- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tatmin olmak için beraber. İnsanlar insanları değil. Onlarda uyandırdığınız duyguları severler. Sevgi emektir deriz. Bir şeyler yaparız, aktivite olur, eğlence olur... Bunların sonucunda bizde çeşitli duygular olur ve bağlanırız. Tabi birlikte yaptığınız şeylerden dolayı birbirinizi seveceğiniz için tekrar o duyguyu yaşamak için birlikte yapılan aktiviteler yapılmak istenir. Sizin sorunuzda erkek sadece nude ile ilgileniyor. Onun sizde sevdiği şey bedeni. Normal bir arkadaş olarak dahi görmüyor bunun haricinde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kişinin sürekli olarak nude veya cinsel içerikli fotoğraflar istemesi sağlıklı bir ilişki veya arkadaşlık dinamikleri içinde olmayabilir. Bu tür bir istek, kişinin sınırına, rahatlığına ve rızasına saygı göstermeyen bir davranış biçimi olabilir. İnsanların cinsel içerikli içerikleri paylaşmaya karar vermesi tamamen kişisel bir tercih olmalıdır ve bu tercih, her iki tarafın da rıza ve rahatlık seviyelerine dayanmalıdır.
Sürekli olarak nude fotoğraflar isteyen bir kişi, partnerinin veya arkadaşının rızasını almalı, sınırlarına saygı göstermeli ve karşı tarafın bu tür isteklere nasıl yaklaştığını anlamaya çalışmalıdır. Eğer bir kişi bu tür talepleri rahatsız edici veya istenmeyen buluyorsa, bu konuyu açık ve dürüst bir şekilde iletişim yoluyla ifade etmelidir. İletişim, sağlıklı bir ilişkinin temelidir ve her iki tarafın da duygusal ihtiyaçlarına saygı gösterilmesi önemlidir.
Sonuç olarak, bir kişinin sürekli nude fotoğraflar istemesi, rızaya dayalı ve karşılıklı saygıya dayalı bir şekilde ele alınmalıdır. Her iki tarafın da rahat ve güvende hissettiği bir iletişim ve ilişki ortamı oluşturmak önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılSürekli nude isteyen erkeğin tek amacı vardır oda cinsellik. Bu sana aşıkta değildir karşısına kim çıksa değerlendirebilecek seviyede cinsellik düşkünüdür. Gerçekten aşık olan seven evlenmek isteyen erkek maksimum koca ilişkide 1 ister 2 ister 3 ister o kadar ilerisi olmaz ve fotoğraf yerine her fırsatta yan yana gelmek ister. 1 kere elini dahi tutması sevene yeterde artar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBence sevmez çünkü yani tamam ilişkinin ilerleyen zamanlarında veya buluştuktan sonra o güven oluştuktan sonra arada bir seninde onay vermen şeklinde olabilir yani kötünün iyisi olmamalı ama oluyorsa da o zaman olabilir gericilik olduğunu düşünmüyorum çünkü gerici değilim ama sürekli bunu isteyen erkek seninle sadece tatmin ihtiyaç amaçlı birliktedir seven insan sana asla bunu yapmaz bu duruma düşürmek istemez tenine sana kıyamaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevmesin? Sevdiğini arzulaması gaeyt doğal değil mi
00 Yorumla Bir erkek kadından evlilik öncesinde cinsellikle alakalı şeyler istiyorsa amacı sadece ve sadece ihtiyacını gidermektir. Benim kuzenimlerin full erkek, aralarında geçen konuşmaları duysan bir daha erkeklerin yüzüne sçmazdın fkkffk
32 Yorumla- +1 yıl
Hepsi aynı koduklarim ya
- +1 yıl
Ne güzel söyledin, ağzına sağlık djdjdj
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnternet nude kadın fotoğraflarıyla dolu, ama adam seni görmek istiyor. Başka kadın mı yok nude fotoğraf olan? O kadar kadının içinde senden istiyor hala seviyor mu diyosunuz? Sevmiyo abi göndermeyin, gitsin başkasından istesin. Bi bitmediniz yaaa 🤦♂️
10 YorumlaSürekli istiyorsa o erkek ten olmaz, hergun hergun sürekli nude mi olur. Elbette bazı şeyler konuşur yaşarsın, ilişki ilerlemiş seviye olur, güven olur, ciddiyet olur, uzak mesafe olur arada felan olur, ama sürekli isteyen erkek ciks kalitesizdir benim gözümde.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNude istemek samimiyet, ciddiyet ve beğenidir, istek ve arzudur, kabullenmek, evet demek, sana tapıyorum, bitiyorum, her anım senle dolu demektir. Bunun nesi kötü? ama güvenmek, inanamak, iyi tanımak ta şarttır. Ve aşk! Aşk olmaz sa hiç ama hiç sokulmayın zaten...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılNude isteme konusunda zamanlama ve dengeye bakmakmak lazım. Bi adam sürekli istiyorsa orada şüphe duyulabilir. Ancak erkeğin fotoğraf ile olan ilişkisi gariptir. Senle yüzyüze görüşür hatta sevişir akşamına yine isteyebilir. burada değerlendirme sadece fotoğraf üzerinden yapılmamalıdır. Bir adam nude istemiyorsa seviyordur demekte doğru değil. Atmayıncada gidebilir. Erkek olaya fotoğraf çerçevesinde bakmıyor yani. Siz yine bu konuda tutucu ve cimri olun😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur mu olur mu ayçam, adam seni sevmese her an seni görmek istemese ister mi hiç, sen içini ferah tut adam seni herşeyinle seviyor, imkan olsan böbrek filmi cier filmi kalp elektrosu hepsini isteyecek ama o da biliyor evde bu cihazlar yok o yüzden hep sakın kötü düşünme canım
00 Yorumla
+1 yılbenimki sürekli istiyordu atıyordum 9 aydır ilişkimiz vardı bir kere atmadım diye başka kadınlarla yaptı suçlu hissettim bir şey diyip olay çıkarmak yerine gönlünü almaya çalıştım istemediğini söyleyip engelledi
11 Yorumla- +1 yıl
kısacası nude isteyen erkek sevmezmiş bana da ders oldu.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sürekli nude istiyorsa o adam sevmiyor sadece karşısındaki insanı cinsel obje gibi görüp cinsel ihtiyacını karşılamak istiyor demektir
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Eziktir nude isteyen! Öz güvensizdir! Klavye prensidir :D
Mühim olan eylemsel olarak seni kendi soyabilmesidir :D
At bi nude. Atayım bir nude! At bi nude, atayım bir nude :D
PPuuufffhhhh00 Yorumla
+1 yılSürekli değil arada isteyebilir sonuçta çok istekli olduğu anlarda olacaktır... ama adını koymadığın bir ilişkide nude göndermemeni tavsiye ederim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence erkek sevdiği kadının internette görünmesini istemez genelde adam mastürbasyon yapacak senden ciblak resim istiyorsa seni kullanma pesindedir
00 Yorumlasever mi sevmez mi bunu sen bilirsin. ilişkiyi sen yaşıyorsun ne bu sadece sanal bir ilişki mi? sadece sanalsa ondan bişey olmaz belliki mastürbasyon peşinde...
00 Yorumla
+1 yılSever neden sevmesin tüm çıplaklığıyla ilişkiye hazırdır me me diye kuzu gibi etrafta gezenlerden değildir ne istediğini bilen eli boş gelmeyen bir sevgili adayı daha ne olsun 😂😂 tövbest
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılSevmez, ben şöyle düşünüyorum o insanlar sadece kullanmak istiyor nude nude diyerek dilenceğine film izliyebilir bu kadar düşmesine gerek.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben surekli alsam sevinirim ama bir yerden sonra tadi kacar ya bedenini ezberledigim icin artim heyecanı ölür
10 Yorumla Sevmez tabii ki. Seni cinsel obje olarak gördüğü anlamına gelir bu, sana değer vermiyordur.
20 Yorumla
+1 yılSever ama bedenini, ruhunu değil 😀 ruhun senin olsun bana bedenin lazım mantığı ile sever sjsjs
00 YorumlaSeni evlenmeden o halde görmek isteyen biri gerçekten sever mi sevmez tek isteği tatmin olmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevse niye istesin? Her her, çoğu site ifşa olmuş Türk kızlarıyla dolu. Aralarında yerini almazsın umarım
00 Yorumla
+1 yılNude isteyen erkekten sevgi beklemekte ayrı enayilik. Genel olarakta birinin sizi sevmesini beklemeyin. Siz kendinizi sevin.
