+1 yılÇoook seviyor hatta senin için ölür, sevse buraya gelip sormazdın değil mi? Küçük çocuğa şeker veriyorsun yine kanmıyor ama hemcinslerim duygusallıkla kandırılıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşkım sakin ol nudeyi atmadım ve kanmadım. Biliyorum korumak amacıyla böyle sert çıktığını ama ayrıldık ;)
- +1 yıl
Olaya biraz ağır girmişim sjgjgh hayatım iyi yapmışsın ondan olmaz
En İyi Cevaplar
Nude isteyen erkek sadece zevki için seviyordur başka bir sebepten ötürü değil aşık olmak bu değil
Ayrılmanı irtibatı tamamen kesmeyi tavsiye ederim03 Yorumla
Soran+1 yılTamamen kestim. Fakat o ilgi alaka cidden çok fazlaydı. Dün benden soğuduğunu dile getirdi. Bende tamamen bitirdin
Soran+1 yılNasıl yanıldım bilmiyorum gerçekten sevdiğinr inanıyordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de bu normal bu arada görmek isteyebilir şunu anlayamıyorum hani kızlar hiç mi böyle ilgilendiği erkek ile ilgili bir şeyler düşünmüyor arzulamıyor şu siteye girince şunu fark ediyorum seks deyince korkuyor millet djjdjfjf
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmiyor hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtada bir saygı sevgi aşk göremiyorum tamamen senin duygularının farkına varmış kendi zevki için beni seviyor diye boşalmak istemiş amaç bu tamamen srfsizlik bu yapılanlar zaten Bi tane adam bulunmaz hiç demez ki ben bunun hakkına giriyorum duygularıyla oynuyorum madem azmış ors. pu çocuğu gitsin kendini bosaltsin resimlere videolara baksın niye seni tahrik ederek seni zkmeye çalışıyor ve emin ol bir gün nefret edip terk edecek ve sucu sana atacak sen de onunla seks yapmak isteyeceksin alışkanlık olacak sanaldan birakamayacaksin kendine dikkat et
24 Yorumla
Soran+1 yılDün ayrıldık. Benden soğuduğunu vs söyledi. Çok kavga ediyorduk zaten bende her yerden sildim ve çıkardım. Senden soğudum diyor hala çıkarmama rağmen her yerden istek atıyor. Gerçekten nasıl bir ruh hastası inan anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılAl işte ne saçmalık cnsellik için yapıyordur
Cevap sahibi+1 yılHiç konuştuğunuz mu cnsellik alışkanlık yapmıştır.
Soran+1 yılHayır hiç konusmadım. Direkt evlenmeden olmaz diye tepkimi koydum bu olayı bir daha açmam dedi. Açmadı da ama içime bir kere kuşku düştü. Ve şimdi de benim bağırmalarımdan bıkmış benden soğumuş. 2 ay onu beklicekmişim yanıma gelmesini. Yüz yüze konuşacakmışız ama ayrı olucakmışız o süre zarfında 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 ay gibi kısa süreli olmasa nude istemesini biraz anlıyorum, başka kadın arzulamak istemiyordur belki de gelip dudaktan opecem falan diyorsa ne kadindan anliyordur ne de evlenmek istiyordur (aslinda gercekten evlenmek istedigini dusunuyor fakat birseyler yasadiktan sonra fikieri degisecek)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dudaktan öpmek falan gayet normal şeyler de. İnsan ilk gördüğü insana direkt gelince dudağından öperim diye ısmarlama mı yaklaşır?
