Cinsel Yaşam Prezervatif öneriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Prezervatif öneriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sürekli reklamı yapılan marka var zaten 3 0 Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Durex ya da OK. Diğerleri gereksiz 1 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. pek tercih etmiyorum. Et ete değmeli 1 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hayır kullanmıyorum gülüm 0 0 Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Leon oda türküyede yok 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sakın BİM A101 veya şoktan alma 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gerke yok hazı ve zevki azaltır 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Marka olarak durex erkek için rahat ve güzel 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. asla kullanmam 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Durex ya da ok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sürekli reklamı yapılan marka var zaten
Durex ya da OK. Diğerleri gereksiz
Okey ultra hisset baya ince oluyor
pek tercih etmiyorum. Et ete değmeli
hayır kullanmıyorum gülüm
Okey rötar can
Leon oda türküyede yok
Sakın BİM A101 veya şoktan alma
Okey