Cinsel Yaşam Erkekler sekste sert olacağım diye neden abartırlar? Zeynepvcıı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkekler sekste sert olacağım diye neden abartırlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendini ispatlama kaygısı, kendini beğendirme çabası, ego vb diyebilirsin. 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aslında Sadece Zevkten Dolayı Kendini Kaptırmış Kaptırdıkça Kaptırıyorlar.. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Abartı değil dene ve gör kararını ver benim dogam öyle 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çünkü kadınlar sert sever , çivi gibi çaksın istiyorsunuz erkek siz ne isterseniz onu yapar 0 0 Yorumla
dokuzkolluahtapot Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Öyle atıp tutanlara çok bakma sen. Havlayan köpek ısırmaz derler 😂 0 0 Yorumla
Alfa-N34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sert seks sevmem genelde yavaştan hızlıyaGeçerim tadını çıkara çıkara yapmmak dahaZevkli bence. 0 0 Yorumla
HeyNikiNiki Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eylemden ibaret işleme yorum yapmak saçmalık 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet ya hiç ayarları yok 0 0 Yorumla
Laubali10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Bilmem garip bi duygu iste fazla sertlik zararli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendini ispatlama kaygısı, kendini beğendirme çabası, ego vb diyebilirsin.
Aslında Sadece Zevkten Dolayı Kendini Kaptırmış Kaptırdıkça Kaptırıyorlar..
Abartı değil dene ve gör kararını ver benim dogam öyle
Çünkü kadınlar sert sever , çivi gibi çaksın istiyorsunuz erkek siz ne isterseniz onu yapar
Öyle atıp tutanlara çok bakma sen. Havlayan köpek ısırmaz derler 😂
Sert seks sevmem genelde yavaştan hızlıya
Geçerim tadını çıkara çıkara yapmmak daha
Zevkli bence.
Eylemden ibaret işleme yorum yapmak saçmalık
Evet ya hiç ayarları yok
hic tecrubem yok bilemiyorum
Bilmem garip bi duygu iste fazla sertlik zararli