Cinsel Yaşam Erkekler her an her yerde istekli midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Merak ediyorum hiç istekli olmadıkları bir zaman var mı?Sürekli istekli oldukları lanse ediliyor bu yüzden soruyorum.Hangi zamanlarda sakin olurlar? Güncellemeler+1 yıl Güncel✨ Erkekler her an her yerde istekli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Boşaldıktan sonra isteksizleşir erkekler😂😂 Dünya başına yıkılmış gibi olurlar 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Daha sonra ne zaman gelir o istek 🤔 Yorumla Ali3335 +1 yıl Kişiden kişiye değişik bazıları hemen ikinciyi yapar bazıları bir kaç gün sonra tek gelir isteği Yorumla Soran +1 yıl Ama çok kötü ya birkaç gün sonra olursa Yorumla Ali3335 +1 yıl Herkes 7/24 kalkık gezmiyor 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Herkes birkaç gün sonra da isteklenmiyor yalnız erkek demem ona da. Erkek kadınını doyurmalı Yorumla Ali3335 +1 yıl Kişiden kişiye değişir işte benim rekorum üst üste 4 defa Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İşleriyle ilgili ciddi problemler yasarlarsa, akıllarında bir mahkeme süreci, coddi5bir dava durumu varsa vs 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İstekli değilsek bile bizim tahrik olmamız sizden daha kolay oluyor bi söz bi bakış bi dokunuş bizi tahrik etmeye yetiyor 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla genel olarak bilemiyorum ama ben tam da öyleyim... 2 0 Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben libidosu yüksek bir erkeğim amaNerde yükselceğimi duracağımı biliyorum.. 1 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çoğu zaman isteklenebiliyoruz. Aniden bir şey görünce hayal edince ya da hatırlayınca 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl hayir, hep istekli olmazlar. Ama karsi taraftan sinyaller alirsa ozaman istekli olur 1 0 Yorumla
Metehannşair06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Genelde öğle vakitleri ki... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden öğlen ki Yorumla Metehannşair06 +1 yıl Daha aktif oluyorum ben Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Değiliz abartmayın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama birkaç kelime de yeter:)) Yorumla uBilge +1 yıl libidom yüksektir ama her yerde yükselmem her şeyin bir yeri var Yorumla
emints10 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Her zaman isteklidir sakin oldukları dönem yoktur 1 0 Yorumla
jdjskskalxk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Erkekler kolay şekilde istekli ve hazır olabiliyorlar o yüzden kızlarda biraz zor tabi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekten erkeğe değişir ben her zaman öyleyim 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 gün sonra neyin güncellemesi bu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Keyiiffff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın mı sıkıldı 😘 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. degisir bebegim ben istekliyim 1 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doydugumuz anın kısa bir suresinde 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkek 24 saat istekli ve hazırdır. 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tabiikide var 1 0 Yorumla
kucukseyt Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Bilmem. sebgiline her yerde ver bakalım ne olcak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var tâbi 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Boşaldıktan sonra isteksizleşir erkekler😂😂 Dünya başına yıkılmış gibi olurlar
Daha sonra ne zaman gelir o istek 🤔
Kişiden kişiye değişik bazıları hemen ikinciyi yapar bazıları bir kaç gün sonra tek gelir isteği
Ama çok kötü ya birkaç gün sonra olursa
Herkes 7/24 kalkık gezmiyor 😂😂
Herkes birkaç gün sonra da isteklenmiyor yalnız erkek demem ona da. Erkek kadınını doyurmalı
Kişiden kişiye değişir işte benim rekorum üst üste 4 defa
İşleriyle ilgili ciddi problemler yasarlarsa, akıllarında bir mahkeme süreci, coddi5bir dava durumu varsa vs
İstekli değilsek bile bizim tahrik olmamız sizden daha kolay oluyor bi söz bi bakış bi dokunuş bizi tahrik etmeye yetiyor
Valla genel olarak bilemiyorum ama ben tam da öyleyim...
Ben libidosu yüksek bir erkeğim ama
Nerde yükselceğimi duracağımı biliyorum..
Çoğu zaman isteklenebiliyoruz. Aniden bir şey görünce hayal edince ya da hatırlayınca
hayir, hep istekli olmazlar. Ama karsi taraftan sinyaller alirsa ozaman istekli olur
isteklenmek için biraz etkilemesi gereken şeyler olmalı
Genelde öğle vakitleri ki...
Neden öğlen ki
Daha aktif oluyorum ben
Değiliz abartmayın
Ama birkaç kelime de yeter:))
libidom yüksektir ama her yerde yükselmem her şeyin bir yeri var
Her zaman isteklidir sakin oldukları dönem yoktur
Erkekler kolay şekilde istekli ve hazır olabiliyorlar o yüzden kızlarda biraz zor tabi
Erkekten erkeğe değişir ben her zaman öyleyim
5 gün sonra neyin güncellemesi bu 😂
Keyiiffff
Canın mı sıkıldı 😘
Evett
evet böyle bir durum vardır.
degisir bebegim ben istekliyim
Doydugumuz anın kısa bir suresinde
Genelde olmaz ya sakin
Doğru uygun ortam oldukça istekliyimdir
Erkek 24 saat istekli ve hazırdır.
tabiikide var