Cevap sahibi+1 yılİste ondan diyorum kadindan anlamiyor diye cok sacma gelince dudaktan opecem demesi. İliski ilerlese bile sacma yani ortam ayarlar yanasirsin kadina
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılUzaktan bir ilişkiyi yürütebilmek, gerçekten fazlasıyla zordur. Çıkar amacı gütmeksizin, birlikte olabilmek herkesin harcı değil bence. Eğer 20 gün gibi kısa bir süre içerisinde, bu kadar şeyi dile getirebiliyorsa, zerre sevdiğini düşünmüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki ne kadar süre sonra dile getirirse normal olur sence
Soran+1 yılAşkım böyle şeyler yaşanacaksa yüz yüze gelince spontane yaşanmalı bence. Kimseye fotoğrafını atıp ona bağlı olma. İnsanlar ayrılırken çok farklı kişiliklere bürünebilir. Sana neler yapacağını aklın bile almaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam abazanın teki, kendine saygısı yok ki karşındaki kadına olsun. Bu profildeki adamlar uçkurunun derdinde. Başka da bir şey bildikleri yok. Adamın cinsellik seviyesi Afrika'daki açlıktan farksız. Boş ver bas tekmeyi gitsin, karşına daha düzgün biri çıkar ilişkinin ilerleyen sürecinde illaki cinsellik olur. Ama o adamdan olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBana göre benim düşüncem bence heves uğruna çünkü daha kaç aylık ki hemen istiyor kaç senedir konuşupta bir kere bile istemeyen erkekler var bence heves sadece atma kesinlikle sonra basına bela olur uğraşma hiç
12 Yorumla
Soran+1 yılBenden soğuduğunu söyledi aşkim. Dün gece ayrıldık. Bana ilgisi bitmiş. Benim karakterim artık onu mutlu etmiyormuş
- +1 yıl
İstediğini alamayınca böyle diyorlar boş ver önüne daha iyileri çıkar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bir erkek sana 1 haftada sana seviyorum felan diyorsa yalandir basli basina seni gormedi seni tanimiyor nasil seni sevebilir? 20 gundur sevgilisiniz mi daha adam akilli tanismadan nasil sevgili oldun nasil seni sevdigini evlenmek istedigini soyluyor bence seni kullanmak istiyor dengesiz birisi bu cok acik belli herkes anlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada bir sevgi yokki seven insan bu şekilde davranmaz o sadece senin duygularınla oynayıp kendi ihtiyaçlarını karşılamanın derdinde ve ne kadar tecrübesiz bir yalancı olduğu da ileride evlenicez zaten demesinden belli oluyor 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya orada patladım zaten. O kadar gösterilen ilgi alaka nereye gitti anlamıyorım. Gecenin bir yarısı evime yemekler geldi 🤣
- +1 yıl
Yavrum bir çıkarı beklentisi olan her erkek kadını cezbetmek için bunu yapar zaten bunlar göz boyama şeklidir seven adam hiç birzey yapmadan da kendini belli eder davranışlarından anlarsın inu hissedersin
Soran+1 yılAbla işte bunun da davranışları çok iyiydi hoştu. Sevgisini değerini hissediyordum ama ne olduysa nude istedikten sonra oldu içime kuşku düştü
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. uzak mesafe ilişkisi kötü olur çoğunlukla
muhabbet sekse döner bir şekilde
daha yakın hissetme bahanesiyle...
daha 20 günde nude isteyen , ne sevgisi
tek amacı cinsellik.10 Yorumla
+1 yılSeven insan sevdiginden o tùr seyler dahi istemez
Egerki sana helali gòzuyle bakiyorsa bunu asla isteyemez
Gercek seven helali oldugun gùne kadar bekler00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDerhal uzak dur. Anlattıklarına bakılırsa adamın amacı kullanmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam muhteşem bir ilgi verdi baştan beri. Ne dediysem alttan aldı ne dediysem sustu. Sonra dün dedi ki birden ben senden soğudum eskisi kadar ilgim yok. Bende hiç düzeltmekle uğraşmayıo ayrıldım
- +1 yıl
Adamın amacı da sizi ilgiyle kendine çekip kullanmak.
+1 yılUlan 3 yil ciktigim kizdan nude istemedim ne nude aski bu
02 Yorumla
Soran+1 yılGidip p*rno izlemek yerine oda benden medet umuyor işte
- +1 yıl
Manyak manyak isler
+1 yılUzak mesfe ilişkilerinde aşk sevgi vs olmaz ki. Sevginin anlamını öğrenin. İki insan fotoğraflarla birbirine bağlanıyor 🤔
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen yaşlarınız çok genç. Bu yaşlarda erkekleri durdurmak zor. Tensel bir yaklaşım istemiyorsan sürdürmen zor olacaktır
00 YorumlaSen de biliyorsun cinsel ihtiyacını karşılama peşinde olduğunu
02 Yorumla
Soran+1 yılKendime yediremiyorum... Bu kadar ilgiyi alakayı...
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gidip gelip seks yaptığınız sürece sevecek, yoksa sevmeyecek...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılAşkım sen sal bu çocuğu. Pek hayır gelmez bence
00 Yorumla
+1 yılNude istemenin sevme ile alakası yok cinsel tamamen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ihtiyacı yoktur sallıyor. Çok ihtiyacı olan erkek açar p*rno izler boşalır.
