Ne diyorsunuz. Böyle adamlar ölene kadar böyle yaşamıyor ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak, cinselliğe kolay ulaşan erkeklerin bir kadına bağlı kalamayacakları söylenemez. Cinsellik, bir ilişkide önemli bir unsurdur, ancak tek başına bir ilişkiyi ayakta tutmaya yeterli değildir. Bir ilişkiyi sürdürmek için, çiftlerin birbirlerine duygusal, fiziksel ve zihinsel olarak bağlı olması gerekir. Cinselliğe kolay ulaşan erkekler, ilişkilerinde daha az çaba gösterme eğiliminde olabilirler. Bu, ilişkinin duygusal ve zihinsel boyutlarına yeterince odaklanmalarına engel olabilir. Ancak, bu erkeklerin de bir kadına bağlı kalmaları ve mutlu bir ilişki yaşamaları mümkündür. Cinselliğe kolay ulaşan erkeklerin bir kadına bağlı kalmalarına yardımcı olabilecek bazı faktörler şunlardır: İlişkide duygusal ve zihinsel olarak yatırım yapmak: Bir ilişkiyi sürdürmek için, çiftlerin birbirlerine duygusal ve zihinsel olarak bağlı olması gerekir. Cinselliğe kolay ulaşan erkekler, bu yatırımı yapmak için biraz daha fazla çaba sarf etmeleri gerekebilir.
Kendilerine ve değerlerine güvenmek: Kendilerine ve değerlerine güvenen erkekler, ilişkilerinde daha kararlı olma eğilimindedir. Cinselliğe kolay ulaşan erkekler, kendilerini ve değerlerini tanıyarak, ilişkilerinde daha başarılı olabilirler. Sağlıklı bir ilişki modeli görmek: Sağlıklı bir ilişki modeli gören erkekler, kendi ilişkilerinde de aynı davranışları sergileme eğilimindedir. Cinselliğe kolay ulaşan erkekler, sağlıklı bir ilişki modeli görerek, ilişkilerinde daha başarılı olabilirler. Sonuç olarak, cinselliğe kolay ulaşan erkeklerin bir kadına bağlı kalamayacakları söylenemez. Ancak, bu erkeklerin ilişkilerinde daha fazla çaba göstermeleri ve kendilerine güvenmeleri gerekir.21 Yorumla- +1 yıl
Feylesof Barış
Adam tek beklentim cinsellik diyor
Değer meğer duygu yok adamda
En İyi Cevaplar
+1 yılCinselliğe, sekstinge ve kadınlara çok kolay ulaşıyorum nedenini bilmediğim bir şekilde seviyorlar beni, sohbetimi de hoş buluyorlar beni de öyle dolayısıyla çoğuyla kolayca ilişkiye girebiliyor ya da seksting vs yapabiliyorum bir şeytan tüyü var sanırım bende.
Ondan dolayı mıdır nedir çok kimseye bağlanma İHTİYACI DUYMUYORUM. Belki bağlansam daha hoş olur ama eksikliğini hissetmiyorum böyle bir duygunun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalamaz
Bir kadına sadık kalmak erkek için fedakarlıktır
113 Yorumla- +1 yıl
Ya Kadın kaliteliyse
Mantıklı bir fedakarlık olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılKonu kadın değil burada. Erkeğin fıtratı
- +1 yıl
Erkeğin fıtratı da
Erkeğin fıtratında çocuk sahibi olmakta var
İyi bir aile hayatı niye istemiyor
Cevap sahibi+1 yılGünümüz şartlarında evliliğin erkek açısından bir avantajı yokki. Evlilik erkek için fedakarlıktır. Erkekler artık farkında. Hem bu fedakarlığı yapıp hem bir ton maddi yükümlülükler içine girip hemde neden kendisini bir kişiyle kısıtlasın ki
- +1 yıl
Günümüz şartlarına bende pekala hakimim.
Onu zora sokacak bişey istemem. Hatta sözleşme yapmayı teklif ederdim. Başlasaydı..
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar yap bu sözleşmeyi. Konu bu değil. Evlilik kadın için bir statü olmuş durumda artık. Erkek içinse bşr fedakarlık.
Not:Ve kaliteli bir kadın bir erkeği evliliğe zorlamaz ve ppeşinden koşmaz- +1 yıl
Evlilik için peşinden koşmuyorum ve zorlamıyorum ki. Ben sadece bana bir şans ver dedim. Evlilik sen ne zaman istersen o zaman olur dedim. Acelem yok dedim. Ama benimle ömür boyu olacağını düşünmezsem cinsellik vermem dedim. Ben cinsellik verene kadar başka kadınlarla olmaya devam et dedim. Ama sende benim mantıklı olduğumu anlayacaksın dedim. Onunla bir şans yaratmaya çalıştım. Başka şehirlerde yaşıyoruz. Yanına gidecektim neredeyse.