00 YorumlaSevdaya dair bulmuyorum…
Tamamen hormonlarının esiri biri…10 Yorumla
+1 yılYok SADECE kudurmuş seninle tatmin olmak istiyor hepsi bu sevgi falan yok
10 Yorumla
+1 yılAklı şeyinde olanla bir ömür olmaz kızım koşarak uzaklaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Surekli isteme nezman basladi
Ne kadarlik iliski?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bastan boyle alistirdiysan istemeden duramaz
00 Yorumla
+1 yılSever mi sevmez mi bilemem ama o an kalbi ile değil Uckuru ile düşünür gerisini sen düşün !
01 Yorumla- +1 yıl
Birde kendine bunu sor gözlerinde sevgi dolu bakışlar yoksa nude alsa almasa ne kazancak
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hayır sevmez olur mu kesinlikle seviyor ama nude atmanı seviyor
00 YorumlaSürekli nude isteyen erkek hep seks düşünür ilerisi aldatmaya kadar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelamlar, sürekli istemesi ya sadece cinsel obje olarak görüyordur ya da seviyor olmasına rağmen yüksek libidosundan dolayı kendini dizginlenmeye çalışıyordur.
00 Yorumla
+1 yılBenim eski bi gacı vardı. Ben istemeden sürekli nude atıyodu. Peki o noluyo şimdi
00 YorumlaYoo adam seviyoki ihanet etmiyor işte senden istiyor
00 Yorumla
+1 yılBenim libido yüksek sabah gözümü güzel nudelerle açmak istiyorum, nude atan kızlara aşık oluyorum
00 YorumlaSeven erkek sevdiğinden değil, sevdiğinin ablasından nude ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel obje olarak görüyor kullanıyor ayrılınca pislik bile yapabilir gerçek yüzünü o zaman görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIkisi farklı şeyler, yqni kola seven gazoz da sevebilir, farklı dürtüler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Kocam bile benden sürekli nude istiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala soran varsa türkiye 50 yıl daha böyle kalacak
20 Yorumla
+1 yılsen bana at nude ben severim ;)
20 Yorumla
+1 yılOlmaz olmazz gönderme şantaj felanda yapar
20 Yorumla
+1 yılSevmiyor kullanıyor...
10 Yorumla
+1 yılNude isteyen saten ezik bı ailesel delidir
10 Yorumla
u +1 yılNiye bu erkek sapikmi
10 Yorumla
+1 yılHayır sadece kullanır
10 YorumlaEvet sevse ister mi ne amaçla yakın oldigi oetada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli isteyen sevmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmez ya one oyle herzman nudede neymiş...
00 Yorumla
+1 yılNereyi sevdiği belli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSever... Ama cinsel açıdan.
Cinsel açıdan duyunca bakmak lazım 😀00 YorumlaAllah bilir mastürbasyon yapıyordur ona bakarak
00 Yorumla
+1 yılsevebilir ama aşırı libidoludur
00 YorumlaNice isteyen herkes sevmez diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılCevap da belli bence :) tabi ki sevmez
00 YorumlaSevmez tabi ki amaci baska onun
00 Yorumla
+1 yılBaşka şeyleri sever bacım 😂
00 Yorumla
+1 yılSırılsıklam aşık sana kesin😂😂
00 YorumlaSever bence seni hayal ediyordur
00 Yorumla
+1 yılSevmez bosuna ugrastiginla kalırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mastürbasyon malzemesi peşinde olan sapık
00 Yorumla
+1 yılSeni sevse istemezdi amaç başka
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat