1 yıla evlenicem sözlümle hiç öpüşmedik cinsellik hakkında da hiç konuşmadık ama cinsel çekimimiz çok var mesela bana bazen senin dudağını öpmemek için zor tutuyorum diyor, bende diyemiyorum ama bende bazen dudağına yapışasım geliyor ama ilk geceye saklamak istiyorum, dudaktan öpüşmesekde bazen boynumdan kulağımdan falan öptüğü oluyor çok fena oluyorum bazen kulağımdan öptüğü zaman kucağına atlayasım geliyor yükseliyorum, bir keresinde kulak mememi çok fena emmişti aşırı azmıştım neyse şimdi gerdek gecesi için biraz sorularım olacak bende oda hiç bir kimseyle birliktelik yaşamadık geçmiş hayatımız da, ben 23 o ise 27 yaşında, gerdek gecemizde herhangi bir sıkıntı yaşar miyiz ikimizde çünkü hiç birliktelik yaşamadık diye, ama cinsel çekimimiz çok yüksek diye bilmiyorum belki sıkıntı çekmeyiz siz ne düşünüyorsunuz sizce nasıl geçer ilk defa cinsellik yaşayacak çiftler için sıkıntı olur mu dersiniz illa ki?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMerhaba, hiç birliktelik yaşamamış olabilirsiniz. Gerdek gecesinde her şey olacak diye odaklamayin kendinizi sonuçta o gün emin ol düğün yorgunluğu stresi heyecanı derken ikinizde gergin ve yorgun olacaksınız. birbirinizi keşfetmek için ön sevişmeyi uzun tutun. O an hoşunuza giden ya da gitmeyen şeyleri söyleyin. Bazi şeyler akışında gidiyor. Gerdek gecesi illa ki cinsellik yaşanacak diye bir şey yok. O anki ruh haliniz belirleyecek her şeyi rahat ol
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birlikte öğreneceksiniz ve bu unutulmaz bir hayatın başlangıcı olacak. Sakince acele ettirme ona tadını çıkara çıkara yapın. Stres falan yapmayın. Zamanla gelişmesi ilişki için çok güzel bisey.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBelki de yaşadı bilemezsin, sen bu konuya biraz takıyorsun dıye boyle söylemiş olabilir dıycem hiç o konuları konusmamıssınız bile garıp
35 Yorumla
Soran1 yılBenim üzerime yemin etti yani takmıyorum şahsen
Soran1 yıl@kanka35 bilemem artık yasamissa da onun geçmişinde kalan bir şey bunu kafaya takmam pek
Soran1 yıl@kanka35 geçmiş önemli ama bu konuda kafaya takmam
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Sizin düğününüzü ve düğün gecesini sizden daha cok merak ediyorum aksiyonu bol bir gece 😂😂
16 Yorumla
Soran1 yıl😂 dua et güzel geçsin ya
Soran1 yılHaha
Soran1 yılTeşekkür ederim amin 🙏🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBir yıla evlenicem diyo bir yıla kim öyle kim kala
05 Yorumla
Soran1 yılSenin mantık çok saçma dicem ama dediğin şeyde mantık bile yok o zaman 1 yıl için evin hazırlığını da yapmayak kim öyle kim kala
- 1 yıl
Sorduğun soruya bak yok cinsellik bilmiyoruz bilmem ne. Yasa o zaman öğren.
Soran1 yılCinsellik bilmiyoz mu dedim ilk deneyimimiz olcak dedim kit beyinli dicem beyinde yok neyse uğraşamam beynindeki kan biraz başka yerlere gitmiş belli ki yazik
Soran1 yılİstediğini yaz okumayacam by
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbunları şimdiden takıntı haline getirmek çok doğru değil bence.
akışına bırakın.
