Bazı kadınlar anal ilişkiden zevk alır. Bazı kadınlar zevk almaz. Çok canlarının yanmalarından şikayet ederler.
Sizce anal ilişkiden canı yandığını söyleyen kadınların canı yanmalarının sebebi gereken kayganlaştırıcıları iyi kullanmamaları ya da anüslerinin dar olmaları mıdır?
Yoksa zaten normal olan anal ilişkiden acı duymak mıdır, anal ilişkiden zevk aldığını söyleyen kadınlarda mı bir problem vardır?
Sizce anal ilişkiden canı yandığını söyleyen kadınların canı yanmalarının sebebi gereken kayganlaştırıcıları iyi kullanmamaları ya da anüslerinin dar olmaları mıdır?
Yoksa zaten normal olan anal ilişkiden acı duymak mıdır, anal ilişkiden zevk aldığını söyleyen kadınlarda mı bir problem vardır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin de mabadına bişey duhul etse hoşuna gitmez yani
Gaymıyım ben bilader hoşuma gitsin
Demek istediği senin gider mi ki kadının gitsin. Hayal et bir kendininki gibi bir şeyin kıçına girdiğini... Hiç hoş değil
@Yengeckzz aynen öyle
Gitmiyorsa vermesin arkadan zorlamı yapıyor herkes
Bilemezsin ne yaşandığını ya da anlık deneme heves. Giden de vardır bilemem. Sadece örnek verdim.
Arkadan yapılmayı isteyen bundan hoşnut kadınlar tanıdım kim kimseye bi şey yapmıyor yani istisnalar hariç
@Yengeckzz Bir hevestir gidiyor bu mabad işi 💩💩💩
Bok yoluna gidiyoruz sonumuz kanalizasyon çukuru
@Yengeckzz 🤣🤣🤣🤣🤣
Yolun sonu öyle abi
Gitmek istemiyorsan o yolun sonuna mabadını korursun vermezsin olur
Öyle ilişki yaşayan kadınlar tuvaletlerini tutamıyormuş bi de anüs kapanmıyormuş🤢🤮
yok öyle bişey
öyle olsa sasha grey bezle dolaşırdı :D
@zaferrsancak nerden biliyorsun anal ilişki hem din yasaklamış sağlık açısından zararı çok bi de tiksinç bi şey ordan dışkı çıkıyor
o dediklerin farklı konu idrar tutamama farklı. öyle bişey yok
@zaferrsancak
Tekrarlayan ters ilişkiler, makatın kas yapısının bozulmasına ve bu kaslarının kasılıp gevşeme yeteneğinin bozulmasına neden olabileceğinden zamanla gaz ve dışkı kaçırmalara yol açabilmektedir. Ayrıca yine bu bölgede hemoroid ( basur) hastalığı olanlar, sık sık kabızlık yaşayanlarda makattan cinsel ilişki sonrasında hastalıklarında ilerleme olabilir.
ben savunmuyorum evet denedim ama savunmuyorum. yanlış anlıyorsun gerek yok bunlara
@zaferrsancak neye gerek yok be adam😄
gel konuşalım
gtüne aynı boyutta bişey sok bakalım acıyor mu acımıyor mu anlarsın
Dar olduğu için kayganlastirici kullanılması lazim
Tecrübe oldu mu daha önce
Oldu
Anal yapanlara bir tavsiyen var mı?
Kayganlastirici kullansınlar, anal ilişkiden önce tuvalete ciksinlsr
Zevk aldığın için mi yapıyorsun yoksa erkeği mutlu etmek için mi
Hak yolu varken bu yola gidenler aptaldır
Partnere göre evet
Partnerin iyiyse zevk alan tarafta mısın