#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bence duruma göre bu değişiklik göstermeli. Ulu ortada göstermek yerine sadece partnerine gösterecek yer ve mekanlarda olmalı diye düşünüyorum. Başkalarına göstermek yerine partnerime göstererek onun libidosunu tavan yaptırabilirim ve bu beni mutlu etmiş olur.
Muhammed kadınlarına söyle karşılarında şehvet hissi uyandıracak göğüs uçlarını örtsünler.. Bu örtünme ile ilgili emir Allah tarafından verilen..Çünkü resimde ki gibi göğüs uçlarının belirgin şekilde görülmesi en yüksek derecede tahrik unsuru.. Kaldı ki birde öyle küçük ve ayrık olursa dahada tahrik edici oluyor.. İşte zaten küçük kızlara ilgi de bu nedenden..
Fotodaki seksi degilki, çunki tamamen çiplak resmen, ama ince ve bu derece transparan olmayan tshirt altina sutyen olmasa 1 numaradir
Senin arkadaşlar mı bynlar
@Burçak12344 evet hepsi yengen olur 😂😂😂
YaIk değilmi kızlara
@Burçak12344 neden yazik?
İkinci resim mi
@Burçak12344 evet 2. ye bak
Thnx ❤❤
Bir senin gibi Fenomen tarafindan EİG seçilmek güzel birsey ☺☺☺
Şimdi göğüsten göğüse fark var. Bir taşıyabilenler var bir de taşıyamayanlar. Kısacası kişiye göre değişir.
Cevap
88Cevap
Göğüs ucu belli olunca benim bile dikkatimi çekiyor ⚠
Yok canıimm 😜😜
Abd de belki. Türkiye buna hazır değil, olmamalı da bence. Kendinizi abdli yanında 5er tane korumayla gezen süpermodellerle kıyaslamayın, batının ahlaksızlığı bırakın onlarda kalsın
Göğüs ucu belli değilse bir şey olmaz bnce giymemekten
Belli olmamsi imkansizki bant kullanmazsa
Kisliksa pek belli olmaz, gogus uclarin ufak olmali
Bazı durumlarda ozellikle belli olurki
Sütyen takmak göğüslerin sağlığı açısından önemlidir.
Abazalar bayram ediyor. Vücudu teşhir etmeye hiç gerek yok bence.. Sapkınca bir şey.
Çok da öyle denemez 13 yıldır falan sütyensizlik furyası var takmayan çok zaten ama fotoğraftaki tarz nadir rastkanır o şekil olursa az da olsa seksilik katıyor. Ama esas hafif eğilirken görünmeler daha etkileyici oluyor aslında.
Göğüslerin şekline göre ve kadının güzelliğine albenisine göre değişiklik gösterir tabiki. Her gördüğüm memeye dibimiz düşmüyor neticede etkilenmiyoruz da.
Hiç Seksi gelmiyor.. biraz merak etmek ettirmek gerek bence heyecan hazzı arttırır size erkek arkadaşınız sevgiliniz şeffaf içi görünen bir hediye paketi ile hediye alsa sürprizi kalırmı heyecanlanırmısınız hiç ... bence sıradan laşır teşire gerek yok isteği azaltır. Saygılar
Tabiki ağız sulandırıyor ama bence yanlış fazla teşhirciliğe kaçıyor bazı şeyler saklı kalmalı. Her ne kadar biz erkekler baksakta yapılan ahlaksızlık resimdeki gibi bir durumsa.
Mide bulandırıyorlar. Teşhircilikten başka açıklaması yok. Kendilerine baktırmayı seviyorlar.
Ben bulmam.
Ama adamların hoşuna gider. Şimdi adamların hoşuna gidiyor diye yapacaz mi tabi ki hayirrrrrr
Çıplak olsa bu kadar tahrik edemez, gizemli olan herşey insana daha çok haz verir ulaşabilmek istendiği için.
Bayılıyorummm. özgürlük gibi birşey yok yaaa. Memelere özgürlükkk 🤗🤗🕺🕺
Lütfen bunu göğüsleri Hollanda ineği gibi sarkmış kadınlar yapmasin hiç hoş olmuyor
Göğüslerinin şekli güzelse çok çekici geliyor bana sütyensiz olması.
Seksi ne ya, yok artık bu kadar düşmedim. İğrenç ötesi duruyor.
İç çamaşırlarını fazlalık olarak düşünüyorum. Zaten sütyen sağlıksız ama sırf düzgün, dolgun ve büyük görünsün diye kullanıyor kadınlar..
