Böyle insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle abazalar ve ergenler bol keseden atıp tutuyor ama eminimki yaşarlarsa neler yapacağını çok merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
erkeklerin yaşamadıklarını yaşıyor gibi anlatıp kadınların yaşadıklarını saklamaya çalıştığı bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki. umarım kadınlar utandırılmaz da insanlar özgürce cinsellik yaşar ve bu çok büyük bir şey olarak görülmekten çıkar. ne kadar yaşamadıysan o kadar kafada büyütüyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğin çok farklı bir konu ve sonuna kadar haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılgülüyorum onlara. Hayatında aynada bile vjinasını görmeyen kızlar burada günde 15 saat seks yapıyor gibi tecrübeliler. hafiten dokunsan orgzdan bayılırlar.
08 Yorumla- +1 yıl
Knk secede çok detaycı olmadı mı 😂
- +1 yıl
cinsel yaşamda soru soruyorsun ve acık oldugunu mu söylüyorsun cinsel yaşam kategorisi bir an önce kapatılsn 😅 dostum acık olacagım tabiki konuya göre konusurum.😊
- +1 yıl
Çok açıklayıcıydı 😅 ama buna hazır değil KS bil istedim
- +1 yıl
%90ı kashjar ollan kızların zenciye bile hazır olduklarını ıspatlayabilirim : ))
- +1 yıl
Bir çoğu zenci görse kaçar bence
- +1 yıl
işte lafta zenci isteyen onlar jandjknas - +1 yıl
Bu platformda daha çok yer al knk senin yorumlarınla gençleri bilinçlendiririz
- +1 yıl
Ben 6 senedir aktifim burada. kimse bilinçlenmez bu sitede anlattıgım öğretmeye calıstıklarımın sadece %0.1 ini biliyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen soyle yaparim boyle yaparim kocaman felan filan atip tutuyo lar.
Kapi agzinda 10 saniyede hemen geliyolar.
:D21 Yorumla- +1 yıl
Onlar ayrı benim bahsettiğim daha detay veren p*rno izleyip hayatı ordaki gibi sananlar
bomboşş insanlar kısacası
22 Yorumla- +1 yıl
İlk iki kelimesiyle anlaşıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuradaki erkeklerin çoğu yaşamamıştır ama sorsak hepsi playboy
15 Yorumla- +1 yıl
Sadece erkekler diye kısıtlama kızlarda
Cevap sahibi+1 yılKızlarda o kadar sallayan yok çoğu hiç yapmadığını söylüyor zaten ama erkekler hayal güçlerini çok güzel konuşturuyorlar
- +1 yıl
Öyle değil knk kızlarda da var yok şöyle yaparım yok böyle yaparım diyip iş icraate gelince fos çıkanlar var
Cevap sahibi+1 yılEvet var ama erkekler kadar değil ben de onu diyorum
- +1 yıl
Evet orada haklsın
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Yaşasa ne yaşamasa ne 2 tane kaşarı sktler diye plaket mi verecekler?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Psikolojileri bozuk olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSahteeeee yapmacıkkkkk özentiiiii zavallııııı
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnanmış gibi yap idşdmfkfkf
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılLisede çok yaparlardı bunu :D
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi daha çok kızlı erkekli hepsi aynı
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. 3 saniyede faşafoş olcaklar nolcak alkds
01 Yorumla- +1 yıl
Lafa gelince onlardan kralı yok
Çılgın bakire aktivitesi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem