Ciddi ilişkide gerçekten seven erkek nude ister mi ya da isterse kaçıncı ayda ister
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBunun zamansal bir aralığı yok bana kalırsa. İlişkideki yoğunluğa, güvene göre hemen de atılabilir veya hiç atılmayabilir de. Dediğim gibi, gerçek bir sevgi bağıyla, ilgi ve arzuyla yürüyen bir ilişkiyse hiç düşünmeden, sevgilim istediğinde atıyorum öyle zamanlarda. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılben hayatımın anlamı olan şuanki sevgilimden istedim. bana atmıştı. ha şöyle bi durum var başka erkeklere de atıyor tabi tüm kızlar da lakin geçmişi fazla önemsemiyorum çünkü düzgün insan kalmadı bende bana nude atınca fiziğini beğendim ve şu an kavgalıyız kddkkfkd yani atsan da atmasanda bunun bir önemi yok asıl önemli olan fikir yapınız
00 Yorumla
İster istemez tartışmaya açık bir konu.
Cinsel çekim araya girdiği zaman iki taraf da oldukça yükselir. Birisi belli eder diğer etmeyebilir. Erkekler genelde biyolojik haz odaklı, kadınlar daha çok içinde yaşamayı sevdiğinden erkek ister ama kadın atacak kadar yükselmişse nude atmak mümkün olabilir.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılIster nden istemesin. Sacma düşüncelerinizden kurtulun. Seven ister tabi lk. Seven arzular. Sevmek libidoyu engellemiyor. Sizden istemiyorsa başkasindan istiyordur emin olun
03 Yorumla- +1 yıl
@jaaaow bu yüzden her zaman aldstilan olucaksin
- +1 yıl
@jaaaow yoo biz zevk alacaz ;)
- +1 yıl
@jaaaow boynuzluyorum ;). öpüldün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
103Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani isteye de bilir istemeye de bilir her seven için durum birebir aynı olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemesin? Gayet doğal bence
00 Yorumla
+1 yılAy yeter artık bu gerçekten seven erkek ve nude işlerini. Sen atmak istiyosan at, atmak istemiyosan atma. Tutturmuşlar bi gerçekten seven erkek nude ister mi diye. Seven de ister sevmeyen de. Tûm erkekler nude ister. Buradaki asıl soru şu? Sen atmak istiyor musun? Bunun da cevabını buradakiler değil sadece sen verebilirsin
81 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaçıncı ayda ister gibi dönem olmaz. Gerçekten seven erkek nedensiz de nude istemez. Uzun süredir birlikteyseniz ve konu cinselliğe gelirse isteyebilir. Bunu isteme şekli de önemli. Senin resim atma isteğini fark ederse ve konusu açılırsa güzel bir şekilde isterse bence problem değil çünkü sonuçta bu insan doğası ve o da merak ediyor olabilir. Öküz gibi doğrudan isterse o zaman işin altında bir şeyler arayabilirsin çünkü amacı sadece kendisini tatmin etmek olabilir. Kısacası evet ister ama doğru zaman ve doğru yerde ister.
10 Yorumla
+1 yılTek emin olduğum sey, kızlarımız kimseye özel fotoğraflarını göndermemeli. Çocuk bir şey yapmasa bile ücüncü şahısların eline bir şekilde geçebilir. Kendi elinizle kendinizi kısıtlamayın! Bırakın birine vermeyi, kendi kendinize çekinip telefonunuzda tutmayın bile!
45 Yorumla- +1 yıl
Mesajınıza bakar mısınız bilişim alanında mi çalışıyorsunuz
- +1 yıl
Hayır, dijitali kullanan biri olarak okuduğun haberlerden ve paylaşımlardan hareketle söylüyorum. @Denizce2023
- +1 yıl
Daha doğrusu ben mesaj atamadim sebebini de anlamadım
- +1 yıl
@Denizce2023 Neyin sebebini anlamadın? Buradan cevap vereyim.
- +1 yıl
Uzun olur diye buradan yazmak istemedim mesaj göndermek istedim gonderemezsiniz yazıyor
+1 yılBir insan niye sevdiğinin o kısmını merak eder ki?
Onun gözlerine dalıp gitmek varken,
Mutlu mutlu gezip tozmak varken,
Sohbetin tadını çıkarmak varken,
Yeni oyunlar ya da hobiler bulup beraber oynamak varken,
Neden yani neden orası aklına gelir?
Bana nedense inandırıcı gelmiyor. Bir insan sevdiğinin orasını merak etmez/etmemeli.10 Yorumla
+1 yılselam sevmek farklı bısey ne yanı seven erkek ya da kadın bırlıkte olmuyolarmı arzulamıyolarmı bırbırlerını bırtelık ne ıcın pekı ozaman tabıkıde ıster aralarındakı sıcaklık yakınlıga gore özleme gore ben ısterdım oda ıstesın benden dusunmeden atarım ama tabıkı yuz acık olmadan..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla istemez. burada edebiyat kasan canım inanma sakın. Nude ne demek ya? Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Cok istiyorlarsa geneleve gitsinler. Akilli ol kizim nude isteyen ahlak yoksunudur ondan adam olmaz
60 YorumlaSevgisini ilgisini nudeyle belirtemez, istemiyor diye sevmediğini düşünenler de var, cinsellik başka aşk başka bir şey, cinselliği millet sevmediğiyle de yapıyor... Sevgi daha güzel bir şey, sevdiğini söyleyrn kişiyi başka yöntemlerle tartmak gerek
20 Yorumla
+1 yılHayır tabiki yaa valla bıktım böyle saçma sapan sorular görmekten. Artık insanların ahlaki çöküntüsünü tanımlayacak söz bulamıyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu konulardan bıktım açık konuşmak gerekirse seven erkek nude istemez tamam oda erkek onda da arzu istek var ama insanlığın ahlaki boyutu ve git gide kaybediyoruz güzellik beğenilme arzusu içinde fiziğini nude içeriginde sunan insanlar bile var hatta nude atınca daha çok sevildigine inananlar adamın nefsini körüklüyorsun hepsi bu zamanla belki adam soğuyucak bende bıktım artık
10 Yorumlaİster ama sen atmazsan ısrar etmez. Ayrılırım atmazsan derse o erkek sevmiyordur, amacı da o.
50 YorumlaAradaki samimiyet ve süreye baglı isteyebilir
81 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBunun sevmekle ne alakası var bir erkeğin nude istemesiyle sevgisini ölçemezsin
60 Yorumla
+1 yılErkek adam sevdiği kadını cinsel obje olarak görmez. Kızlar lütfen biraz ağır olun, hanımefendi olun, saçma sapan lüzumsuz hareketler yapmayın. Çok üzülüyorum bu tarz şeylere
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimi gay değilse ister demiş, kimi arzularsa ister demiş de ulan hadi sizin terbiyesizliğinizi geçtim de, bu resimleri siz görene kadar sunucuları kontrol eden kimler görecek. İçinize siniyorsa artık ne denir ki...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu istemez diyenleri de ayrıca anlamıyorum. İstemeyip ne yapacak mankene ona buna baksa kiskanacak sevgilisi istiyorum at dese nude sapiksin sen bunun için birlikteyiz der bu türk kızları gerçekten zor ya.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven biri cinselliği arka planda tutar senin nude atacağını düşünen erkek seni bisit bı kız yerine koyar ciddi düşündüğü birinden erkek nude istemez nudeyle başlar cinselliğe gider ordan herkes kendi yoluna
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik yaşadıysam istemen öyle risli iş yapmak hanımlar risk için wrt niyetli insanlar tehdit amaçlı o nedenleri ailene göndereceğim benle beraber olmazsan diye tehdit eden çok var kızlar yüz gorunmemeli
00 YorumlaSeven kişi sevdiğini herşeyiyle görmek isteyebilir. Bu çok normal. Ama ciddi bir ilişki olmayan veya seni sevdiğinden emin olmadığın biriyle bu tarz fotoğraflar paylaşmamanı öneririm.
10 YorumlaSapıkların istediğini düşünüyorum. Fiziği zaten görüyorlar, neden çıplak halini de isterler ki? Kendi kız kardeşleri de atıyor herhalde
20 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler isteyen birisini direkt hayatınızdan çıkartın. Çünkü bu edepsizliktir. Edepsiz adamlada evlilik filan olmaz.
20 YorumlaHayır istemez seni kullanmasın dikkat et sakin onunla birlikte olma ilişkiye girme çünkü seni kullanır kullanır atar 2 yıl sonra tekrar gelir tekrar kullanır
00 Yorumla
+1 yılEvet ister, hatta isteme olasılığı daha fazla. Seven erkek böyle şeylerle uğraşmaz evliliği bekler cart curt, bunlar kadınların uydurduğu yalanlardan ibaret.
00 YorumlaBırakın bu "Seven erkek kiyamaz" arabeskini. Erkeğin kalbi bel altında atar
30 YorumlaNet söylüyorum istemez. Gerçekten seven bir “adam” için sadece yüzü gözüksün ona bile değer
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYazistigim kimse isteme cesaretinde bulunmadi
Istemez20 Yorumla Atmamalısın. Seven erkeğin nude isteyeceğini sanmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılİsteyemez. Anandan da mı çok istediler, derim. Ayrılır ot.