Evlilik statü oldu kadının başarısıdır haklısın. Ama bunu değiştiremezsin bunlar hayatın gerçeği.
Evlenmek için evlenmek istemiyorum. O adamı o adam olduğu için sevmiştim. Birinden kokay etkilenmem.
Erkek kadın ilişki dinamiklerine de hakimim. Patriyarkal bir kadınım.
Cevap sahibi+1 yılFedakarlık ilişkilerin doğasında her ne kadar normalleştirilmişse de aslında ilişkiler emek ister yalanu hayatımızın ortasında. Sen şimdiden bu tavırların ile 5 0 geriye düşmüşsün. Erkek kolay kadınları sevmez. Sen resmen adsma benimle ilerisini istiyorsan cinsellik yaşarız yoksa olmaz demişsin. Kendini değersizleştirmişsin. Halbuki ilişkilerin doğasında tutku ve arzu olur. Eğer yoksa siparişle pazarlıkla bazı şeyler yaratılmaz. İsteğini anlamama rağmen yöntemini eleştiriyorum.
- +1 yıl
Haklısın
Bunu böyle söylemedim
Güvenmem lazım dedim sadece
Ne demeliydim sence
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle birinin peşinden koşmamalısın. İkincisi ise kendine değer vermelisin. 3. cü ve en önemlisi cinselliği erkeğe karşı koz olarak kullanmamalısın. Erkek böylelerini kullanır atar
- +1 yıl
Ya ben
Yanlış anlattım galiba detay vermeyince öyle göründü
Ben peşinden koşmadım
Dengeli gidiyorum o geldiği kadar
Kendi değerimin farkındayım
Ona sadece bir teklif sundum
Ben böyle bir kadınım
Seni şöyle şöyle bir adam olarak gördüm
Seninle tanışmak istiyorum
Daha yakından tanımak istiyorum dedim
O kadar
Cinselliği koz olarak kullanacak bir konumda değilim ki adam zaten yaşıyor
Ben ona bendeki diğer mücevherleri gösterdim
Diğer kadınlardan ayrıştığım özellikleri anlattım
Ve neden benimle olması gerektiğini
Sonra bitti
Geri çekildim
Kendi yazdı
Kafasında tarttı falan
Pek konuşmuyor
Kendi içinde konuşuyor ne düşündüğünü de anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılEic için sağol
- +1 yıl
Rica ✨
+1 yılAksine doyuma ulasmış bir erkek duygu arar ve gerçek manada sevıp sevılınce baglanır saygı duyar. Aldatmaz
49 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle sanıyordum
Herkeste öyle olmuyormuş - +1 yıl
O zmn ya duygusu gerçek degıl ya da karakterınde problem vardır
- +1 yıl
Görmezden geldi beni
Duygusu yok heralde - +1 yıl
Sende aynısını yap
- +1 yıl
Tamam
Öyle yapacağım
Zaten iki saygısızlık görsün hemen sinir oluyor 😅 - +1 yıl
Olsun yüz verme kıymete bınersn😃
- +1 yıl
O kadınlardan bana sıra gelecekte kıymete binicem 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bence takma onu ıstedıgıyle olsun canı cehenneme.
- +1 yıl
Haklısın
Çok sağol 🙏🏽
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
55Cevap
+1 yılAslında kolay ulaşabilen erkekler daha bağlı kalabilir desem!
Yani şöyle düşün doyuma ne kadar çabuk ulaşırsa bir erkek o kadar cazipliğini kaybeder o dürtüler cinsel dürtü lerle hareket etmeyeceği için de daha bağlı ve daha düzgün bir ilişki yaşanabilir.
30 Yorumla
+1 yılKadın kadın olduğu sürece bağlı kalır neden başkasını arasın heee ne zamanki o kadın şeytan musallatı gibi insanı çileden çıkartacak konuma gelirse bırakır ve başkasına gider o adam, bazılarımızda hak etmesi üzerine geride bıraktığı kadının kucağında c4 bombası bırakıp öyle gidiyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılYa bence her erkek bird değil böyle olanda var ilk cinselliğin de bir kadına kör kütük tutulanda bu tamamıyla karakteristik yapılarına bağlı kimisi kolay ulaşır fuygudan uzak sadece cinselliğe zevkine orantılı bir hayat yaşar kimisi de bunun duygularla daha zevkli ve tutkulu olduğunu farkeder ve sadece duygusuna hissettiğine göre o kadarıyla ona göre cinsellik yaşar yani tamamiyle o erkeğin yapısına bağlı...
