Cinsel Yaşam Erkeklerin tek düşündüğü şey seks mi? Sexyhatunnnx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Erkeklerin tek düşündüğü şey seks mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet öyleler. 0 0 Yorumla
MafyaQueen-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bence Türk erkeklerinin ki öyle aç kpek gibi geziyorlar geçen çarşıda önüne gelen kıza mal mal bakıyorlar. Gerçi kızada bakmıyorlar kalçasına göğsüne felan bakıyorlardı. 1 2 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Türkiyede yetişkin milyonlarca erkek var , hepsini toptan yargılamışsın , yabancılarınki daha mı iyi yoksa. Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl @Anlarım3005 Sen sus canım . Yorumla
İzmirhatunu3 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Erkekleri bilmem benim tek düşündüğüm değil ama en çok düşündüğüm seks 3 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl bunlarıda silksen bir dert silkmesen bir dert o yüzden ne dediklerine bakmayacaksın vuracaksın gideceksin... 1 0 Yorumla
Leptin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Maalesef en değer verdikleri şey cinsellik. Düzgün adam denk gelmiyor 2 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Kalbe giden yol ordan geçiyor 😂 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır, değil. İlişkide mutlu olmak için başka beklentilerimiz de var. Size nasıl erkekler denk geliyor anlamıyorum ki. 0 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Senin düşündüğün tek seks mi hayat paylaşınca konuşunca yanında olunca gülünce eğlenince yardımlaşınca bunlar benim fikrim 0 0 Yorumla
matematikci23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl erkeğin 1 zaafı kadının 7 zaafı vardır kadın 7 zaafın tamamını kontrol ereken erkek o birinin kölesi olur libido suçlıu erkekler değil 0 0 Yorumla
yalnızolmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 55% +1 yıl Tek düşündüğüm şey seks değil düşüncek çok şeyler var 1 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazılarının öyle galiba ancak ben böyle gereksiz şeyleri düşünmekle vakit kaybetmem 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O olabilir ama amacı mutlu evlilik düşünenler mutlaka vardir 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Yemek yemek uyumak gezmek şarkı söylemek Deli gibi oraya buraya koşmak 0 0 Yorumla
NidaÖzpinarli Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl hic bir sey dusundukleri yok bari onu dusunsunler 0 0 Yorumla
Serkan855i Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Doğanın kanunu bu. Çoğalma iç güdüsü. İstek olmasa kim ilişki yaşardı. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tabi canım biz andorid yaratıldık duygumuz yok 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayir. O senin düşüncen. Nickinden de belli. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır, ama gerçekleşmesi en zevkli olanı o 0 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Hepsi için geçerli değil o durum 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yemeyiz icmeyiz onu dusunuruz 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yüksek oranda 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. hayır tabi 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Yani evet 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yioo 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet 😂 0 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu saatte genelde 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğunlukla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet öyleler.
Bence Türk erkeklerinin ki öyle aç kpek gibi geziyorlar geçen çarşıda önüne gelen kıza mal mal bakıyorlar. Gerçi kızada bakmıyorlar kalçasına göğsüne felan bakıyorlardı.
Türkiyede yetişkin milyonlarca erkek var , hepsini toptan yargılamışsın , yabancılarınki daha mı iyi yoksa.
@Anlarım3005 Sen sus canım .
Erkekleri bilmem benim tek düşündüğüm değil ama en çok düşündüğüm seks
bunlarıda silksen bir dert silkmesen bir dert o yüzden ne dediklerine bakmayacaksın vuracaksın gideceksin...
Kendi değerini kendin belirlersin.
Maalesef en değer verdikleri şey cinsellik. Düzgün adam denk gelmiyor
Kalbe giden yol ordan geçiyor 😂
Hayır, değil. İlişkide mutlu olmak için başka beklentilerimiz de var. Size nasıl erkekler denk geliyor anlamıyorum ki.
Senin düşündüğün tek seks mi hayat paylaşınca konuşunca yanında olunca gülünce eğlenince yardımlaşınca bunlar benim fikrim
erkeğin 1 zaafı kadının 7 zaafı vardır kadın 7 zaafın tamamını kontrol ereken erkek o birinin kölesi olur libido suçlıu erkekler değil
Tek düşündüğüm şey seks değil düşüncek çok şeyler var
Bazılarının öyle galiba ancak ben böyle gereksiz şeyleri düşünmekle vakit kaybetmem
O olabilir ama amacı mutlu evlilik düşünenler mutlaka vardir
Yemek yemek uyumak gezmek şarkı söylemek Deli gibi oraya buraya koşmak
hic bir sey dusundukleri yok bari onu dusunsunler
Doğanın kanunu bu. Çoğalma iç güdüsü. İstek olmasa kim ilişki yaşardı.
Maalesef çoğunun öyle
senin hangi erkeklere baktığına bağlı
tabi canım biz andorid yaratıldık duygumuz yok
Hayir. O senin düşüncen. Nickinden de belli.
Hayır, ama gerçekleşmesi en zevkli olanı o
Hepsi için geçerli değil o durum
Yemeyiz icmeyiz onu dusunuruz
hayır ama bazılarınınki öyle
e evet
Yüksek oranda
Hayır değil
hayır tabi
Yani evet
yioo
Evet 😂
Evet. Başka soru