Sizce ne yapmalıyım? Bitirmeli miyim?
Bitir, niyeti kötü
Bitirme, niyeti kötü olmayabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Niyeti belli daha yüzyüze bile gelmeden hayırdır ne oluyoruz buna istediğini ver ghostlar geçer kes konuşmayı ayrıca 3 ay ne demek telefonda konuşmak niye buluşmuyorsunuz
Ciddi düşündüğünü söylüyor. Rahatsız olduğumu söyleyince azalttı. Yakında geleceğini söyledi. Bilmiyorum kafam karışık.
Uzak mesafe falan mı bu kişi
Evet ama arkadaşımın arkadaşı. Yakında gelmezse bitiricem zaten. Sadece cinsellik konuşsa direkt bırakmıştım ama başka konular hakkında da konuşuyor. Hal veriyorum sana ama karışık bir ruh halindeyim
Beybi dikkatli ol bu adamla kesinlikle geldiği zaman yakınlaşma eğer gelme planı yoksa direkt kes vaktini harcama öyle hemen işin başındayken de ben ciddiyim evlilik istiyorum laflarına kimsenin itibar etme istediği şeye ulasabilmek için evliliği kullanıyor da olabilir erkeklerin birçoğu yapıyor bunu
Evlilikten önce cinselliğe doğru bakmadığını söyledi. Ben de öyleyim. Konuşmak mı hoşuna gidiyor anlamıyorum.
Yani cinsellik derken cinsel ilişkiye
Evet bana kalırsa aranızda henüz hiçbir şey gelişmemiş birbirinizi görmemişsiniz bile böyle konuların geçmesine asla müsaade etme yavaş olsun bakalım bir yüzyüze gelin adamı bir tart sonra baktın güzel gidiyor ne istiyorsan yaşarsın bana şu an için güvenilir bir profil çizmedi bu şahsiyet
Cevap
8Cevap
3 ay iyi dayanmış bize denk gelenler 3. Dakikadan itibaren başlıyor d0m@ltmaya (mesajda) sonra bir güzel engeli de yiyorlar oevlatları sinirlendim yine yaa
Sadece sanaldan gidecekse reel olmayacaksa boş iş bence sende cinsellikle ilgili düşüncen yoksa ayrıl
"Kötü niyet" derken ne kastediyorsun? 3 ay olmuş, yüzyüze tanışmıyor olsanız da sana karşı cinsel arzusu olabilir. Bunun nesi kötü?
Yok bence gayet niyeti güzel yani cinsellik kötü bir şey değil ki ne bitiriyorsun
İyi niyetli olduğunu söylemek imkansız
Rahatsız olduğumu söyleyince azalttı ve sadece cinsellik konuşmuyor. Bilmiyorum kafam çok karışık
O sevgili değiliz dediğimde sinirlendi yani flörtten ileri bi aşama gibi görüyor, bilmiyorum.
Ben o kadar beklemezdim😅
Eğer ısrar ediyorsa sıkıntı dikkat
Ya saf olma lütfen tabiki niyeti kötü rol yaptığını da anla bi zahmet kes konuşmayı
seks konuşur herkes ne var bunda :D
Yol ver gitsn bea.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?