Cinsel Yaşam Bu saatlerde erkekler çok mu istekli? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bu saatlerde erkekler çok mu istekli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İsteksiz olan varmıdır bu saatte bazen elimiz oradan çekilmiyor 1 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende de aynı değil mi bi bakayım der gibi dokunup bir daha elini çekememen Soran +1 yıl Ayni Cevap sahibi +1 yıl Bazen o elin değil de dokunan dil olsun istediğin oldu mu Soran +1 yıl Evt Cevap sahibi +1 yıl Aslında yapan olmayı çok istediğim sevdiğim en sevdiğim şey beni en çok yükselten bu sanırım bişiler eklense mükemmel olurdu da sohbete bilemedim Soran +1 yıl ? Cevap sahibi +1 yıl Gif foto falan tam saati gibi sen daha iyi bilirsin ama Soran +1 yıl Bilmem Cevap sahibi +1 yıl Gizli olmasam bir selam yazarsın sanırım denemek lazım çıkıyorum Soran +1 yıl Gizlenebilirsin şu engelledikkerimin gizli grs atmasını engellemek mümkün değil mi ya gizli soru sordugumda Cevap sahibi +1 yıl Engellenen birimiyim
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 2 saat önce yazmışsın sabah saat 6 buçuğu.. önce bi kendimize geleydik 1 0 Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok be değişiyor normalde istek oluyor ama müsait olanlarsa işte olanlar aklı başka yerde olduğu için istek az oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kalkınca hisleriniz ne durumda Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Bak uyanır uyanmaz acelem yok geç kalmadıysam aklıma sevişme geliyor ama kimse yok hayal olarak kalıyor. Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ya elimiz gayrihtiyari oraya gidiyor sanki oraya polis kopu bağlı bacağa baglayacagim 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Biz erkekler sabahın erken saatinde fena oluyoruz 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vallahi bu işte benim saatim yok her saat istiyorum 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl O şekilde uyanıyoruz kalktığımızda dimdik olmuş şekilde 0 1 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Çok aşırı istek oluyor Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Anlaşılan erkeklerden sen daha isteklisin 1 3 Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Öyle depil mi Yorumla Soran +1 yıl Bundan sanane Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Evet egon daha çok teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet ama kızlarda öylee gibii 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelirsen rahatlarız buyurr Yorumla Soran +1 yıl Hep aynı belli tipler var ya engellemisim görüş atanların çoğunu cidden adam gibi biri yok mu su sitede ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen bu sorduğun soruya nasıl bi cevap istiyordun onu duyalım? Yorumla Soran +1 yıl Yok ztn konuscaktim senle ama engellemisim iğrenç mesajlar atan silik toplersiniz çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende kızların aynı tiplerindensin belliki gitde psikiyatri katagorisinde paylaşım yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen daha burada pslik pslik konuşuyosun herkese açık özelde kimbilir nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Ulan attığın mesajları okudum midesiz hala üste cikiyir pess Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalancısınnn Yorumla
barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet:) 8 1 Yorumla Bosislerbos +1 yıl Aşırı saçma gelebilir ama erkekler diğer kızları alsın, ben seni istiyorum :) Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet sabah güzel oluyor seks yapmak sevismek 1 0 Yorumla
sessiz1insan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet sebebini bende bilmiyorm öyleyim ama. 1 0 Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sabah saatlerinde vücut dinlenmiş olur ve bizim ufaklık bizden önce kalkıp çadırı kurmuş olur 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkeği kadını yok bu işin bence 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. erkekler her saat isteklidir :D 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben her saat istekliyim gerisini bilmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet istekli olunabiliyor. Libido artışı oluyor bazi yerlerde istemsiz şekilde sertlesiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet annnem yanimda olmasa bosalirdim 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye Cevap sahibi +1 yıl Ayni odada kaliyoruz uyanabilir Soran +1 yıl Heycanli ama Cevap sahibi +1 yıl Evet daha heyecanlı oluyor böyle Cevap sahibi +1 yıl Daha once yakalandigim için dikkat ediyorum Soran +1 yıl Valla mi Cevap sahibi +1 yıl Evet
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadını erkeği aynı 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet öyle 1 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Yani olabilir 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Hemde nasıl 0 0 Yorumla
fghbvrr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Benim çok kötü yakalanma hikayem var 0 1 Yorumla fghbvrr +1 yıl Anlatmamı istermisin Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet öyle olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
İsteksiz olan varmıdır bu saatte bazen elimiz oradan çekilmiyor
Sende de aynı değil mi bi bakayım der gibi dokunup bir daha elini çekememen
Ayni
Bazen o elin değil de dokunan dil olsun istediğin oldu mu
Evt
Aslında yapan olmayı çok istediğim sevdiğim en sevdiğim şey beni en çok yükselten bu sanırım bişiler eklense mükemmel olurdu da sohbete bilemedim
?