00 Yorumla
+1 yılOff desene eskortlara dünyanın parasını bayılacak ama olsun değiyor 😂
00 Yorumla1 ayda isteyen insan büyük ihtimalle cinsellik manyağıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kaç dakika zevk için kendinizi risk etmeyin bence durum bundan ibaret bir kaç dakika ve heves biter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. gözü senin gtnü görmek başkada bi derdi olduğunu sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay için çok geç kalmış. Ben daha çok ilerlemiatim bile
00 YorumlaSevmese niye nude istesin asdjdk
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler genelde sevmedikleri insanlardan da istiyorlar. Erkek duygu beslemese de bakar ve zevkini alır çeker gider. Cinsellik için illa sevgi şart değildir
Soran+1 yılŞeeeey erkekleri bilmesek okey dee dkdkmslxlw
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeynine sokayim onun su andan itibaren ayrilmazsan sende ayrı aptalsın demektirr
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık hala sevdiğini falan söylüyor
Cevap sahibi+1 yılAsla kanma ondan bi b.. k olmaz adam olan böyle seyler istemez benim icin ana avrat geçir şuna
Soran+1 yılYa kansaydım ve resmi atsaydım ne olurdu diye düşünüyorum. En ufak bir şeyde direkt insanı kötüleyebilen bir karakteri var zaten fotoğraf atsaydım ne olurdu hiç bilmiyorum. Saf olmadığım için kendimi tebrik ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYa böyle bi adamla allahiiim srfszin teki kizim bu
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence sevgiyle ne alakası var o kişinin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılKaç kızım yaa.. İşe yaramaz o
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılyangını başına vurmuş adamın :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Erkeğin sevgisi sekstir
00 Yorumla
+1 yılErkekler genel anlamda sorunlu
00 Yorumla
+1 yılNude istemek bile rezalet bence.
00 YorumlaSeni kullaniyor ya sevdigi falan yok
00 Yorumla
+1 yılBu ne hız ayol sevmiyor tabikide
00 YorumlaOf nerden buluyorsunuz böyle tipleri ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lıbıdo tavan yapmısstır
00 YorumlaKardes yol ver abazaya denk gelmissin 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılSapıkça geliyor bana.
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi olmaz
00 YorumlaSapik olabilir
00 Yorumla
+1 yılYok erken baslamus
00 Yorumlaİyisi denk gelirse sever ama o da zordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Kesin sınırlar koy. Gerçekten uyuyorsa seviyordur
00 YorumlaCinsellik derdinde belli ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor ama cinsellik olarak seviyor
00 Yorumla
+1 yılHevesler Uğruna Ablacım Üzerler Seni Bunlar
00 Yorumla
+1 yıl1 aydır tanıdığın biriyle sevgili olmak...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılanan evlenmeden elletme demiş masallarda
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi balık burcuna göre değilmiş.
00 YorumlaMeali : ekmek peşinde..
00 Yorumla
+1 yılOlum neye çok ihtiyacı var
04 Yorumla
Soran+1 yılCanı istiyormuş pardon 🤣
- +1 yıl
Canı istiyo diye senin bireyler mi atman gerekliydi Peki açsın p*rno izlesin nasıl bir mantik
Soran+1 yılOndan dolayı sordum ya zaten. Ayrıldıktan sonra resimleri anama babama atmicanı nereden bilicektim asla güvenmem. Atmadım da zaten ayrıldık
- +1 yıl
Tabi istediği biseyi yapmazsan tehdit kaçınılmaz olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude isteyen hiç bir erkek sevmiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤣 🤣 🤣 Yok sana yorum püü sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdapsız insanın sevdiği nerede görülmüş?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. mastürbasyon icindir
00 Yorumla
+1 yıl1 ayda da istemesin ya
12 Yorumla
Soran+1 yılAblam 1 aylık tanışma daha 20 gündür falan sevgiliyiz 🤣 neyse ayrıldık zaten benden soğuduğunu falan söyledi. İlgisi azalmış bana karşı artık onu mutlu etmiyormuşum
- +1 yıl
Sapığın tekiymiş diye yorumladım
Ben seviyordum
02 Yorumla
Soran+1 yılNude isteyince kız ne tepki verdi?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 günlük sevgi mi olur ne içiyorsunuz siz
00 Yorumla
+1 yılHeves hatta seni s...
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derece ilgili biriydi o nasıl oluyor
- +1 yıl
O senin güzelliğinden işte
- +1 yıl
Daha da etkiliyo
- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri