Tek taraflı istenen cinsel ilişkiye hayır mı denmeli, yoksa görev icabı da olsa partnerin isteğini yerine mi getirmeli?

Evet zarar verir
Hayır zarar vermez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tek taraflı istenen cinsel ilişkiye hayır mı denmeli, yoksa görev icabı da olsa partnerin isteğini yerine mi getirmeli?

Evet zarar verir.. zaten görev diye bir şey yoktur ki. yani aşk bu görev gibi görenler zaten cinsellik için evlenir karşısında ki kişiyi de sadece beden olarak eşya olarak obje olarak görürler.. seks içinden geliyorsa yapılmalı ve ayrıca olmak zorunda da değildir seks olmazsa ilişki bitmez.. aşk yoksa güven sadakat yoksa ilişki biter aynı şekilde partnerime saygı duyarım ve oda bana saygı duyar herhangi bir konuda.
İstekli biri olduğum için eşim istediği zaman ilişkiye hazır olabilirim
tabiki dulum ve aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş 😂😂 belki şu an düşündüklerim evlilik ilişkisi olduğu zaman farklı olabilir
insan eşi istediği zaman bunu görev olarak görüyorsa kendi hormonları ile ilgili bir sorun olabilir ya bir sevgi eksikliği vardır
Ama doğru şekilde yaklaşır karşındaki insanın da zevklerine hitap edersen
Eşin bunu görev olarak görmez hatta zevk bile alır o yüzden ilişkiye zarar vermez hatta daha da canlandırır
Anlık olarak istemediğini düşün ama eşin istiyor o zaman da empati kurup onun açısından düşünüp kendini sekse hazırlayabilirsin
Evet. Her partner, kendisi sakin olsa bile diğer partner ateşlendiyse onu ortamına göre en müsait şekilde tatmin etmesi lazım. Örneğin; uzun bir seyahate çıksak, partnerimin libidosu artsa ben onu tenha bir yerde rahatlatırım. Sadece onun için geçerli değil. Eğer ben kızıştıysam o da benim ateşimi müsait bir yerde ve zamanda söndürmek zorunda. Bu durum partnerlerin birbirine olan hukukudur.
Kadın ve erkek açısından farklı değerlendirmeye mecburuz bu durumu.
Bizim toplumumuzda görev olarak gören çoğunlukla kadınlardır. Ne yazık ki bu gerçek.
Şu karikatür olaya bakışımızı oldukça iyi yansıtıyor..
Doğru haklısın.
Ben bu konuda sizin haklı olduğunuzu elime megafon alarak bile söyleyebilirim
Karikatür yerinde bir paylaşım olmuş 😂
Cevap
44Cevap
Zararı yoktur, davete icabet edilebilir. Ama bu bir görev değildir o düşünceyle hiç başlamamalı
iki taraftan biri istekli diğeri değilse ve bunun sebebi kadının ilişkide orgazm olamaması gibi bir problemden kaynaklanmıyorsa adam da kadında ilişkisi olan eşinin ihtacını görmezden gelemez. Eğer görmezden gelirse bir süre sonra bu aldatmayla sonuçlanır...
Evliliğin sakıncalarından biri de seks yapmanın eşlerin birbirlerine karşı yerine getirmeleri gereken bir görev olmasıdır. "Gönülsüz s*kişten çocuk çıkmaz" diye bir söz var. Görev gibi, sırf eş/sevgili/partner istiyor diye sevişilmez.
Bir partner seks istiyor diyip, eşi bu seks isteğini yerine getiriyor diye, görevemi tabi tutuyor kendini, eşi şu an modum yok hayatım başka bir zaman yapsak deyip erkeği ya da kadını ok hayatım neyin var iyimisin diye sorsa dertleşseler daha iyi olmaz mı? Ve ilişkiye zarar verir böyle bir durum evet, ne kadını nede erkeği kimsenin mal gibi kullanmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum
Özellikle evlilikte her iki tarafında istekli olmasını beklersek, ohooo 😂😂
😂😂
Yani bu durumlar görevlerle olacak bir durum degilki
Gorevlerle yapilan bir olay ne zevk verir nede mutlu eder
Partner istiyor diye gittin ve gitmelisin ama sen partner olarak istediğinde istemediğini dile getiriyor ise o zaman problem. Karşılıklı her şey kadını erkeği yok. Evlilik yoksa ben tamamen cinselliğe karşıyım. Ama evli isen eşinin mutluluğu senin isteksizliğinden önemlidir. Üstelik zaten sevdiğin ise yılda 1-2 kez yaşarsın yaşamazsın bu durumu. Ama çok yorgunsundur yok çekersin yarın diye gönlünü alırsın veya farklı ödüllendirme yaparsın.
Arkadaşim görev 8cabi cinselik ne demek karşi taraf isteksiz olur yok diyemedigi furumda cinselik tek tarafli yaşanir
Panter isterse veririm mecbur durduk yere pençe yemeyelim 🥺🐯
😂
Pençeler seni korkutuyor ona güldüm 🙄
Korkma sen de 😂
Delirdin yine 😂
112'yi aramalı mıyım 🙄
Faturalı hattım sorun olmaz.
Senin için feda olsun 😂
Aradaki kimyayı yakalamak lazım. Hani böyle belirsiz saçma sapan bi zamanda bi gözgöze gelirsin, şimşekler çakar, iki tarafın da birbirini arzuladığı o an olur ya. İşte tam öyle zamanları yakalamak lazım. Tek taraflı olunca olmaz
Seks karşılıklı çekim, istek ve arzu ile keyifli ve güzeldir. Duygular da seksi taçlandırır. O yüzden görev gibi ya da tek taraflı istekle yapılmamalı, yapılması ilişkiye de kişinin şahsi özgüven ve değer yargılarına da zarar verir.
