Merhaba KScanlar nasılsınız? Bir çok evlenecek kızların bu durumu yaşadığı görülüyor. Zaten kızlar soruyor da zaman zaman böyle sorulara tanıklık ediyor gerek özelden gerek yorum altı KScanlar olarak rahatlatmaya çabalıyoruz. Bu neden kızlara özgü bir durum olsun ki o gece endişe duyan kızı anlayışla karşılamayan olsun canım bu gece şart değil diye ertelemeyen erkek zaten kendini düşünüyordur bana göre.
O telaş karşısında bazı erkeklerin de korkuya kapılacağını yapsalar bile kız bakire ise ufak kanama da korkuya kapılan erkekler de vardır mutlaka
Veya flört söz nişan döneminde sadece yüzüne alıştığı kızı bir an da çıplak görünce de telaş eden erkekler de olabilir.
Bir kaç tahmini mi yazdım peki size göre
İlk gece korkusu sadece kadınlara özgü bir sorun mu?
Ne tip korkular yaşar erkeklerde?
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
İlk gece korkusu sadece kadınlara özgü bir sorun mu?
İlk gece korkusu sadece kadınlara özgü bir korku değildir evet kabul etmek gerekirse korku iki taraflı olmasına rağmen kadınlarda daha fazladır çünkü kızlık zarı dediğimiz olay gerçekleşir ve bu anlık bir sızı yaratabiliyor kadında fakat herkeste bu durum aynı değil dışardan kulakyam kulağa anlatma ile bu durum abartı bir şekilde yeni evli çiftleri etkiliyor erkekte korkar sonuçta fiziksel bir durum gerçekleşiyor ve bu onda bir korku yaratır... bu korkuların temelinde yatan sebep ise cinsellik konusuna bu denli hakim olmamaktır bilen bilgi edinmiş insan bu konuda daha sakin ve konuya daha hakimdir...
Yok o konu hem kızların hemde erkeklerin sorunu buradan tanıştığın biri bir yıl giriş yapamamışlar. Taktik verip kapıyı actirdik. Enteresan bir yıl bir şey yapamayip doktora psikoloğa bile gitmemişlerdi
İşte bu zihniyet değişmiyor kadın obje olmaktan erkek üstün görülmekten toplum bu düzenden vazgeçmiyor eşitlik denir ama her alanda ne kadar tartışılır
Bundan emin değilim ya Afedersin bakirim ama bakire kız kadar korkum olur mu bilmiyorum çünkü tecrübe yok ama donanım çok Bu yeterli gelir mi bilmiyorum ama korkarmııydım acaba