Kusma, ishal, belki doğuma girmiş olmak ve izlemek vb
Aklınıza gelebilecek insana özgü durumlarda kimisi sevgilisinden eşinden soğuyormuş. Yakın zamanda evlenen bir arkadaşım bana eşi tuvaletteyken gelen sesler yüzünden ondan soğuduğunu söyledi🤣🤣
Böyleleri sevilmeyi de sevişmeyi de hak etmiyor…
Sevgilinizin/eşinizin insani durumları ona karşı libidonuzda düşüş yaratır mı?
Bunu ben düşünmüştüm ya birisini seviyordum ama yani bana zarar veriyordu artık ve böyle bir şey düşündüm hani dedim belki adamı böyle düşünürsen böyle hayal edersem ona karşı midem bulanır daha sonra işte kendi kendime dedim ki bu adam tuvalete gidiyor tuvalet yapıyor İğrençç kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum 😂😂😂😂 olmadı ya gerçekten seviyorsan istiyorsan yani aklında ya da cinsel arzuların da ondan geri gelmiyor adam isterse böyle avuç avuç yediklerini çıkartsın isterse tuvalette mesela etraf yetecek derecede ses çıkartsın yani insansal herhangi bir faaliyet yapması beni kendinden soğutması için yeterli bir sebep değil bunuda gördük😐
Hayır, sadece ishal, kusma, soğuk algınlığı gibi insani durumlarda ben kendimi dizginlerim. Böyle durumlar hastada isteksizliğe neden olur, hayvanlaşmanın lüzumu yok. Tuvaletten gelen sesler vb için de diyeceğim şu, bu insan bir makine değil, veya uzaydan gelmedi. Bundan rahatsız olan, bu yüzden soğuyacak olan evlenmesin, sevgilisiyle aynı evde geceyi geçirmesin, erkekse haftada 2 gün eve eskort çağırsın, işini bitirip göndersin.
Ben de yıllar önce Prof Üstün Dökmen'in bir söyleşisinde anlattığı bir olayı hatırladım. Kadın ve erkek yeni evlenmişler. İlk gecelerini otelde geçirecekler. Damat bey banyoya girmiş, gelin hanım klozetten gelen şırıltı sesinden irrite olmuş. Damat duşunu alıp çıkana kadar üstünü değişip oteli terk etmiş. Bu kadarına da pes demiştim. Tek örnek o değilmiş yani.
Hayır, yaratmaz. Ben sevgilimi seviyorsam onu herşeyiyle kabulleniyorum. İlla her gün, her an en bakımlı haliyle karşıma çıkacak değil, hatta bazen ev hâli daha samimi bile gelebiliyor bana. Hastalıksa yanında olurum, başında beklerim. Kusma, gaz çıkarma vs varsa herkes yapıyor; sanki bir tek o yapıyormuş gibi tepki vermem. Ayıplamam.
Arkadaşın da ne bileyim :) Ama bazı nedenlerden yani buna benzer gerçekten soğuma ve hayal kırıklığı oluyor. Hiç tuvalette veya benzeri yerde onu bilmediğinden değişik geliyor ona. Ben ise böyle bir durumda soğumam, soğursam insan değilim demektir.
Doğrudur insanın en sevmediği şeyleri yapan birisi insanı ondan soğutmak için bir neden olabilir. Ama karşılıklı sevginin olduğu bir ilişkide bu tür sorunların olmaması gerekiyor. Çünkü ilişki anında sadece ilişkiye odaklanılıyor.
Hayat arkadaşlığı bu değil. Göğüs kanserinden ötürü göğüslerini aldırmış bir kadını kocasının artık arzulamaması veya kaza geçirip belden aşağısı tutmayan kocasını artık istemeyen kadın benim için eş kelimesini hak etmez. Eş olmak başka bir şey. Birini sevdiğin için arzularsın. Arzuladığın için sevmezsin. Bana göre olması gereken bu ✌🏼
Arakdaş biz evlenirken hastalıkta sağlıkta die bir söz vermşyormuyuz o benim her halimi bilecek ben onun her halini açık net ne soğuma olur ne başka bir şey karakter meselesi kısaca
Hayır robot değiliz sonuçta. Hamile ve doğum yapmış eşinden soğuyan erkek de kendine adamım demesin. Nefret ediyorum öylelerinden. Sanki dünyaya gelen kendi çocukları değil.