220 Yorumla- +1 yıl
Oynaşmak ne demek? Sevgilim oldu ama kimse açık foto istemedi benden
- +1 yıl
@crimsoon eminim canım üstünden geçen çoktur da ben zaten bakşresin demedim. Sayende erkekler cinselliklerini tanıdı, bakşreyle evlenmenin değerini anladı dedim. Sabah kadar atışırız… bana da antramam oluyor. Gerçi sen alışıksın erkeklerin antramn aracı olmaya sana koymaz… devam
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. İster, nude da ister video da ister, güven meselesi bu işler, güvenmiyorsan yollamazsın olur biter
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek ister ama asla yuz olmamali cok emin olmalisin iki gun sonra tehdit şantaj olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsacmalık bu tarz genellemeler. erkek degılmı neden ıstemesın? o adamın arzusu duygusu ısteklerı yokmu. bu ne sacma bır dusunce tarzıdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılAylarca bekleyen var mı gerçekten ben buluştuğumun ertesi günü beraber olmadığım birine 5 dakikamı bile ayırmam birdaha
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yıl6. ay dan sonra normal ister onun da ihtiyaçları var sende kadınlığını gösterip onu tatmin etmeli sin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnude ister ama atıyorsan seninle evlenmez, evlilik düşünmüyorsan at
51 Yorumla- +1 yıl
Doğru nude atan insanla evlilik düşünmem çünkü benden önce de başkalarına da kolayca attığını düşündürür
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsel istek sevmenin bir parçası sanki… ne güzel beğeniyor. Hiç istemese, libidosu olmasa da kötü
00 Yorumla
+1 yılHiç kimseye atmamışsa veya bana daha önce atmamışsa istemem bi kez atmışsa ömründe isterim bende daha önce atmışsa bana neden atmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabını bilmesen bu soruyu sorma ihtiyacı duymazdın kendini daha fazla kandırma bence
10 Yorumla
+1 yılNude yi erkek istememeli.. Kadın isterse sürpriz yapmalı
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de @Nightwalk35 kardeşim en güzel cevabı vermiş👌🏻💫
10 YorumlaSen hala o kişi ile berabermisin?
Cevab, Evet ise
Yuhhh artik!10 YorumlaNude istemez, cinsellik yasamak istwr ama nudede ısrar etmez istemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes ister kadında erkek de ama bunun için gerçekten doğru zaman doğru kişi olmalı önemli olan
00 Yorumla Hayır seni sever ama nude yi pazarda sutyen satan abladan ister, tey allahim
00 Yorumla
+1 yılHayıırr atma samimi söylüyorum git yanına soyun sevis ama ciplak fotoğraf sakın atma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bi zaman sonra isteyebilir ama eger sen atmadiginda triplere girip uzulurse sorun vardir
00 Yorumla
+1 yıl3 aydan önce ilişki konusu bile açılmaz erkek kolay kolay bağlanmaz
00 Yorumla
+1 yılŞu cinselliği öcü gibi görmekten bıkmadınız.
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilir p*rno izlememek ve sadece onu hayal etmek için
00 Yorumla
+1 yılistemez amaç bellidr o kızı cınselılık ıcın ıstıyordur
00 YorumlaTabi ki ister. Başka kızdan mı istesin? İstemez diyenleri kafam almıyor
00 Yorumlaistemez abi burdaki güzel kardeşim lafına bakma gercekten seven erkek yapmaz bunu
01 YorumlaGerçekten seven erkek sevdiğinden değil, sevdiğinin ablasından nude ister
00 Yorumla
+1 yılilişkinin durumuna göre, zaman belirsiz ama ben isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyebilir.. 6 yıl önce sevgilim istedi bende attım bu saate kadar da ayni adamla sevistim kocam olur kendileri.
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır atma kimseye güven yok ayrılırken tehtit edilen kızlar var öyle bir şey olursa da savcılığa şikayet et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin coguda istemez istiyosa sevmiyor gibi laflar etmis anlamadigim bunun sevgiyle nd alakasi var bende istemistim vede atmisti sevgilim simdi evliyim o zaman ben sevmedigim biriyle mi evliyim 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İster normal bunlar ama atıp atmamak sana kalmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Ister... bu dönemde nude gondermeye hevesli kadınlar olduğu sürece herkes ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi bir ilişki istemeyen erkek neden ilişki içerisinde bulunur? Sorunuzun cevabı bunun içerisinde
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler