Sürekli reddedilmek araya soğukluk girmesine sebep olur mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben net soğurum. Haftada bir, iki haftada bir ilişki aralağı asla kabul edilemez.
O ne öyle yaa hafta da 1 araya muhakkak soğukluk girer. Peki senin için hatada ortalama ksç olması gerekir
Minimum üç. Benim için ideali ise iki günde bir olması. Ha gece de oldu bitti olmasın bir zahmet jwhcuagfuhacuga
Minimum üç olması iyi sayı artabilir tabi. Oldu bitti olunca ne zevki olur ki tadını çıkara çıkara olmalı bazı geceler ikiyi üçü görmeli
Kesinlikle
Bu yüzden denk çiftler birbirini bulmalı fjgfd evlilikte sevgi ve saygı kadar cinselliğin de etkisi büyük
Yine katılıyorum. Abi zaten millet ne için evleniyor? Rahatça seks yapabilmek için. Evlilik, toplumdan dışlanmamak adına yapılan bir prosedür. Cinselliğin olmadığı bir evlilik evlilik olmaz zaten. Napıcaz kahvehaneye gidip batak mı atıcaz? Sevişmek için evlenmeye de gerek yok ayrıca fkgwfkgwfugqjdga
Yorumunda o kadar haklısın ki. Cinselliğin olmadığı bir evlilik olamaz temellerinden birisidir. Ayrıca seven erkek arzulamaz diyenleride anlamıyorum dediğin gibi batak mı atacak sjdsh😁 Sevdiği kadını bu konuda darlamaz tercihlerine saygı duyar rahatsız olacağı hareketlerde bulunmaz deseler anlarım. Evet sevişmek için evlenmeye gerek yok yeterki uyum olsun shssj
Kesinlikle ve yine kesinlikle. Seven adam dokunmaya kıyamazmışmış. Hadi lan ordan kesin boş edebiyatı yok öyle bir şey jahfkagfjgdhwf
Shdhsh🤣🤣 iyi güldüm. Hemde ne sever tenler birbirine değdiği zaman çiftler daha çok yakınlaşır. Seninle muhabbet iyi heee kafalarda uyuyor beğensene soruyu skdjxh
Ben de çok keyif aldım sohbetten. Her şeyin gereksiz romantize edilmesi çok sinirlendiriyor beni... Zeki çocuk seni kchajfgajdg hayır beğenmicem iahfkhafigadkva
Shdshy🤣🤣 bak haklısın zekiyimdir ne istediğimi de bilirim. Romantik olunmalımı evet erkeğin ilgisini ve güvenini hissetmeli kadın ama ota boka anlam yüklemek ve çıkarımda bulunmak sinir bozucu cidden djdjhfjdjshh
Bebeğim tabi ki. Romantizm de seksin bir parçasıdır. Benim anlatmak istediğim bu,"seven erkek dokunmaya kıyamaz" gibi saçmalıkların romantize edilmesi. Bak son noktayı koyuyorum çok sinirlendim. Evlilik aşkın katilidir. Evlikik seksin de katilidir. oxgwkfhwfkfqd
Sjsjssy🤣🤣 napalım evlendiğimiz gün kesip atalım mı fjshshsh. Evlilik sanırım ilişkileri standartlaştırıyor bunu da aynı evde her halini görmeye ve sürekli dib dibe olmaya bağlıyorum.
Yine çok hemfikiriz iahfkqhfqhd. İnsanın ev hali en rezil halidir. Libido savardır iahfkqgfkahfj. Ay ben böyle bilirkişi edalarında konuşuyorum da sen bakma bana. Hepsi düşünceden ibaret. Pratiğe dökülemedi daha ozgfkgqkcqdlajs
Sjsjsjshsh🤣🤣🤣 pratik olmayabilir ama düşüncelerin tecrübeli birisiyle aynı demekki var birşeyler varr zeki insan başka oluyor tabi sjsjsjsh ama artık tanışma vakti geldi bekliyorum djsj🤣
Tamam tanışalım. Selam Dünyalı🤚 kvhafkqfjqvfjavdkah
Bu olmadı be sjssjhsg senden daha böyle yaratıcı bir şey beklerdim 🤣🤣
Ben de kendime yakıştıramadım biliyor musun? Ama napayım insanlık hali ben de kolaya kaçabiliyorum bazen jsnfiwhdwp
Sjddhsh🤣🤣 öyle olsun bakalım ben kaçıyorum artık yarın iş var uyku zamanı artık iyi geceler dilerim.
Ben de iyi geceler diliyorum. Esenlikler, güzellikler...
