Hiç yaşamadım dügünüme az kaldı ama stresliyim güzel geçmesi için ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de aşırı gergin aşırı heyecanlı ve endişeliydim ama asla korktuğum gibi geçmedi, güzeldi.
iki evliliğim oldu, ikinci evlendiğim kız 29 yaşındaydı ve tam anlamıyla bakire bir kızdı... ilk gece neler olur nasıl olur; Birbirinin karşısında alenen soyunma durumu olmaz, loş ışıkta olması olur. erkek için gelin kızın gelinliğini çıkartmak ayrı bir arzudur ilk geceye dair.. fakat direkt gelinliği çıkartıp işe başlanmaz... evde başbaşa kalınca erkek yardım eder gelinliğin fermuarını felan açar yarı yarıya gelinliği çıkartmasına yardım eder kıza... akabinde erkek duşa girer ilk önce. ilk gece için özel kıyafetleri ile banyodan çıkar.. erkek duşta iken kız çeşitli hazırlıklar yapar kendisi için.. erkekten sonra kız duşa girer vs. ilk gece ilişki başlamadan evvel duş alınması gereklidir çünkü sabahın köründen beri koştur koştur oluyorsun, gelin makyajlı oluyor vs, duş önemli temiz olma rahatlama gevşeme açısından... önce kız da duşa girebilir illa bir sıralaması yok... duştan sonra birlikte kahve içilir karşılıklı ya da yan yana.. biraz sohbet edilir... birlikte şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir.. bunlardan sonra artık yatak odasına geçilir, oda önceden loş hale getirilir tabiki gece lambası olması önemli, çok aydınlık veya karanlık olmaması daha iyidir... sarılırsın sevdiğine kalırsın öylece bir süre... sonrasında erkek yavaş yavaş gelin kızın kıyafetlerini çıkartmaya başlar üstten, bir yandan da öpmeler saçları yanakları okşamalar, el ele tutuşmalar olur.. bir anda acele edip tamamen çıplak olunmaz. erkek için kızı yavaş yavaş soymanın da ayrı bir hazzı vardır, yarı çıplak olunca erkek kızı yatağa uzatır, geri kalan kıyafetlerini kız kendisi çıkartır gerekiyorsa örtü altında, tamamen çıplak kalır, erkek te üstünü çıkartıp yatağa girince geri kalanları da çıkartır, birbirinin karşısında direkt çıplak kalmak biraz zor ve utanç verici olabilir ilk geceden, o yüzden yatakta örtü altında iç kıyafetleri çıkartmak daha iyidir, özellikle erkek kızın karşısında dal-t*şak soyunup zaten gergin çekingen ve birazda korkmakta olan gelin kızı daha da germemeli, penisi direkt göstermemeli kıza... yatağa girince artık daha ileri seviye ön sevişme başlar öpmeler okşamalar en az 1 saat sürer... ilişki için acele etmemeli... özellikle erkek yatağa girer girmez kızı altına alıp aceleci davranmamalı... önce yanına uzanırsın öper okşarken, bir süre sonra bir bacağını atarsın kızın bacaklarının arasına, biraz sonra da öteki bacağını atarsın.. yavaş yavaş olması, kıza güven vermesi, kızı rahatlatması erkeğin öncelikli vazifesidir... başlangıçlar böyle.. erkek ön sevişmeye başladıktan bir süre sonra kızın vajina kısmına eliyle masaj yapar gibi okşar ki gevşesin rahatlasın, içine girme vakti gelince hemen kökleme yapılmaz, önce alıştırma yapar, yani penisin sadece baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartır, bunu en az 10-15 kere tekrarlar ki kız penisin sıcaklığını hissettikçe haz alsın gevşesin ıslansın. alıştırmalardan sonra ister yavaş yavaş isterse birden içine girer tamamıyla, öylece bir süre hareket etmeden beklemesi kızın canını yakmamak açısından daha doğrudur, hemen git gel yapmamak daha iyidir, zaten fazla git gel yapılmaz, en fazla 5-6 kez yaparsın çıkartırsın, kanama varsa daha girmezsin. bu birazdan kızın durumuna bağlı, kız kendi durumunu eşine belli etmeli sözle veya hareketle yani devam etmesini istemiyorsan elinle onu geri itersin hafiften, kendini geri çekersin. ama o anın aşırı tahrikiyle zaten kız kendinden geçiyor, sevdiğinin kollarında huzurdan ve aşırı heyecandan fazla acı korku hissetmiyorsun, korkuların kayboluyor, hissettiğin hazla vücudun mayışıyor uçuyor gibi oluyorsun sevdiğinin kucağında... böyle şeyler.. bu arada benim iki evliliğim oldu her iki gelin hanım da tam anlamıyla bakireydi, ilki benim de ilkimdi, ikinci evlilikte ben tecrübeliydim kız açısından daha kolay ve zevkli geçmişti diyebilirim,00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir sey o heyecan ilk olacak erkek icinde vardir nasil gececk diye ama senin icin daha da bir önemli bunun icin once in sevisme olmasi gerek ve devaminda oral ile devam edilirse senin daha cok islanmana vesile olur ve daha sonra uygun bir pozisyon ornek misyoner ki neredeyse herkes misyoner yapiyor ya da bacak omuza yapiyor o sirada senin tek dusunmen gereken sey zevk olmani cinsellikten keyif alman gerek ve kendini ona birakman gerek ve bu arada gozlerin olayin başlayacağı zaman asagida olmasin yani vajinana ve oglanin penisi arasinda bakarsan panik halinde kendini kasarsin ve iliski olumsuz olabilir girmez onun icin bakma ve zevkine bak çok ıslak olursa vajinan acı bile hissetmeden zevkli anlar yasayabilirsin bunun disinda eger olurda kan gelmeme durumu olursa bunu belki sen bilirsin ama karsi taraf bilmiyorsa bilincinda olsun bazi zarlar dogustan yoktur bazilari esnektir ve bazilari derindedir
