Cinsel Yaşam Fantezi iç giyim tercih etmeyen partnerle cinsellik yaşanır mı? Asprin0080 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir bayanın giymesi gerekmezmi acaba göze hitap etmeli partnerini cezbetmeli öyle değil mi? Güncellemeler+1 yıl Bekdşdndjeşee Güncellemeler+1 yıl Rklrmemdkrşemjrjlr Fantezi iç giyim tercih etmeyen partnerle cinsellik yaşanır mı? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yaşarım evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet seksi gözükmeyi seviyorum ama partnerim de paçalı dom giysin istemem 10 8 Yorumla Asprin0080 +1 yıl Tabi ki giymez nedir eski çağdan kalmaz öyle zevk bırakmaz insanda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim sevgilim vardı dede boxeri giyiyordu düğmeli falan tiksinmiştim o dönem Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sende hata adama ögretememişsin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıştığımızda da öyleydi söyledim değişmedi rahat değilmis diğerleri sözde Yorumla Asprin0080 +1 yıl Belkide doğrudur rahat hissedemiyordur yani heyecanını yenememiştir Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl e yani sen giyiyorsan bi zahmet karşıdaki de istediklerini giysin. Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Nasil boxer seversin sen Yorumla Olgunerkek38 +1 yıl Harikasin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben Seksi giyinirimde hakkını vermeli 15 dklik sexe harcanmak istemem😋🤪 6 16 Yorumla Asprin0080 +1 yıl Umarım öyle biri olmaz hayatında nediyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 40 dk olmaz mı reel de yani 🤔 Yorumla Asprin0080 +1 yıl İllaki olur da sana 40 dakika mest edecek biri denk gelir mi bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım gelir durmadan yapar ben zevk alırım Yorumla Asprin0080 +1 yıl Denk gelmedimi şuana kadar hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Max 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dk sürüyor 40 görmedim daha Yorumla Asprin0080 +1 yıl Daha çok tecrübe edin derim 😁 illaki birini bukursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin kaç dk sürüyor Yorumla Asprin0080 +1 yıl Yarım saat o da sigara aklıma geldiğinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sigara ne alaka bence 30 dk iyi Yorumla Asprin0080 +1 yıl Ön sevişmeyi uzun tutarım partnerim mutlu olsun Yorumla Asprin0080 +1 yıl Pek açıklayamıyorum burada şikayet olduğu için üstü kapalı anlamaya çalış işte Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl bahtsız bir kadınsındır kesin. Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Geciktirici kullanılabilir ve 3-4 kez yapan bir erkek 1 saate kadar da çıkarabilir süreyi. Yorumla Olgunerkek38 +1 yıl Analda 40 vajinalda 80dk Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Awk oy verdik, gotümüzde ayı bağırıyor heyecandan, bu otzbircinin derdi de millet kıççına ne giyiyor 2 1 Yorumla Asprin0080 +1 yıl Stres at biraz çok düşünme Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Erkekler için gorsellik çok önemli. hem iç giyim kusurları örter. Ama böyle arada sırada bunu uygulamak yerine süreklilik arz etmesi önemli 1 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Benim için önemli bir detay 2 2 Yorumla Asprin0080 +1 yıl Bazı kızlar bunun farkında değil Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Evet maalesef öyle Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ne olur ne olmaz ben 3-5 takım alırdım 😅 2 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Zorunda değil 3 1 Yorumla Asprin0080 +1 yıl Niçin Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zorunlu muymuş 🤔 0 3 Yorumla Asprin0080 +1 yıl Sana kalmış Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Zorunlu değil bana göre olmamalı da. Yorumla Asprin0080 +1 yıl Dedimya sana kalmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaşarım evet
Evet seksi gözükmeyi seviyorum ama partnerim de paçalı dom giysin istemem
Tabi ki giymez nedir eski çağdan kalmaz öyle zevk bırakmaz insanda
Benim sevgilim vardı dede boxeri giyiyordu düğmeli falan tiksinmiştim o dönem
Sende hata adama ögretememişsin ki
Tanıştığımızda da öyleydi söyledim değişmedi rahat değilmis diğerleri sözde
Belkide doğrudur rahat hissedemiyordur yani heyecanını yenememiştir
e yani sen giyiyorsan bi zahmet karşıdaki de istediklerini giysin.
Nasil boxer seversin sen
Harikasin
Ben Seksi giyinirimde hakkını vermeli 15 dklik sexe harcanmak istemem😋🤪
Umarım öyle biri olmaz hayatında nediyim
30 40 dk olmaz mı reel de yani 🤔
İllaki olur da sana 40 dakika mest edecek biri denk gelir mi bilemem
Umarım gelir durmadan yapar ben zevk alırım
Denk gelmedimi şuana kadar hiç
Max 20
Dk sürüyor 40 görmedim daha
Daha çok tecrübe edin derim 😁 illaki birini bukursun
Sizin kaç dk sürüyor
Yarım saat o da sigara aklıma geldiğinden
Sigara ne alaka bence 30 dk iyi
Ön sevişmeyi uzun tutarım partnerim mutlu olsun
Pek açıklayamıyorum burada şikayet olduğu için üstü kapalı anlamaya çalış işte
bahtsız bir kadınsındır kesin.
Geciktirici kullanılabilir ve 3-4 kez yapan bir erkek 1 saate kadar da çıkarabilir süreyi.
Analda 40 vajinalda 80dk
Awk oy verdik, gotümüzde ayı bağırıyor heyecandan, bu otzbircinin derdi de millet kıççına ne giyiyor
Stres at biraz çok düşünme
Erkekler için gorsellik çok önemli. hem iç giyim kusurları örter. Ama böyle arada sırada bunu uygulamak yerine süreklilik arz etmesi önemli
Benim için önemli bir detay
Bazı kızlar bunun farkında değil
Evet maalesef öyle
Ne olur ne olmaz ben 3-5 takım alırdım 😅
Zorunda değil
Niçin
gerekmez isterse giyer
kadın seksi ise olur.
Zorunlu muymuş 🤔
Sana kalmış
Zorunlu değil bana göre olmamalı da.
Dedimya sana kalmış