Napıyorsun bakalım djfdd
Güne uyum sağlamaya çalışıyorum sevgili anonim. Sen napıyorsun?
Ben güne uyum sağlamaya başlayalı çok oldu çalışıyorum bir an önce bitmesini ya da yoğunluğun azalmasını istiyorum shshs sen neden uyum sağlamaya çalışıyorsun
Ben tam bir gece insanıyımdır. Sabahlar hiç bana göre değil lanet olsun uwhfigezba.06.30'ta uyudum dengem şaştı yine kdgfkgwrlahdav
Shshsg o saate kadar ne yaptın yaaa tabii ki dengen şaşar gece uykusu önemli bak. Performansıda etkiler shehdh🤣
Normal uyku saatim 3 ve 4 arasıdır değimez. Dün uyuyamadım bir türlü.
Yanii benimde 3 e veya 3 doğru dün neden uyuyamadın
Ya uyku problemim var benim zor uyuyorum. Dün de biriyle sohbet ettim biraz. Sardı muhabbeti o şekilde sabahladım.
Vayyyy beee anonimlikten çıkmıyorsun bizim muhabbetimiz sarmadı mı 🤣🤣
Ya ne alâkası var kahfuagkdqndga. Muhabbetin sarmasaydı ikinci güne bulamazdın beni wncytqfkqhfiagdjavw
Sarmasa bende yazmazdım shdjsh o yüzden muhabbeti kaybetmemek için bekliyorum djdjsht🤣
Çok ta açık sözlüyüz kgwkcgwfkwbrlans
Öyleyimdir shsjdjd hayat dolambaçlar için çok kısa zamanı değerlendirmek gerekir sdjsjshsl
Çok doğru. Nesin sen? Sokrates'in öğrencisi falan mı? Kcyakrgishd
Wjdjsgys🤣 platon olmayı çok isterdim ama daha çok Freud tarzındayım sanırım sjekjdjsdj
Güzel cevap. Çok şey istiyorsun yalnız viankfhwkfagrjwnd
Sadece parmağını oynatacaksın sjdsh gerisini akışına bırak fazla veya az olduğuna sonra karar ver ejejsh
Benim mentalitem de bu. Yıllar önce akışına bıraktım kendimi hâlâ akıyorum iagfiahrigwlfanduaj
Sjddhh ne güzel işte akışta yaşamak dert edip çok fazla düşünmenin anlamı yok kararını ver djdjdhsn
Fazlası da çok zarar ama. İnsanı öyle bir gamsızlaştırıyor ki uwnciwhfiagekags
Sjdjsh Sanırım biz aynıyız 🤣🤣
Öyle mi dersin iagfkahfiqbekwgs
Şuana kadar her şey aynı çıktı jgddhf
Bi sorduğun soruya baktım bu sorudan bu kadar muhabbet çıkması çok ilginç. Zaten bir tek ben cevap vermişim ihckagfigdiqvsgwd
Shshsg başkasının cevaplamasına da gerek zaten böyle bir sorudan da muhabbetin akıp gitmesi önemli olan djshsy
Çok sıkıldım her haklı olduğun konu da haklısın demekten iagfkagfiqjfahdh
Eee o zaman haklının hakkını vermek gerek sjdjsh
Verdik ya daha napıcaz aaa fuagfigwsh
Bu anonimlikten çıkmamız gerek dnxjshs
Öyle mi yapsak bilemedim kancuqhfuhfiwhdja
Artık zamanı geldi ahdkdhs
Yok ben ikna olmadım daha gkagkfahfiwgdw
Bu kadar ortak noktaya da ikna olunmaz mı shsjdjd biraz naz yapıyorsun amma gönlün var gibi gibi şarkısını armağan ediyorum zndnhsjs
Kgwkgagfiqbkdwvs gece tekrar konuşalım bu konuyu çünkü neden olmasınn
Soru kalktıktan sonra kıymeti olmayabilir shdjdh dediğim gibi zaman önemli
Soru neden kalksın canım
Ay içine kurt düşürdün ywgcuavfjsvbhadi açalım
Kaldırıyorlar bir iki gün sonra bilmiyorum. O yüzden şansa bırakmayı pek sevmem hayatıma yön vermeyi isterim sjdjhdh
Tamam ikna oldum iagfkagkxwvd
Djdjsht o zaman anonimlik bitsin
Getirin kırmızı kurdele abfiwbfuqhfkwhd
Açtım uavfuqjdkwg
At istek kapatıcam geri
🗝️🎆🎊🎊🎊
Attım ghfsth