Dışarda dolaşmaları pek hoş görünmüyorda sevişirken eline serbest gelmesi şok etkisi yaratıyo 👌
resimdeki gibi belirgini hiç görmedim ama tabi göğüsler güzelse bulurum
Kadınına bağlı. Meme benim için en ön plandaki şey değildir ama öyle kadınlar varki baka kalıyorsun.
Bu kadar da aşırı güven olmamalı, bir de fotoda ki memeleri beğenmeyenler var sanki herkesin fiziği memeleri süper
Kıyafetin altından ucunun belli olması benim gözümde çıplak olmasından daha tahrik edici, net! Yani günlük hayat içerisinde böyle. Ev içi durumlarda o kadar etkili olmayabilir.
henüz o kadar sağlam göğüs ve özgüvene sahip olana denk gelmedim.
bence sütyenlere hayır ama seksi sütyenlere seks sırasında evet ve çok azıyorum
Biçimli sarkmamış göze hoş gelenler tabiki seksi geliyor 😍
Arada bir sütyensiz çıkıyorum millet bunu fark ediyor mu bilmiyorum umrumda da değil çok rahat oluyor valla arada bir memelerim nefes alıyor
kizlar bile nasil suzuyor oyle kizlari 😀 gogusu guzel olanlar giymez
Teşhir edici buluyorum ama isterse bluz da giymesin.
Biz penisimizi gözteren şeyler giysek siz azmazmıydınız?
Teşhircilikten başka bir şey değil. Kadını ucuzlatıyor. tamam herkes istediğini giysin ama Mahrem bölgeler saklı kalmalı.
kadınların süteyni var mı diye hiç dikkat etmiyorum
Meme uclari gorunuyor oda asiri etkiliyor beni cok rastladim cok hos goruntu ama tahrik ediyor ister istemez insani bide dolgun buyukse
Üniversitede bir kızı öyle görmüştüm erkeklerden çok kizlar bakıyordu kıza😂😂
Bu tarz kıyafetler beni benden alıyor yapma şöyle şeyler 😂
dışarda öyle gezen biraz da dikkat çekmek için yapıyodur bence
Gögüsleri dolgun ve dik ise her zaman dikkatimi çekmiştir ve aşığım öyle kadınlara 😍
acayip bulurum ama yerine göre olmalı ustruplu tatil bölgeleri sıcak yazın akşam vs...
@ElleBella aynı fikirde olmana sevindim :)
Ben rahatsız edici buluyorum tabiki herkes istediği gibi giyinebilir ama tuhaf hissediyor insan
Tuaf niye hissettirsin aynısı sendede var😂
😂👌 biliyorum ama bende aynı hareketi yapamam mesela çok cesaret istiyor
Ama sevgilinin yanında çırılçıplak kalabiliyosun 😂😅
Ama tüm halkın önünde üstün açık gezmekle aynı şey değil sonuçta
Seksi bulmam sütyen takıp takmamasndan değil memesinin güzel olup olmadığına bağlı 😉
Sütyenli saldırıyorlar sütyensiz parcalarlar Türkiye’de
bence hiç iç çamaışır giymeyip böyle traspran giyerse süper olur önüne gelen parmaklar
Bu fotoğraftaki hatun çok iyi ama göğüsleri sarkık ve buruşmuş kimseler giymesin :)
Hayır kimseyi seksi bulmam, azdırıcı gelse bile umrumda olmuyor çünkü insanın istemediği bir şeye yeltenmek kadar düşük bir ahlak bilgim yoktur.
Teşhiri sevenler yorumlamalı
Selam,
İlgi çeker tabii ki de 😎
Ama Seksi değil bence o tip kadınlar #TEŞHİRCİ dir... NET!!!
Harika birşey, hem seksi, hem tatlı görünüyor, Müslüman ülkelerde kaç tane kadın böyle gezebilir. Hayat Avrupada yaşanır.
aşırı azdirici teşhir edici
Gogusleri dolgun ve dikse evet
Seninki öylemi sanki🙄
Sütyensiz de çıkmam afedersin
kiim bulmaz bunu görünce kalkık gezeriz ☺☺
Hiç görmediğim için bir şey diyemiyorum :D
Hayır edepsiz görüyorum
Yolda öyleleri denk gelince küfrediyorum 😂
evet özgürlüğünü belli ediyor.
Sarkmıyor ve diri duruyorsa evet
Aşşırı seksi buluyorum sütyensiz gezen hatun candır 😊
ben hep öyle geziyorum :)