04 Yorumla
Soran+1 yılKan geldimi diye bakim demez heralde ondan korkmuyorum gelir veya gelmez ben hiç yaşamadım bunu ona inandırmak için hiçbir çaba sartetmem kan gelmezse dahi
- +1 yıl
Diyebilir cunku erkeklerin cogunun hatta belkide hepsinin kafasinda kan geliyorsa ilk benimle oldu gelmediyse gecmiste kesin bir sey yapmistir gibi bir algi var gecmiste cahil insanlar bunu bilmediginden senin kiz bozuk diye ertesi gun baba evine birakirlarmis ve kan geldiginde de bazi ailelerde sevinme eglence falan yapilirmis ama artik gunumuzde yok diyebiliriz ama o dusunce beyinde devamli kalir ama banane ogrenseydi ben kan gelmesede kendim biliyorum en azindan diyorsan hic bir sorun yok
Soran+1 yılIy nasıl bir zihniyetse artık kurtulduk ondan
- +1 yıl
Bir kaç fosillenmis atık kalmis olabilir doğuda özellikle
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. daha önce hiç birisiyle yakınlaşman olmadı değil mi apla? ya da ne bileyim kendini tatmin etmişliğin vs oldu mu? kadın için erkeğe göre daha zor psikolojik olarak. sonuçta korunması gereken bir obje olarak bakılıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu tabikide ama evli gibi degil
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben evleniyor olsam korkardım ilk kez olacak hatta birkaç hafta yapamazdım bile korkumdan (hiç sevgili flört filan da yapmadım ) hayatta öyle korkan birisi de değilim yani hiç yaşamadıgım için bilmiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapmazdın
Cevap sahibi+1 yılkorkumdan dedim ya nasıl olur gibisinden hiç öyle kendi kendime de yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılönce el ele tutuşma ile başlar bu birkaç gün sürer hatta hafta bilmiyorum benim gibi düşünen erkek var mı da
Cevap sahibi+1 yılilişki ise heralde 1 ay sonra filan olurdu
Soran+1 yılDayanıcan yani
Cevap sahibi+1 yılkaç yıl beklemişim hiç bir ilişki yaşamadan bir ay ne ki zaten kendi kendime bile yapmıyorum evlilik sadece o şey oldugunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılsaflığımı kaybedecekmişim gibi geliyor o nedenle korkuyorum ayrıca ilk kez olacagı için de korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapcaan tek bişi war yatcan açcak bacakları hepsi bu 😂😂 sonra olduda bitti maşallah 😂😂😂😂 çıkan kanıda bu şekilde alnınıza sürceeniz 😂😂
00 YorumlaBazı kadınlar ben görmeyeyim de git kimi beceriyorsan becer diyor bizzat sevgilim dedi ama ben ona yumuldum 😘
02 Yorumla
Soran+1 yılNe münasebet
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Eger mastürbasyon yapan biriysen hic korkma ama hic yapmadiysan korkabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılo sorun ortak ama kadınların ki daha agır basıyor tecrube yoksa cift korkar ama uyumla asılır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek heyecan kadın korku yaşar ama o korkuyu dağıtacak olanda parnerinin güvenle doğru yaklaşımıdır
00 Yorumla inan bana erkek içinde geeçrli bunu yaşamış birisiyim tek kadınlara mahsuz değil inan bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadınlar çok abartıyor
İki damla kan geliyor
Abarta abarta öldünüz01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahajajananan ya öyle deme acınceken taraf siz değilsiniz tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıntılı bilgilenmen gerekli. Korkacağın bir şey yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hiç tecrübe etmemiş erkeklerde de var bu korku.
04 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında birisinin sanmıyorum tecrübesiz olduğunu ben kendim için korkuyorum
- +1 yıl
siz kadınlar her erkeği hovardalık yapan onlarca kızla yatmış insanlar olarak biliyorsunuz
inanın 40 yaşına gelip eline kadın değmemiş erkek var.
utangaç çekingen erkeklerin tek gördüğü kadın filmlerdeki kadınlar.
bir çok arkadaşım veya yanımda çalışanlardan evlenen oldu. ilk gece korkusu ile benden bilgi almaya çalıştılar. ne yapacaklarını nasıl yapacaklarını bilmiyorlardı
hatta birisi gece vakti aradı beceremediklerini ve bir yol göstermemi istediler.
Soran+1 yıl36 yaşında 15 yıldır İngiltere’de olan biri kesin bir çok kadınla yatmıştır
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. yoo bende de var 🤪 mesela yolu bukabılır mıyım 😇
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da degil ya körmüsün
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çoğu kadında var bu ama kasya ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, bir de çükü küçük olanlar için geçerli 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılKadın dalga geçer veya tatmin olmaz diye korkar çünkü
Soran+1 yılAçıkçası ben öyle nir ihtimale karşı ne bakar ne de dokunurum
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 çok üzücü bir durum
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerde kan görmekten korkar
00 Yorumla