Seks tüm insanlar için vazgeçilmez bir ihtiyaç ve istek. Bundan tamamen uzaklaşmak, soğumak sizce mümkün müdür?

Seks tüm insanlar için vazgeçilmez bir ihtiyaç ve istek. Bundan tamamen uzaklaşmak, soğumak sizce mümkün müdür?

Hastalık olmadıkça ben soğuyacağımı sanmıyorum ama zaten olmazsa olmaz da değil benim için.. cinsellik için evlenmiyorum sonuçta.. ama genel bakarsak Yaşlanma: Yaşlandıkça, cinsel dürtü genellikle azalır. Hormonal değişiklikler: Menopoz, erkeklerde andropoz gibi hormonal değişiklikler, cinsel dürtüyü etkileyebilir. Tedaviler: Bazı ilaçlar, cinsel dürtüyü azaltabilir. Stres: Stres, cinsel dürtüyü azaltabilir. Duygusal sorunlar: Depresyon, kaygı gibi duygusal sorunlar, cinsel dürtüyü azaltabilir.
Cinsel istismar: Cinsel istismar, cinsel dürtüyü azaltabilir veya yok edebilir.
Kişilik özellikleri: Bazı kişilik özellikleri, cinsel dürtüyü azaltabilir. Örneğin, mükemmeliyetçi veya kontrolcü kişiler, cinsel dürtülerini bastırabilirler. Cinsellik yaşama isteğinden soğumak, bir sorun olarak görülebilen doğal bir durumdur. Ancak, bu durum sizi rahatsız ediyorsa, sorunu çözmek için adımlar atabilirsiniz.
Cinsellikten soğuyacak en son insan benim kadın bedenini kusurlarıyla bile seviyorum selülit çatlak vs gibi şeyleri bile önemsemiyorum her kadının içinde keşfedilmesi gereken gizli bir cinsel çekimi var gibi geliyor bana ve karşımdaki kadını oral yoldan uyardığımda onun kasılmaları gözlerini kapayıp dilini hafiften ısırması beni çok mutlu ediyor kadınlar iyi ki hayatımızda üzmeyin lan kadınları :)
Ya böyle bir şey çok mümkün olduğunu düşünmüyorum. Çünkü beynimiz o organlarımıza laf geçiremiyoruz. Küçük bir örnek verece olursam. Aklımda hiç sevişme isteği yokken ve libidom düşükken. Bir anda ereksiyon olabiliyorum. Benim bunu engellemem mümkün değil. Dediğim gibi çünkü elimde değil. Hormonlarımız mutlaka harekete geçiyor. Biz ne kadar kaçsak da bir gün mutlaka teslim olacağız bu hisse.
Rica ederimmm ☺️
Mümkün değil, vücudun ihtiyacı olan bir şey.
Cevap
20Cevap
Mümkün değildir, aseksüeller bile bir yere kadar yaşamıyor. Bu vücudun ihtiyacı olan bir şey. Sen istemesen vücut istiyor.
Mümkündür geçmişte bununla ilgili kötü travmalar atlatmışsa bir insan bundan cekinebilir yaşadığı ya da şahit olduğu durumlarda kendini uzaklaştırabilir.. akıl olarak bunu düşünmediği zaman zaten kişi kendine bunun ihtiyac olarak görmez
Beynine milyonlarca yıllık evrim ile kazınmış birşeyden arınmaya çalışan zeki 5000 IQ einstein
Değildir bence ya, insan böyle bi zevkten nasıl bıkabilir?
Mümkün, çok ağır psikolojik şiddet altında olduğun zamanlar falan aklına gelmiyor. Veya işte kafanda çözümleyemediğim bi sorun varsa o olay çözüme ulaşıncaya kadar pek aklıma gelmez
Erkekler için mümkün değil. Ama bir süre sonra herhangi birisiyle ilişki istememe durumuna dönüşüyor.
Sonuç olarak erkek cinsellikten soğumaz, karşı taraftan soğur.
Bir rahatsızlık olabilir tabiki. Onun dışında monotonluk en kötü durum ilişkiyi heyecanlı tutmak gerekir farklı çılgın uçuk fanteziler olmalı bence renklilik iyidir
Aseksüller bir yazıyıgı gülerek okudu. "vazgeçilmez ihtiyaç"
vazgeçilmez ihtiyaç nedir biliyor musun acaba,
21. yy yaşayıp konfor altında söyleyebildiğimiz bir söz haline geldi. cinsellik vazgeçilmez bir ihtiyac.
Tabii ki de mümkün soğuyan kadınlar oldukça çok var
karşındaki herseye öf pöf derse ondan sogursun cinsellikten degil
Dönemsel olarak aseksüel olan insanlar var diye biliyorum. Ya da tamamen aseksüel olanlar.
Hayır, ama özellikle yaşanılan travlamar çok zorlar bu konuda
Yemek yeme isteğinden soğumak ne kadar mümkünse, doğru orantıda
Genellikle din konusu destek alınarak manevi ritüeller ile kaçınılabilmekte
Olsa olsa ya yaşanacak bir hastalıktan dolayı olur veya ileri yaşlarda olan için soğuma olur.
Aşırı aşırı yapıp bezmişvolanlae oluyor ama ben bezmem
Ben soğumadım yıllardır 😂
Değill, bu bir ihtiyaç neticede ve eğer iyi de bir partner varsa tamam...
Böyle bir şey olamaz çünkü insanın yaratılışında var seks yapmak...
uzun süredir yapmadım
Mümkün olabilir, ben hiç yapmadım
Mümkündür ama neden öyle bir şey yapılsın ki...
YAşamadan asla soğuyamazsın arkadaşım asla
Keşke soğusam
Kız dur daha hiç yaşamadan ne soğuması jdjdjdjkd
Yaşamak istediğim birisi var da işte engeller:)
Kimmiş o şanslı kişi 🤔
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Özelden söyleee söz kimseye söylemem ❤️
Geldimm
Mumkun deyil
Evet mümkün