- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik ve aşk hakkında edinilen bilgi düzeyi, bir kişinin bu konuyu nasıl algıladığını etkileyebilir. Cinsel eğitim ve sağlık eğitimi, daha sağlıklı ve dengeli bir perspektif kazanmalarına yardımcı olabilir. medya, cinselliği sıkça romantizmle bağdaştırabilir ve bu da insanların aşkı sadece cinsellikle ilişkilendirmesine yol açabilir. Film, dizi, müzik ve diğer medya türleri, romantik ilişkileri genellikle cinsellikle vurgulayabilir. Bir kişinin kişisel deneyimleri, aşkı ve cinselliği nasıl algıladığını etkileyebilir. Özellikle olumsuz deneyimler, cinselliği aşkın bir parçası olarak görmeyi zorlaştırabilir. Aşkın cinsellikten ibaret olduğunu düşünen bir kişiye daha dengeli bir bakış açısı kazandırmak için açık iletişim ve eğitim önemlidir. Aşkın birçok farklı boyutu ve yönü vardır, duygusal bağ, romantizm, arkadaşlık ve cinsellik bunlardan sadece birkaçıdır. İnsanların bu konuları daha derinlemesine anlamaları ve deneyimlemeleri, daha sağlıklı ve tatmin edici ilişkilere yol açabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Bir insanın aşkı sadece cinsellikle ilişkilendirmesi, kişinin deneyimleri, inançları, kültürel etkileri ve eğitimi gibi bir dizi faktöre bağlıdır. İnsanlar, aşkı farklı şekillerde algılar ve yaşarlar. Aşk, duygusal bir bağ, romantizm, bağlılık, sevgi ve cinsellik gibi farklı bileşenleri içerebilen karmaşık bir duygu ve deneyimdir.
Bazı insanlar için cinsellik aşkın bir parçasıdır ve romantik bir ilişkinin önemli bir boyutunu temsil edebilir. Ancak herkes için bu böyle değildir. Bazıları için aşkın daha çok duygusal bir bağ, paylaşılan ilgi alanları veya birlikte geçirilen zaman gibi başka yönleri vurgulanabilir.00 Yorumla
Sarıldığında dertlerini unutturan huzuru bulduğun biri olması güzel bir şey. Cinsellik elbette hayatın bir parçası güzel de bir şey ama ilişkinin en önemli şeyi değil. Karşılıklı güven sevmek sevilmek huzuru bulmak önemli şeyler bunlar.
00 Yorumla
+1 yılbende cinsellik düşünen biriyim ama sonrasında normal konulara dönüyorum çünkü cinsellik hakkında konuşunca bi şeyler yapınca kendime geliyorum, buda beni harekete geçiriyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBeni ilgilendirmiyor kim ne kadar mesafeli veya kriterleri ne cinsellik konusunda ama deneyimlerime gore kadinlara kalsa cinsellik olmasi icin once tip olacak , sonra sempatik olacak , sonra ilgili olacak , sonra guven verecek , sonra akabinde ruhuna ne jadar hitap ediyor ona bakilacak. Ondan sonra erkekler niye boyle. Eoyle yani az bile diyorlar "kac gram" Ki o ya.
10 Yorumla
+1 yılÖyle öğrenmiştir. Hayatında hiç gerçekten sevilmemiş olabilir. Hayatı sadece çıkar ilişkileriyle örülü olabilir. Dolayısıyla hep bir çıkar arayışı içinde olması normaldir
00 Yorumla
+1 yılÇunku onlar çiftleşme sezonu yaklaşan hayvanlar😂😂
00 YorumlaCinsellik olmadan aşk olmaz ama her şey de cinsellik değil tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılözünde bizler konuşup daha zeki olan hayvanların. ve sevginin devamı cinselliktir. olmazsa bir süre sonra sevgi sıkıcı gereksiz bir hal alır
00 Yorumla Cinsellik ve aşk birbirini tamamlayan iki yapboz parçası gibidir.
00 YorumlaEğer gerçek aşksa cinsellik düşünmez insan ilk etapta
00 Yorumla
+1 yılAsk cinsellikten ibaret degildir ancak cinsellik askin ayakkabisidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayat görgüsü o kadardır.. basit yaratıklar.. ye iç seviş öl
00 Yorumla
+1 yılSeveni olmayanlar genelde böyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. mağarasından yeni çıkmıştır
10 YorumlaAşk nedir bilmediği için
00 Yorumla
+1 yılHiç aşkı tatmamistir
00 YorumlaÖyle değil mi pek bilmiyorum ama
00 Yorumla
+1 yılcunku her sey zevk meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaşkla cinsellik ayrı şeyler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGit gay birine aşık ol cinselikten ibaret olmasın
00 Yorumla
+1 yılBeyne sahip olmadıkları için.
00 Yorumla
+1 yılCinselliği sevdiği için olabilir
00 Yorumla
+1 yılAşk çünkü kalıcı olmadığından..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle çok erkek var maalesef bana denk geliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk ve cinsellik arasında hiçbir bağ yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk cinselliğin ürünüdür çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaklıyla değil de penisiyle sevdiği içindir
20 YorumlaO aşk değildir
00 Yorumla
+1 yılAşk zaten yalan 😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle olduğu için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlaşmadıgı için
00 Yorumla Abazadır
00 YorumlaDüşünmeyenilerde var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olmadığı için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılöyle görmüştür
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar