Tabi ki hayır insanların hatta özellikle annelerin böyle çamaşır sepetinde görünce aaaa acaba başkasına mı süsleniyor diye düşündüğü şeyleri illa bir için giymiyor insanlar ya bence iç giyim dış giyimden daha önemli insan bir başkasından ziyade kendisi için güzel görünmeli kendini daha cesur hissetmekt için olabilir iyi görünmek için kendini düşünsel olarak tatmin etmek için olabilir... yani cinsel hayatı olmayan biri de Seksi saten dantelli vs vs gibi şeyler alabilir giyebilir...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elbette çok doğru diyorsun ama anneler ile ilgili söylediğin kısım kisim çok haklı bide seksi şeyler günlük hayatta pek kullanışlı değil gibi rahatsız edici gibi
Kızlar Ne Diyor
Tabi ki hayır insanların hatta özellikle annelerin böyle çamaşır sepetinde görünce aaaa acaba başkasına mı süsleniyor diye düşündüğü şeyleri illa bir için giymiyor insanlar ya bence iç giyim dış giyimden daha önemli insan bir başkasından ziyade kendisi için güzel görünmeli kendini daha cesur hissetmekt için olabilir iyi görünmek için kendini düşünsel olarak tatmin etmek için olabilir... yani cinsel hayatı olmayan biri de Seksi saten dantelli vs vs gibi şeyler alabilir giyebilir...
Elbette çok doğru diyorsun ama anneler ile ilgili söylediğin kısım kisim çok haklı bide seksi şeyler günlük hayatta pek kullanışlı değil gibi rahatsız edici gibi
Yoo sadece yatak odası için giyilmemeli
Yani ama günlük hayatta biraz rahatsız edici sanki
Hayır beğendiğimi giyiyorum
Seksi iç çamaşırı dahil mi yani tanga vs
Aynen öyle
Çok merak ettiğim bir şey var 😂
Neymiş merak ettiğin
Tanga ile gün içinde nasıl rahat ediyorsunuz 😂
Hiç yokmuş gibi hissiyatı var hatta normal iç çamaşırından daha rahat diyebilirim
Erkeklerin de var dene bence sen de 😂
Alla alla hiç yokmuş gibi araya giriyor ya nasil yokmuş gibi 😂
Erkeklerin nasıl var ilk defa duydum 😂
O yüzden dene diyorum denemeden bilemezsin 😅
Var var hem de nasıl var 😂
Yok ben almiyim yakışan giysin 😂😂
Linki falan yok mu atsana bı 😂
Google’dan arat bir bak önce belki beğenirsin 😆
Yok be ne işim olur merak ettim sadece nasıl bir şey diye 😂
Ne kadar zamandır buradasin
Arada uğruyorum öyle canım sıkkın olduğunda iyi geliyor komik sorular ve cevaplar olunca keyfim yerine geliyor 😂
Benim sorum komik mi geldi peki 😂
Sorun değil sen daha çok komiksin 😂
Ben neden komigim neyim komik 😂
Tanga giymeyi düşündün gibi geldi bana 😂
Daha neler ne alaka ya 😂
Hadi hadi düşündün işte 🤪
Ne alakası var öyle düşünsem evet derim gizliyim zaten 😂
Gizli olmasan ne fark edecek hem kime ne giymek istiyorsan giyersin yani aaaa 😉
Gizli olduğum için öyle bir isteğim olsa rahat bir şekilde söylerdim 😂 erkekmisin sen ya da bı erkeğe tanga giydirme fantazin falan mı var ne 😂
Estetik duracağını düşünmüyorum tanganın erkeklerde.. O tarz fantezilerim yok maalesef
Yanii dal dasak çıkacak sığmaz 😂😂
Neyse bu konuda yorumsuz kalayım bilemiyorum artık 😂
X per seviyen kaç 😂
Var bir kaç tane
Kaç tane mesela
5
Hiii iyi varmış biraz 😂 kaç yaşındasin peki
Neden nüfusuna mı alacan beni 😜
Neyse geç olmuş sabah erken kalkmam gerek.. iyi geceler 👋
Ahahah sohbet ediyoruz ya 😂 nereye gidiyorsun ne yapacaksın erken kalkıp
Çalışıyorum erken uyanmam gerek
Hiii ne iş yapıyorsun
Garsonluk yapıyorum
Güzellmiş yorucu olur ya ama demi
Evet çok yorucu
Allah kolaylık versin nerede yaşıyorsun bu arada
Teşekkürler.. İstanbul’da yaşıyorum.. Sabah 1 saat yol çilesi çekiyorum
Ooo sıkıntı ya İstanbul da bir yerden yere gitmek şehir değiştirmek daha kolay 😅
Olsun seviyorum yine de İstanbul’u
Güzeldir 😅 takipleşeli mi?
Bilmem ki
Gizliden çık takip isteği atıyım tekrar gizlen girdiğin zamanlarda sohbet ederiz istersen tabi 🤦
Beğeneyim soruyu öyle eklersin
Tamam istek gönderdim