10 Yorumla seks düşkünü bir erkekse ve doyum yakaliyorsa kalır nie kalmasın
56 Yorumla- +1 yıl
Bana grup kabul et benle olacaksan dedi
- +1 yıl
Bende öyle yaptım
😂 - +1 yıl
Konuşmamıza görüşmemize gerek kalmadı dedim
- +1 yıl
Arkama bakmamayı yapamadım heralde 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılKolay ulaşan ve çok çeşit yaşayan mutlaka bir dönem gelicek ve duygu bulduğu, iyi sevişen, ve egosunu da tatmin eden bir kadına evet diyecektir. O zamanlamayla olmaz anlık gelişir
12 Yorumla- +1 yıl
🥲
- +1 yıl
Hiç. Kimse için özellikle aşk için ağlamaya deymez
+1 yılYaş geçince bağli kalma içguduleri oluşuyor.
30 35 diyince evlenmeye başlıyorlar karşılarına çıkan uygun kızlarla11 Yorumla- +1 yıl
30 35 bandı kimle tanışsan çocuğu var
+1 yılTam aksine eger ki karsilsrina hayatlsrinin kadini cikarsa gozleri ondan baskasini gormuyo ve hep te sadik kaliyorlar eslerine
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım
Ten uyumu varsa, ruhuna kalbine dokunabilmissen, kalır bağlı. Diye dusunuyorum , ama cepte de olmamak lazım, sirtlanlarin. Sjsjsj ay şimdi beni linclemeyin
40 YorumlaBasit olmayın olursanız değeriniz düşük olur ölçün biçin bodoslama yapmayın.
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar planlı yaptım
Gene fos
Duygular girince karışıyor - +1 yıl
Haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey var mı bilemem ama şahsen ben eşimden başkasını istemeyen ve başkası ile cinsellik yaşamamış bir insanım. İmkan meselesi değil karakter meselesi bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu sizin tercihiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir şehirefsanesi. Seks olmadan gerçek bir ilişki olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Seks olmasın yazmadım ki ne alaka
- +1 yıl
Kolay ulaşanı öyle yorumladım. Çünkü burada çok sık görüyorum bunu, sevgilim beni terk etti, evlenmeden birlikte olduğum için mi gibi sorular. Ve ne yazıkkı çoğu kişide evet kesin ondan diye cevap veriyor.
Bir erkek karakterinde bir kadına bağlı kalmak yoksa bağlı kalmaz bunun seks cinsellik vs gibi şeylerle bağlantısı yok - +1 yıl
Hayır demek istediğim
Şöyle ki
Adam çevresinde hangi kadın ile beraber olmak istiyorsa
Ulaşabiliyor
Kadınlar okey yani ve adamla olmak istiyorlar
Öyle ya da böyle
Ben böyle bir adamı elde edebilir miyim
Benimle olmayı ister mi zaten kadınlara kokay ulaşıyor niye bana sadık olmak istesin gibi bir soruydu - +1 yıl
O belli olmaz. Kendine ne kadar aşık ettiğin. Onu cinsel ve ruhsal olarak ne kadar doyurabildiğinle alakalı
Erkekler baskı olmasa her yerde aşk var evlilik kadınların numarasiydi şimdi tripteler umurumuzda diil.
10 YorumlaBirçoğu kalamaz. Cinselliğe kolay ulaşan erkekler kadınları çantada keklik olarak görürler ve onlara gevşek gevşek davranırlar. Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Aceleye hiç gerek yok..
17 Yorumla- +1 yıl
Gevşek davranmıyor kanka ya. Zaten egolu birisiydi. Kadınlarla iletişimi soğuk ve mesafeli.
- +1 yıl
Kullandırmadım ki
Başlamadı bile ilişki
Ama duygusuz birisi gibi
Aynı zamanda karakterli biri de
Asla yalan konuşmaz ne biliyim
Birinin yardıma ihtiyacı olsun gider - +1 yıl
Merhametliyse basıl duygusuz oluyor ya çözemedim
- +1 yıl
Valla değil 😂 adam çelişkili
Baştan sona kadar
Bide yengeç burcu
Sen böyle yengeç gördün mü ya 😂
Seviyorsa ve değer veriyorsa sadece bağlı kalır. Sevmiyorsa kadına iki paralık kadın muamelesi yapar ve çeker gider.
10 Yorumlahayır tabi ki olur mu öyle şey. ben kolay ulaşıyorum ama bir çok defa bağlandım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılKalır merak etmeyin. Yeterki gönülden sevsin..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe kolay ulaşan adamlar bir kadına bağlı kalabilirler. Diğerlerine bağlı kalamazlar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalır da kalıcağı kişi ben olurum düşüncesiyle zaten kolay ulaştırıyosunuz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen kolay ulaşıyorum ama birine aşık olursam veya sevgilim olduğunda başkasına bakmıyorum asla
10 Yorumla kolay kolay bağlı kalamaz parası da varsa çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalamam valla istediğimle takılıyorum evlenmeyide düşünmüyorum zaten bu devirde evlilik boş böyle iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadık biri olmama rağmen bana denk gelmiyor sevgili olacağım ve herşeyi yaşayacağım bir kadın anlamış değilim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. doyum yakaliyorsa kalır nicin kalmasın ki ama karsi taraf her seye hayir olmaz hayir diyorsa.. kalmaz bence. tabiki istisna gunler ve zaman haric
00 YorumlaSeven insan bağlı kalır. Sevgi ile dürtüyü karıştırmayın seven insan bir olur eşini sevdiğini kendinden ayırmaz...
Kendimden biliyorum...00 Yorumla
+1 yılinsanlar bir şeye kolayca ulaşınca sıkılır, ayrıca iç bir erkek cinsellikle bağlanmaz
03 Yorumla- +1 yıl
burada onu kast etmedim.
Mevzu bahsi geçen Kadına kolay ulaşmıyor. Genel kadınlara kolay ulaşıyor.
Mevzu bahsi geçen kadın 😂 o ben oluyorum
Ben sana cinsellikten fazlasını vaat ediyorum demesine rağmen
Adamımız ben sadece cinsellik istiyorum dedi - +1 yıl
o zaman terk et yaa bundan olmaz
- +1 yıl
Tamam kanka bitmiştir 😂
kalabilir neden kalmasın onun isteyeceği bir şey bu
01 Yorumla- +1 yıl
Beni istemesi için daha ne yapmam gerek bilmiyorum
Ben hep seks bazli yasamak isterim ama kimseyide aldatmam.
00 Yorumla
+1 yılBunun cinselliğe kolay ulaşıp ulaşamamakla ilgisi yok. Karakter meselesi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Cinsellik kadın için de erkek için daha kolay
00 Yorumla
+1 yılDaha fazla bağlı kalır , çünkü onlar asil kadınlardır , kadın gibi kadınlardır 👏
00 Yorumla
+1 yılKalmaz ona aşık olması lazım kalması için yoksa takmaz pek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. masumluğum ve saflığım sayesinde kolay ulaşmama rağmen bağlı kalmayı çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılYok 60-70 gibi falan durulup evleniyoruz 😂
119 Yorumla- +1 yıl
😂 offf
70 yaşında ben almam onu 😂 hahaha - +1 yıl
Sen almazsın başkası alır artık. O da seni almaz senin yaş da sabit kalmıyor 😂
- +1 yıl
Doğru
Of of - +1 yıl
Aman başkası alsın 70 yaşında adamı 😂
- +1 yıl
Bence de o saatten sonra değmez artık 😂
- +1 yıl
İnsan çocuğunun büyüdüğünü görmek istemez mi
😂 10 yaşına kadar büyür 80 de geberir - +1 yıl
Çocuk istemiyordur belki yahu 😂
- +1 yıl
Saçmalama çocuk istemeyen erkek mi olur
Soy sol önemli bence 😂 - +1 yıl
Olur neden olmasın. Ben istemiyorum mesela.
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Özel bir nedeni yok. Neden çocuk istesin bir insan bana da o garip geliyor 😊
- +1 yıl
Çocuk eğer iyi bir ebeveyn olacaksan
Bu hayata mirasındır
Çocuk bence önemli bir şey
Çocuk yapmak iyi bir kitap yazmaktan
ya da iyi bir tablo yapmaktan iyi bence
Ama yapamayanda yapmasın bıktım ya analık bilmiyorsan yapma arkadaş
Git hayatını yaşa - +1 yıl
Doğrudur, bu hayata bir miras bırakmak isteyen yapsın tabii.
Ben bırakmak istemiyorum miras falan 😊 - +1 yıl
Hayat amacın ne
- +1 yıl
Mutlu ve eğlenceli bir hayat sürüp, mümkün olduğunca acısız bir şekilde de ölmek.