spontane gelişsin her şey.02 Yorumla
Soran1 yılTakıntı değil de inşallah bir sıkıntı yaşamayız diye dua ediyorum
- 1 yıl
olacaksa da olacak o olumsuzluk sen olumlu olacak diye düşün
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç bir şey olmaz o azgınlıkla nasıl yaptığınızı bile anlamazsınız ilk gece tadını çıkarın ilerde daha zevkli günleriniz olacak heyecan stres yapmayın oluruna bırakın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. ilk gece zor olur senin için ewt ama sonrasi guzel olacak emin ol
00 Yorumlailk sırtüztü yat belin altına yastık koy kasma kendini
05 Yorumla
Soran1 yılYastık neden koyayım
Soran1 yılAnladım denerim o zaman
O zamana kadar ön sevişme yapınız
02 Yorumla
Soran1 yılYok evlenmeden düşünmüyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılgayet zevkli bir gece geçireceksiniz belli oluyor
04 Yorumla
Soran1 yılErkekler ilk deneyimi için bazen sıkıntı yaşıyormuş doğru mu
- 1 yıl
bazen stres veya heyecandan olabiliyor ama geçici bir durumm
Soran1 yılTamamdır o zaman
- 1 yıl
evet siz o anın zevkini cikarın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hersey yolunda keyifli olacağına eminim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. bi sıkıntı olmaz merak etmeyin
04 Yorumla
Soran1 yılErkekler ilk gece pek bilmiyormuş sanırım ne yapacağını ilk defa yapcaksa bide erken boşalıyorlarmis
Soran1 yılİçim rahatladi o zaman çoğu kişi de iyi şeyler söyledi zaten
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len ne olcak hunharca şaaparsınız olur biter 😂😂
05 Yorumla
Soran1 yılOndan değil erkekler için ilk deneyimde biraz sıkıntı oluyormuş doğru mu
Soran1 yılAma sonradan düzelir sanırım herkes için ilk deneyim heyecanlı olabiliyor
Soran1 yılTamamdır o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl bir sıkıntı olabilir ki
019 Yorumla
Soran1 yılErkekler için ilk deneyimde erken bosalmadir ne yapacağını bilememedir falan oluyormuş diyorlar
Cevap sahibi1 yılEvet olabiliyor o anın heyecani ile de bu sorun değil ki ilk gece için sonrasında olabilir
Cevap sahibi1 yılNe yapacağini bilememsi de yok yani neyin ne olacağı belli deliği de tutturamiyorsa artık 😂
Soran1 yılBilir ya 😂
Cevap sahibi1 yılOnu diyorum işte yani erken boşalma olabilir ilk defa olacaksa da deliği de tuturrur illaki 😂
Soran1 yılTamamdır 😂
Cevap sahibi1 yılDeneyimi yoksa da p*rno izlemiştir illaki 😂
Soran1 yılE izlemiştir koskoca adam sonuçta
Cevap sahibi1 yılHahahah 😂 sen peki 🤔
Soran1 yılBende izledim valla ama arada sırada
Cevap sahibi1 yılİkiniz de teknik olarak neyin nasıl yapılacağını biliyorsunuz sonuç olarak
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılPeki o gece ile ilgili en çok neyi merak ediyorsun
Soran1 yılNasıl oluyor bir anda banyodan çıktıktan sonra mı gelisiyor her şey yoksa önce bi oturup konuşup sonra yatak odasına gidip
mi oluyor
Cevap sahibi1 yılAhahah spontane gelişir ya konuşarak olacak bir şey değil bir kıvılcıma bakar sonrasında gelişir her şey
Soran1 yılO gün olmasa da yorgunsak bile illa olacak bakalım 😂
Cevap sahibi1 yılEee tabi kaderinden kaçamazsin 😂
Soran1 yılBurdan sor
Cevap sahibi1 yılBuradan sorabilecegim şeyler olsa sorardim zaten
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. yok yok. kaymak gibi. oral mutlaka olacak belli.
09 Yorumla
Soran1 yılNasıl anladın belli dedin neden 😂
Soran1 yılOda mi istiyor dersin
Soran1 yılNasıl anladın
Soran1 yılBende hissediyorum bazen beni çok istediğini bende aynı şekilde çok istiyorum ama evlenmeden yapmayacaz kafasindayiz
Gizli Üye(18-24)1 yılAğzına al iyicr yala uçur onu zevkden
00 YorumlaNasıl geçecek merak ettim şimdi 😂
025 Yorumla
Soran1 yılBende 😂 görcez bakalim
Soran1 yılGüzel geçsin de
Soran1 yılİlk gece çok yapmayız zaten sonuçta ilk deneyim diye kadın için bide zor olur ilk geceden sonra 2,3 gün geçtikten sonra uzun uzun olsun isterim
Soran1 yılEvett
Soran1 yılYani kulak ve boyun sadece o kadar yani boynumu öpüyor bide bazen kulağımı öper ama kulağımı öpünce çok fena oluyorum
Soran1 yıl1 keresinde aldı ama bir şey yaşanmadi zaten şok olmuştum bir anda kucağıma aldi beni diye şaşırdım
Soran1 yılKucağına*
Soran1 yılEvet görmedi
Soran1 yılMinyonum ama kalcam şekilli güzel orta kiloluyum
Soran1 yılHayır
Soran1 yılNe alaka bu dediğin şimdi
Sor bakalım
02 Yorumla
Soran1 yılSoramam ne sorcam ki
Soran1 yılBende sözlüne sor sandım
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır yaşamıyoruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun olmaz devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme önemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz
04 Yorumla
Soran1 yılErkekler ilk gece pek bilmiyormuş sanırım
Soran1 yılHerkes yani erken boşalmadir heyecandır falan oluyomus
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler