Hayır ne alakası var gaylıkla gay biseks vs şeyler hisler düşüncelerle alakalıdır bende anal seviyorum hem yapmayı hemde pegging durumunu deneyimim de var ama gay veya biskes vs değilim
Belki de ilişkisi olmamistir hiç bilmiyorum Ama şöyle biri vardı bunu duydum tuhaf geldi soğudum ondan daha sonra da zaten kendini soguttu konuşması sayesinde Şey demişti Doggy pozisyonu kadına hakaret gibime geliyor ben sevmiyorum demişti
Ahahhah anladım bide sonrasında daha çok yapisti hakaretler manipulasyonlar bilmem neler neler neler gördüm ondan sağol yorum için sitede gerçek reel olan birkaç kişiden birisin takip ediyorum)
Umduğu gibi tepki vermediğin içindir. Aa ne kadar kadınları düşünen bir erkeksin, kaldı mı senin gibi erkekler demeni bekliyordu. Ters tepince, ters tepki vermiştir:)
Bunu düşünmemiştim bile çünkü hiç öyle demedim kadınları düşünen biri falan beni dusundugunu hisedersem öyle derim bilmiyorum ya tuhaf biriyim herhalde ben de Sağol iyi geldi yorum
Yalan tabiki adımlar orgazm olmak için anal isterler sen analdan vurdukça o vajinasıyla oynar canı acıdıkça klitoris mastını hızlandırır sonra orgazm yaşar ama tecrübeli erkek hala sert vurur kadın iptal artık ruhunu bulamazsın onun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla onu bilmem ama ben anal sevmem ve yapmam da herşeyden önce günah ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır ne alakası var gaylıkla gay biseks vs şeyler hisler düşüncelerle alakalıdır bende anal seviyorum hem yapmayı hemde pegging durumunu deneyimim de var ama gay veya biskes vs değilim
Alakası yok, anal seven kadinlar hakkında ne düşünülmeli o zaman?
Bir adam vardı öyle diyodu da
Anal yapmak kadına hakaret diye
Birçok erkek izlediği videolardan etkilenip anal seks ister, tıpkı birçok kadında olduğu gibi, kadınlar için ne diyecekler cidden merak ettim
Bilmiyorum öyle duydum ben o yüzden sordum
Anladım, pek inanma bu tip şeylere
Yalancı erkekle dolu heryer ayıp be yaziklar olsun bunlara
Bilmeden yorum yapiyorlar erkek ya da kadin olsun
Neyse valla uzak dursunlar yeter
Sen aklına takilanlari sorabilirsin bana
Gôtü hassas hemcinslerinin uydurduğu deli saçması yavrum, itibar etme
Bende anlamadım yani bunu diyen erkek belki de pick me girl un erkek versiyonudur
Belki de ilişkisi olmamistir hiç bilmiyorum
Ama şöyle biri vardı bunu duydum tuhaf geldi soğudum ondan daha sonra da zaten kendini soguttu konuşması sayesinde
Şey demişti
Doggy pozisyonu kadına hakaret gibime geliyor ben sevmiyorum demişti
Bu arkadaşının adı İlkkan falan mı
Espiriyi anlamadım 🥲üzüldüm şimdi
Acabilirmisin
https://www.youtube.com/watch?v=IsRQ8yP3Y-o
Ahahhah anladım bide sonrasında daha çok yapisti hakaretler manipulasyonlar bilmem neler neler neler gördüm ondan sağol yorum için sitede gerçek reel olan birkaç kişiden birisin takip ediyorum)
Umduğu gibi tepki vermediğin içindir. Aa ne kadar kadınları düşünen bir erkeksin, kaldı mı senin gibi erkekler demeni bekliyordu. Ters tepince, ters tepki vermiştir:)
Bunu düşünmemiştim bile çünkü hiç öyle demedim kadınları düşünen biri falan beni dusundugunu hisedersem öyle derim bilmiyorum ya tuhaf biriyim herhalde ben de
Sağol iyi geldi yorum
Gozumu actin sjsjjs
Her zaman, sevgiler asdf
Yalan tabiki adımlar orgazm olmak için anal isterler sen analdan vurdukça o vajinasıyla oynar canı acıdıkça klitoris mastını hızlandırır sonra orgazm yaşar ama tecrübeli erkek hala sert vurur kadın iptal artık ruhunu bulamazsın onun
Valla onu bilmem ama ben anal sevmem ve yapmam da herşeyden önce günah ya
Sevgilin mi istedi bunu
Saçmalamayın ya. Gaylikle ne alakası var
Akajadi yok çoğu sever
Kiz neresen verirse versin farketme :)
Kesinikle, anal seven erkek cinsi sapikdir,
Yapan erkek gay olmazki.
Biraz sallama olmuş
Şehir efsanesi o yaa alakası yok
Yalan bende seviyorum
Ben önden isterim arka doğru değil
Ortaya karışık seviyor normal
kıza yapcaksa gay değil
Boş karalama
Dimi ya anlamadım ben de erkeklerin cogunun sevdiği şey bide bu
sevgılın var mı senın?
Doğrudur onlar için erkek kadın farketmez.
Daha neler
Helal be 👍
Kesinlikle yanlis dimi
kendisine yapılmasını seviyorsa olabilir
Değil.
Anal yaptın mı ki
Şehir efsanesi
Tamamen yalan.
Alakası yok
Alakası yok
Hayır değil
ne alaka ya