Görev dersen zararı olur tabi ne görevi sabah kahvaltısı akşam yemeği gibi düşün mesela.
Sürekli olmamalı her gün görev diye yapmak olmaz biraz anlayışlı olmak lazım
Biraz öpüşüp koklaşınca havaya girer insan. Çok katı düşünmemek lazım 😊
Düşününce ne olur kii 😄
Arkadaşim kadin istemiyorsa zaten ilişkide yolunda gitmeyen birsejler vardir
Fi tarihinde yazdığım yoruma neden yorum yazar ki Bi insan... Gelmiş geçmiş üstünden kim bilir kaç zaman...
Bence zarar verir diye düşünüyorum. İki tarafında istekli olması gerekiyor.
Sekste aşk duygusu ve tutku yoksa bir anlamı kalmaz. Seks iki aşık insanın fiziksel ve duygusal birleşimi değil midir zaten?
Zarar verir elbette karşılıklı istek olduğunda yapılmalı az çok belli olur. Taraflardan biri istedi diye yapılması hem haz vermez hem de tatttr
Görev diye seks yaparsan onun adı prf. paralı bir ilişki olur. Gerçek seks karşılıklı sevgi ve isteğe göre yapılır ve iki tarafta memnun olmalı. Yoksa robot gibi uzan hadi gel de, onun adı nedir size?
Hayır vermez karşımızdaki kişinin arzularına saygı duymamız lazım insan kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa öyle davranmalı
Eskilerin bir lafı vardı o geldi aklıma özür dileyerek paylaşıyorum isteksiz seksten t*s*ksız oğlan doğar derlerdi
Bir süre sonra alışkanlık haline geleceği için ilişkiye zarar verir
İki taraf birden istemeli. Aksi halde o ilişkinin mastürbasyondan farkı da kalmıyor
Birisi istemiyosa istemeyen kişinin sağlık problemi vardır
Hayır.
İlişkiye eğlence ve ekstra zevk katmak ikisi içinde isteniyorsa zarar vermez
Tek taraf olmaz ancak eskortlar da olur o da saglıklı degıl
bence evet üstelik saygı dışı bir şey bunu beklemek
Görev olmasın….
gönülsüz çay bile koyulmaz ….
yaptıpın yemeğin bile içine yansır….
herkes gönül sevdasıyla yapmalı …. Evlilik görev değil …
Ruh halinle alâkalı verebilir Nefret bile edebilirsin.
Partneriniz istediği her şeyi yapar mısınız istemeseniz bile ?
Adet haline gelmedigi surece baska zaman kendi de arzuladigi surece sorun yok
Hayır zarar vermez bazı zamanlar fedakarlık gerek 😃
Görev gibi seks yapamam, bir akrep kadını olarak yeterince dominant bir karaktere sahibim istemediğim bir şey hiçbir şekilde yaptıralamaz bu her ne kadar seks olsa bile
Seks görev olduysa o artık bir zevk vermez... Ölü bir yatak demektir. Boşanma nedeni olabilir. Partnerini gördüğün zaman otomatik yakınlaşma hissin olacak. İlla her gün seks olmaz ama o duygu ve bağ seksi görevden uzak tutar.
Sırf partner istiyor diye yaptığın seks , travmadır; duygusal sınırların, bedenin zorlanmasıdır bu çünkü. Seks ancak karşılıklı isteyerek yapılmalı.
karşılıklı istek önemli
Bence hayır demek aşırı kalp kırıcı bir konu. Düşünsenize esinize cinsellik başlatan hareketler sergiliyorsunuz ve o maç izlemeyi tercih edip yorgunum bahanesini öne sürüyor. Gurur kırıcı. 10 dakikada kimseye zarar gelmez. Yapın gitsin be
Karşılıklı istek olması gerek tek taraflı tadı çıkmaz
İyilik olarak yaptığınız her şey bir gün görev olarak size geri dönecektir!!!
O halde elbette zarar veecektir.
Asla, seks asla bir görev gibi görülmemeli, bu her iki taraf içinde geçerli, bir süre sonra bu görevden sıkılmaya hatta sogumaya başlar insanlar
Yani her zaman evet denmez, her zaman hayır da denmez. Sıkıntı her iki türlüsü de.
Öne öyle ya asker rahat hazır ol 😥🤠 duvarla sevişmeyi sevmem ben iki taraflı istek şart
Karşılıklı olmalı o ne eskort miker gibi
Evet zarar verir
Neden zarar verirr
O seks tek taraflidir
Seks içgüdüseldir görev gibi olmaz.
Zarar verebilir
Karşılıklı istek şart
Kadın özel durumları harici hayır diyemez 🙂
Hassas konular bunlar :D
Görev icabı gören ne zevk ne mutlu eder
Tabi genelde boşanmayla biter aldatan kadin isteksiz olur ve göüslerde deforme varsa o gün kavga küfür hakaret havada ucar
Bence vermez anın tadını çıkarmak gerek
Evet, ayrılma sebebi.
Cokkk
Zarar vermez bence
Hiç yapmam ne o öyle
Bence vermez
Seks mutluluk aracıdır amacı değil.
Kalktı mı indirmek lazım seni ama !🙈
Verecektir
Vermez ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?