnsanlar içinde seks yaparken meme ucuna dokunmak çok ayıp ve yapılmaması gereken birşey olsaydı. Bazı insanlar sırf meme uçlarına dokunularak bile orgazm olabilirdi. Yasak olanı yapmak o kadar heyecanlandırır ki normalden fazla zevkliymiş gibi gelebilir.
Cevap
11Cevap
valla zevk aldığını söyleyende acıdan bişey anlamadığını söyleyende çok son kararım ben kendi zevkime bakıyorum :)
Aklından bile geçirme öyle saçma şeyleri derim.Boşver gerisini.
Merhaba
ben denemedim yapmamda açıkçası sağlık açısından sakıncalı buluyorum yapanlar arkadaşlarım çok zevk aldıklarını söylüyor mantıklı sonuçta ama hayatta üstüne para versede yapmam herşeyin normali varken
Alan görmedim daha alıyorum diyenlerde rüzgar çünkü zevk alacak bişey yok orda ha gotünü skmişsin ha göbeğini aynı doku yani
popono sok bakalım 18liği anlarsın sanmıyorum aldıklarını
erkeğin zevk altığı ne kesini be boklu deliğe girmekten zevk mi alayım ? iğrenirim kokar bi kere pis be
bir bayan arkadaş yapmaktan büyük zevk aldığını söylüyordu...
kadının canı yanar.. bence deneme gerek yok
acı ve zevk bir arada
Ilkten cok aci sonrası ama bambaska cok zevkli😊
Acıdan başka hiçbir şey yok emin ol.
Neden yapıyorlar o halde
Erkek için
erkek için kendi zevkinden vazgeçiyorsa saçmalık o zaman
anal insanlara göre değildir
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?