O zaman fazla bekletmeden adını koyun çünkü boşanmış bir erkek, evlilikten ağzının yanması dolayısıyla buna soğuk bakabiliyor. Çocuğu varsa zaten daha da çok soğuyor evlilikten.
Erkeğine göre değişir bu durum 😌 evet oldukça istekli olanı da olabilir aksine verimsiz performansı diplerde olanı da olabilir. 😀 Sevgili olmadan konuşabilmek lazım bi şekilde
Yorumları ve verdiğiniz cevapları okuyup soruyu neden sorduğunuzu anlamaya çalıştım. Çok güzel cevaplar var. Sanırım, yaşadığınız ilişki ciddi birlikteliğe dönme aşamasında ve arada yaş farkı var. Siz de ileride bu durumun soruna dönüşür mü diye ve ayrıca erkeğin ihtiyaçlarınıza cevap verip veremeyeceğini merak ediyorsunuz?
Her erkek istekli olur, Olgun erkek neyin nerde nasıl yapılacağını bilir, ayrıca değer verir kendini düşünmeden önce karşısındakini düşünür. İstek mutlaka olur, önemli olan iki tarafında aynı anda mutlu ve memnun olması.
Neden olmasın ; sağlıklıysa , testesteron düşüklügu yok ise , iyi besleniyorsa , huzuru yerindeyse Tabiki olur.. Erkeği olumlu ve olumsuz etkileyen çok sey olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
İstekten ziyade evli veya ilişkisi bulunan bir kişi olabilir. Zaten sizi kullanmaktan başka bir amacının olduğunu da düşünmüyorum.
Hayır ilişkimiz ciddi ama evet boşanmış
O zaman fazla bekletmeden adını koyun çünkü boşanmış bir erkek, evlilikten ağzının yanması dolayısıyla buna soğuk bakabiliyor. Çocuğu varsa zaten daha da çok soğuyor evlilikten.
Erkeğine göre değişir bu durum 😌 evet oldukça istekli olanı da olabilir aksine verimsiz performansı diplerde olanı da olabilir. 😀 Sevgili olmadan konuşabilmek lazım bi şekilde
Yorumları ve verdiğiniz cevapları okuyup soruyu neden sorduğunuzu anlamaya çalıştım. Çok güzel cevaplar var. Sanırım, yaşadığınız ilişki ciddi birlikteliğe dönme aşamasında ve arada yaş farkı var. Siz de ileride bu durumun soruna dönüşür mü diye ve ayrıca erkeğin ihtiyaçlarınıza cevap verip veremeyeceğini merak ediyorsunuz?
37 yaşındayım seks yaparsam 3 posta minimum mastürbasyon da gunde 2 defa net... ama sen mesala daha sert olunmasına razımısın?
Nasıl sert derken?
Olgunlar sert mi yapar?
Olgun erkek sert yapmak ister genç bir kadınla çünkü onun o bedeni vücut hatları felan o an çok tahrik eder hele de kadın istekliyse
Öyle olmaz git te babanın arkadaslarina ver yabancıya gitmesin
Git işine ya
Ben istesem vermezsin 40 yaşında adama mi vericen aw
Her erkek istekli olur, Olgun erkek neyin nerde nasıl yapılacağını bilir, ayrıca değer verir kendini düşünmeden önce karşısındakini düşünür. İstek mutlaka olur, önemli olan iki tarafında aynı anda mutlu ve memnun olması.
Kendini geliştirmiş spor yapan biriyse ayak uyduramazsın diyebilirim
Geliştirmiş ve spor yapıyor. Neden uyduramam?
Tecrüben yetmez senin bildiğini sandığın herşeyi o adam yalamış yutmuş, uyum sağlamayazsın tatmin olursun ama edemezsin
İstek değişken kişisine göre de hadi, ama tecrübelerinden karşı tarafa rahatlatıcı gelecek bir erkegin daha net eksiksiz zevki geçirdigi dogrudur
Bence daha istekli oluyorlar ya yaş arttıkça yanılıyor da olabilirim sertlik vs daha fazla
Yanılmıyosun ama istek ve kadın elde etme yeteneği çarpımından 30-40 yaş arası en iyisi çıkar sanırım
Sen bakma olumsuz yorumlara.
Olsunlar daha istekli ve uzun sevişir
Bence anlasiyorsaniz neden olmasın, önemli olan her yönden anlasabilmek
Ewet istekli oluyor. Bende öyleyim çünkü hergun olsa yaparım.
Bu aralar modumda değilim bana huzur lazım seks degil o da bir yere kadar sabah akşam onumu düşüncem
İçkim sigaram yok akrepim düzenli, uykum yemeğim sporum var istek hep tavan 😍😉
e tabi ,
işin ehli deneyimli profesyonel olurlar.
tabi alışmış kudurmuştan beterdir derler duymadınmı hiç
Maalesef ben biter saniyordum yaş 35 olduktan sonra daha čok azmaya başladım 😅😅
nou nou nou biz erkekler her daim istekliyiz sadece tecrübeler ile kadına farklı hazlar yaşatırız.
Evet, 35 yaşındayım ve 30 yaş sonrası daha da arttı bende ve daha da fantezi dolu olmaya başladı.
Kişiye göre değişir ama olgun erkek daha tecrübeli istekli oluyo genelde
bu bir algı mı yoksa tecrübe ile sabit mi?
Tecrübe ile sabit çoluk çocukla işim olmaz bu yüzden😁
vayyy kışkırtıcı ve iddialı bir cvp :) seni tanımak isterim ;)
her yaşta insan istekli olabilir. o yaştaki biri tecrübelidir + olarak
Neden olmasın ; sağlıklıysa , testesteron düşüklügu yok ise , iyi besleniyorsa , huzuru yerindeyse Tabiki olur.. Erkeği olumlu ve olumsuz etkileyen çok sey olur
Bütün erkekler sağlıklı ise istekli olur kardeş
Hayır sen onun kızısın
Nalakası var
Nalakanalaka
🙄
Erkeklerin hepsi istekli. Yaşı yok
Kanka bu ilişkide senin rolün ne
Rolün ne derken anlamadım da
Yani rolün ne?
Yani sevgiliyiz. İlişkimiz ciddi
Ciddi olduğu konusunda tereddütlerim var
Hepsi değil belki ama ben öyleyim
Belli olmaz. Bünye meselesi
40 yşndayım. Bitmeyen bir isteğim var
Evet istekli olurlar
Kişiye göre değişir
yani isteklidir ve nereye dokuncagını ii bilir
Erkeklerin istekli olmadığı bi yaş var mı ki :)
Çıtır çıtır dadından yinmez
Yok 21den sonra sönüyor 😒
Olgunluk ile alakası yoktur.
erkekten erkeğe değişir.
Bence aktivitesi düşük olur 😁
İstek yaşla kıyaslanmamalı bence
Olgun yaşı kaç max
Sevgilim.36 yaş
Olur
R. I. P. Barış Manço.
net olur
maalesef oyle