Nude olmali midir? Evet diyorsaniz ne kadar süre sonra nude falan atilmalidir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yapmayın böyle şeyler, gerekten dinleyin ve ileride pişman olacağınız şeyler yapmayın. Nude falan geçin bu işleri, erkekler ayrılsanız bile bu görsel ve videoları silmez, üstelik sürekli arkadaşlarına gurur vesikası gibi sergileyebilir. Ben şahsen bana atılan bu görselleri silmem sonuçta kişi bana atmış, fakat arkadaşlardan yarın bununla buluşuyorum, haftaya buna gidiyorum, bak bu gece bunu attı, bak sence nasıl diye sürekli arkadaşlardan telefonuma nude yağıyor. Bunları siliyorum ama gönderenlere de çok acıyorum, ne hallere düşüyorlar göğüsleri elden ele dolaşıyor, gerçekten bunları kendi iyiliğiniz için yapmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZorunluluk diye bir şey olmaz olamaz ilişkide, her iki tarafın da istediği ve onay verdiği şeyler yaşanmalı. Nude de bunlardan biri. İstediğin ve sende bundan keyf aldığın zaman paylaşabilirsin. Tabi güven aşırı önemli!
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama nude olmadan iliski yürümez mi sence de? Yani illa ki olmali midir bir süre sonra?
- +1 yıl
Nude olmak zorunda değil, ancak bazı şeyler yaşanmalı
Soran+1 yılNeden yasanmali ya evliligi beklemek cidden zor mu bu kadar
- +1 yıl
Bahsettiğim şey tam ilişki olması değil, ama her iki tarafın birbirini bu konuda da tanıması gerekir, bu nedenle, özel konuşmalar, küçük dokunuşlar ve karşılıklı tatmin olmalı bence
Soran+1 yılÖzel konusmalar, ona özel fotograflar (ciplak veya ic camasiriyla degil), dokunuslar vs oldu ama daha sevgiliyken tam iliski veya genel olarak nude gönderilmesi bana yanlis geliyor. Böyle düsündügüm icin bitirmis olmasi beni sasirtti acikcasi ben mi yanlis düsünüyorum acaba diye sorup duruyorum kendime
- +1 yıl
Tam ilişki ve nude çok özel şeyler, bunu istememen çok dogal evlilik öncesinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAtma bence sonra çocuğun arkadaş ortamına meze olursun erkeklerin çoğu şerefsiz kızdan nude alınca bi havalara giriyor yaşı küçük olsun büyük olsun fark etmez hem senden ayrılınca başka sitelere atar bir an da ifşan karşına çıkar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkısa sürede değil ama ilerde olmalı çok açık olmasa da bişeyler olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılIki hafta icerisinde ciril ciplak fotolar istedi
- +1 yıl
o kadar da değil. yuhhhhh
Soran+1 yılNude nasil olmalidir ki sence?
- +1 yıl
gel bu konuyu konuşalım biraz. kötü niyetim yok merak etme
nude şart diyenler şerefsiz. Konuyu öyle özetleyeyim
04 Yorumla
Soran+1 yılNude olmadan olmazmis. Adamin icindeki istek ve arzu bitermis göndermezsem. Göndermedigim icin bitirdi
Soran+1 yılAma göndermedigim icin kadinligima cok laf etti kendimden süphe duymaya basladim
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinsellik yaşanmiyorsa en azindan nude ile hayal kurdurulur yani 😀 sevgili oldugun anda nude olabilir yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece nude üzerinden ilişki yürüyorsa sorun var demektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGöndermedigim icin bitirdi
- +1 yıl
Demek ki sana layık biri değilmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürür nude ne alaka düzgün biri evlenince görür zaten. Ha iş nişan mişana bindi karşılıklı atılabilir :)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma en temizi evlenince olmasıdır. Dini açıdan da böyledir.
Soran+1 yılGöndermedigim icin bitirdi
Cevap sahibi+1 yılNiyet farklılaşmış gerek yok kurtulmuşsun işte. Erkek olarak kendini koruyan kız değeri > all
Soran+1 yılUzak mesafe bu arada ama iliski basladiktan iki hafta sonra istemeye basladi hemen
Cevap sahibi+1 yılNe 2 haftası 6 ay sonra nude bile sayılmayacak foto almıştım. Uzak ilişkiydi. Aslını evlenince gördük :)
Soran+1 yılYaa ne güzel 🥺 Ben böyle bir seyi asla kendime yakistirmadigim halde onu kaybetmemek icin atsam mi diye düsünüyorum bazen.. attigim an hayatima tekrar girecek ve ben onu cok özlüyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır kesinlikle yapma şahsi fikir yani seni görmedi diye ayrılan evlenince aldatmayacağı ne malum. Yanlış anlama kardeşim o zaman gidip biri ile konuşayım çıplak fotosunu istim atsın evlenmeye kadar gidelim. Mantık bile yok işin içinde. Çok görmek istiyor ise basar hem dini hem resmi nikahı helali yapar sonra günlerce incelesin ellesin :)
Soran+1 yılEvet cok haklisin 🥺
+1 yılbence karşılıklı arzu ve istek varsa nude de olmalıdır.
00 YorumlaUzak ilişki ise nude şart. Yüzünü gösterme yeter.
00 Yorumla
+1 yılBen olgun ablalardab nude alınca yükseliyorum burada.
00 Yorumla
+1 yılEğer cinsellikle Çok ilginiz varsa yürümez ama eğer yoksa yürür
40 Yorumla
+1 yılGüvendikten sonraa
30 YorumlaYürür neden yürümesin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılnude bana erotik gelmiyor daha itici buluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
çırılçıplak olunca böyle tuhaf geliyor... ama mini etek ya da ince çorapla falan çok seksi gelir daha erotik
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYurur neden yurumesin ki.
00 Yorumla
+1 yılOlsa iyi olur diyelim
00 Yorumla
+1 yılNude onemsiz seks olmadan yürümez
00 Yorumla1 2 ay bekle. Sonra haftada 1 2 at
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven istemessen istemez bile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılBana 7/24 atabilirsin 😁
00 Yorumla yürümez.
00 YorumlaOlmaz ya seks ihtiyactir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. olur olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden çok atardım ama bence atmamak daha iyi
00 YorumlaKesinlikle yürümez..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılNude nedir ki 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki yürür