Biktim vallahi erkeklerin duygusu olmadigina eminim artik tek odak noktaniz cinsellik duygunuz kalbiniz yok neden boylesiniz koca adam ikinci bulusmada ellesmeye kalkisti bu da mi gol degil yeter be
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende erkeğim tek derdim cinsellik değil insanın bir sürü derdi var ne olur erkekler sadece cinselik düşünüyor demeyin cinsellik insanın kaçış mekanizması öyle olmasa kimse evlenmez kimse zevk almak için kendine zaman arıymaz kimse aşık olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
+1 yılHayır öyle bişey yok sadece denk geliyor size hep bize de saçma sapan kızlar gelyior hayat işte ne yaparsın
00 Yorumla
+1 yılHer erkek adam olamaz diyoruz
Sizde adam olanı bulamıyorsanız tercihlerinizin bedelini ödersiniz00 Yorumlaalakası yok önceliği farklı olan erkekler tabii ki var. bunu da gerek konusmasından gerekse davranıslarından hıssedersınız zaten
00 YorumlaBence herkes aynı degil senin isteklerine saygı duymalı en önemlidi sana sormalı ya da söylemeli seven seviyo yani her türlü
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok yaa ikinci buluşmada elleşme olur mu? Aklı fikri cinsellik kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an devir öyle ama ben pek öyle değilim severim gönülden o ne zaman isterse yaparız tabi sevgilim yok ama böyle düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka onu o seviyeye getiren sizsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya bisey yapmiyoruz ki
- +1 yıl
Siz isteği belli etmiyorsunuz erkekler belli ediyor sizler de erkeklerden kalır yanınız Yok
- +1 yıl
Ellemeye kalkıştı diyorsunya sen ona o cesareti vermesen nasıl yapıcak? Demekki yaptın birseyler eğer bir şey yapmadığın halde adam sana dokunuyorsa sapıktır kalkıp gitseydin rezil edip. Ben mesela karşımdaki erkeğe belli ederim onu istediğimi ama sen sert olup ciddi seviyeli davranırsan dokunmaya cesaret edemez
- +1 yıl
@Melikenin_oreosu bak cevabı kendin vermişsin kuyruk sallamazsan kimse bir şey yapmaz
- +1 yıl
Ben soruyu soran kişi değilim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kadınım açmadığı sürece cinsel konulara girmem
00 Yorumla
+1 yılBen ciddi ilişki insanıyım. Evlenmeden yapmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu tiplerle takiliyor olabilir misin.
02 Yorumla
Soran+1 yılCekiyorum herhalde anlamadim
Cevap sahibi+1 yılHayir sen keko seviyon
7/24 hemde
10 Yorumla
+1 yılÇoğunun evet öyle
00 YorumlaEvet ne olacaktı ya
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma sende
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef 😞
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAman boş ver
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet ama parada var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi