Anal sevdiğini belirten bir erkek bana hiç güven vermiyor içime bir şüphe düşüyor hemen ya bu bir erkekle transla falan birlikte olduysa diye uzaklaşıyorum o yüzden hemen çünkü gerçekten igrendiriyor böylesine cinsel açlık yaşayan erkekler beni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu hesaba göre oral seven de gayliğe meyilli yavrucum. Zira ağız sadece kadında yok. Senin bakış açına..
Oral ve analin aynı olduğunu sanmıyorum erkeklerin çoğu anala daha düşkün
anal seven teklif eden onursuz şahsiyesiz mundar bir yaratıktır ona erkek denmez. kendini booooka layık görene insan denemez
Yok ya. Biri dedi televizyonun birinde millete inandı. İstemezsin. Yapmazsın igrenirsin. Ya da istersin yaparsın yok öyle yapan şey mi
Asla öyle bir şey yok. Anal severim ve yaparım. Asla bir erkek ile birlikte olmam. Kadınla yapmıyorsam yapmam. Anal sevende gaylik vardır diyen gtünden uyduruyordur.
Hic alakasi yok bende anal severim ama asiri homofobik bir insanim arkadaslarimin bile bana dokunmasindan rahatsiz olurum el kol sakasi bile yapamazlar
Bir yerlerinizden element uydurmayın yahu...
Eski sevgilim anal istemişti, bunu reddettim. Açıkçası gayliğe meyilli birine benzemiyordu erkeksi sert biriydi
İyi miydi
@Pooseidoonn Bazen
En çok ne seversin
@Pooseidoonn Profiterol
Özl glsene
Cinsel sohbet yapmıyorum
Normal sohbet ederiz
valla o zaman erkeklerin yarisi gaydir heralde...
Zaten bir yerde görmüştüm turkiyede erkeklerin yarısı gizli biseksuel diye
Gizliyi gec hepsine tek tek sormadilar sonucta bana da sormadilar nerden bilecekler bunlari ama cogunun anal yaptigini, sevdigini ya da yapmak denemek istedigini biliyorum goruyorum cunku...
anal ıle gaylık meyılı tespıt edılemez ama hak yerı varken bok yolunu tercıh etmelerıde sacma fakat anal seven kadınlarda var bunu fantazı ya da tercıh olarak kabullenmek en mantıklısı
Al benden de o kadar ya valla aynı cinste olmaktan utanıyorum böyleleriyle
Anal seviyorum ama kadında sağlam popo olsun gay deģilm meraklida değilim 😄
Bende anal seviyorum mesela neden öyle olsun ki
Güven vermiyor sadece erkeklerlede birlikte olabilirsiniz gibi geliyor bana
Sacmala mı oglsncı mıyız biz ne kadar irenc kadının haz ını zevk ini vere bilir mi bir erkek
Aynen öyle
Alakası yok bence
Sanmıyorum
alakası yok
Evet
Alakası yok