İnternetten tanıştık ve sohbet konusu cinselliğe döndü, şimdi bu ilişkiden bir cacık olur mu yoksa olmaz mı?

Görüşlerinizi merak ediyorum. Biz internetten taniştik. Yaşıtız , eğitik ve meslek durumlarimiz denk. Hayata bakış açımız aynı yönde falan... yani her şey çok uyumluyken, henüz birbirimizi reelde görmemişken, yazıştığımız birkaç günde sohbet cinselliğe ve arzulara döndü. Nasıl oldu bilmiyorum. Muhabbet bu yöne evrildi baya bir. Neyse sonra buluştuk ve birbirimizi beğendik ama o önceki konuşmaların tesiriyle o biraz yakinlaşmaya çalıştı asansörde falan sarilip öpmeye çalıştı. Ilk buluştuğumuz gün için biraz ileri gittiğimiz için ben de pişman oldum. Yani tam bir öpüsme olmadi ama o hep bunun için çabaladi. Benim de hoşuma gitti ama çok erken olduğundan rahatsiz da oldum. Keşke erkenden öyle yazışmasaydık diye düşündüm.

Bana karşi çok ilgili , nazik ve benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama aklinda hep öpüsme cinsellik falan. Konuşurken dudaklarima bakıyor. Hemen ilk günden elimi tuttu sarildi falan cafede. Gerçi evlilikten de bahsediyor. Mesela doktora gideceğim demiştim ben götüreyim diye ısrar etti. Ben istemedim.

Benim önceki sevgililerimde hep mesafeliydim ben. Bunda sanki saçmalamışim ve ilişkiyi başlarken boketmişim gibi hissediyorum. Sizce doğru mu düşünüyorum?

Akşamları evde sohbet edip yaziştiğimizda hep konu cinselliğe dönüyor. Bunun suçlusu benmişim gibi hissediyorum. Daha buluşmadan o muhabbetlere girmemeliydim.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu ilişkiden iyi bir şey çıkar mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar endişelerimde hakliymişim. 2. buluşmamizda beni öpmek istedi izin vermeyince de tribe başladi ve ilgisi alakasi tamamen kesildi. Buz gibi davranıyor, mesajlarima tüm gün dönmüyor falan. Yani fos çıktı.
İnternetten tanıştık ve sohbet konusu cinselliğe döndü, şimdi bu ilişkiden bir cacık olur mu yoksa olmaz mı?