- +1 yıl
Oda böyle düşünüyor
Bana mutlu olmamı gerektirecek şeyler yapmamı tavsiye etti
Çok aptalım - +1 yıl
Neden aptal olduğunu düşünüyorsun bilemedim ama mutlu olacağın şeyler yapmak kulağa kötü gelmiyor.
- +1 yıl
Ben onunla mutlu oluyorum
Onunla olursam ve biterse
Yıkılırım
Kendimi düşünmek zorundayım - +1 yıl
Hmm onları bilemem tabii.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. :D :D Yoo kalırız :D yani yine arada kaçamak yaparız ama, amaaan deri konu hiç girme şimdi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelikanlı adam basit görmez, mesele delikanlı adama denk gelmen. Delikanlı kişi sahip çıkar.
011 Yorumla- +1 yıl
Basit görmez ne demek
Cevap sahibi+1 yılBenimle ilişki rahatça yaşıyor kafasına girmez zor bir şey demedim anlaması
- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yılAnladığın sağol
Cevap sahibi+1 yılAnladığın İçin sağol
- +1 yıl
Hahaha
Rica
Cevap sahibi+1 yıl🤣
- +1 yıl
Demek istedin ki
Delikanlı adam bu kız benle ilişkide ama
Basit bişey gibi benle ilişki yaşamıyor
Sahip çıkayım kıza der
Ama erkek kadına o ilişkiyi vermeyi seçmeyede bilir
İyi Kadın değilse yat geç mantığı işte
Cevap sahibi+1 yılŞu erkek dediğimiz şey eril bie canlı tamamen yetişmiş bir donanımlı erkek kadına değer verir. Zaten basit gördüğü kadına yaklaşmaz bile.
- +1 yıl
Bende eril canlı istiyorum zaten
Ben onu 33-34 yaşında falan sanıyordum
Meğerse 27 imiş
Daha tamamlanmamış olabilir mi 😂
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen ama bunu asla bilemeyiz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellige bende kolay ulasirim eskrt cok herkes ulasir
03 Yorumla- +1 yıl
Eskort değil ya
Etrafında kadınlar olan kadınlar kendine çekilen bir adam
Cevap sahibi+1 yılNe farkeder kizim simdikilerin eskttan farki var mi? Onlar para icin simdikilerde tip icin kole oluyor
- +1 yıl
Doğru diyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalabilir ama tek bir şartla aşık olması gerek ve biliyorsunuz ki aşk geçici bir şey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir kadınla istediği gibi cinsel doyuma ulaşan erkeğin başka bir kadına ihtiyacı olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kalabilir doğru kadına rastlarsa
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru kadın tanımı nedir sizin için
- +1 yıl
Ona vereceğim huzuru fark edecek kadar sürmedi 😂
Maalesef, bağlı kalıyorsun ama sadakatsiz
10 YorumlaKarakter meselesi daha çok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence alakası yok tamamen karakter özelliği
10 Yorumla
+1 yılBu karakteristik özelliği ile ilgili
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç belli olmaz o durum
10 Yorumlaİnsan ulaşamadığı şeyin hastasıdır bunu unutma
10 Yorumla
+1 yılGacıya bağlı
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir kadın olacak
+1 yılNasıl yaşıyor
05 Yorumla- +1 yıl
Karınlar var etrafında tonla
- +1 yıl
Kadın
- +1 yıl
benim mi
- +1 yıl
Hayır adamın
- +1 yıl
Anlamadım kim o
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılneden bağlansın ki her çiçekten bal almak varken
02 Yorumla- +1 yıl
Evette bundan bıkmaz mu bir yerde
- +1 yıl
vajinadan bıkılırmı hiç
+1 yılKolay ulaşan erkek mi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalamaz çabuk sıkılır senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden tek kadınla yetineyim ki varsa?
05 Yorumla- +1 yıl
Aile kurmak çocuk sahibi olmak için düzenli bir hayata geçmek için
Cevap sahibi+1 yılKurulmuyor mu peki aile illa tek kadınmi olmali?
- +1 yıl
Kadın kabul edecek onu
Başka kadınları
Eden varsa onu bulsun
Ama beni de alamaz 😂haha
Cevap sahibi+1 yılBulunur illaki
- +1 yıl
E bulsun o zaman napalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo kalabiliriz.
10 YorumlaKalamaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. erkekten erkeğe değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursan ol eşine bağlı ol derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılAynı kuru fasulye pilav yiyemezler
00 Yorumla Bilmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalmaz niye kalsın
00 YorumlaKarakterine bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılsoğutuyor
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026