Gif foto falan tam saati gibi sen daha iyi bilirsin ama
Bilmem
Gizli olmasam bir selam yazarsın sanırım denemek lazım çıkıyorum
Gizlenebilirsin şu engelledikkerimin gizli grs atmasını engellemek mümkün değil mi ya gizli soru sordugumda
Engellenen birimiyim
2 saat önce yazmışsın sabah saat 6 buçuğu.. önce bi kendimize geleydik
Yok be değişiyor normalde istek oluyor ama müsait olanlarsa işte olanlar aklı başka yerde olduğu için istek az oluyor
Kalkınca hisleriniz ne durumda
Bak uyanır uyanmaz acelem yok geç kalmadıysam aklıma sevişme geliyor ama kimse yok hayal olarak kalıyor.
Hmm
Evet ya elimiz gayrihtiyari oraya gidiyor sanki oraya polis kopu bağlı bacağa baglayacagim
Biz erkekler sabahın erken saatinde fena oluyoruz
Vallahi bu işte benim saatim yok her saat istiyorum
O şekilde uyanıyoruz kalktığımızda dimdik olmuş şekilde
Çok aşırı istek oluyor
Anlaşılan erkeklerden sen daha isteklisin
Öyle depil mi
Bundan sanane
Evet egon daha çok teşekkürler
Valla ben günün her saatinde öyleyim 😀🔥
Sen peki
evet ama kızlarda öylee gibii
gelirsen rahatlarız buyurr
Hep aynı belli tipler var ya engellemisim görüş atanların çoğunu cidden adam gibi biri yok mu su sitede ya
sen bu sorduğun soruya nasıl bi cevap istiyordun onu duyalım?
Yok ztn konuscaktim senle ama engellemisim iğrenç mesajlar atan silik toplersiniz çünkü
Sende kızların aynı tiplerindensin belliki gitde psikiyatri katagorisinde paylaşım yap
sen daha burada pslik pslik konuşuyosun herkese açık özelde kimbilir nasılsın
Ulan attığın mesajları okudum midesiz hala üste cikiyir pess
yalancısınnn
Evet:)
Aşırı saçma gelebilir ama erkekler diğer kızları alsın, ben seni istiyorum :)
Evet sabah güzel oluyor seks yapmak sevismek
Pffff yine mi seks
Evet sebebini bende bilmiyorm öyleyim ama.
Sabah saatlerinde vücut dinlenmiş olur ve bizim ufaklık bizden önce kalkıp çadırı kurmuş olur
Erkeği kadını yok bu işin bence
erkekler her saat isteklidir :D
Ben her saat istekliyim gerisini bilmem
Evet istekli olunabiliyor. Libido artışı oluyor bazi yerlerde istemsiz şekilde sertlesiyor
Öyle bir takıntımız yok şükür
Ne alaka.
Evet annnem yanimda olmasa bosalirdim
Niye
Ayni odada kaliyoruz uyanabilir
Heycanli ama
Evet daha heyecanlı oluyor böyle
Daha once yakalandigim için dikkat ediyorum
Valla mi
Evet
şu an evet çok fazla
kadını erkeği aynı