Her yaşta cinsellik farklı evrelerdedir... bu duygunun yoğun olduğu hissedildiği hissedilmek istendiği yaş ve yaş aralığı kaçtır sizce?

Her yaşta cinsellik farklı evrelerdedir... bu duygunun yoğun olduğu hissedildiği hissedilmek istendiği yaş ve yaş aralığı kaçtır sizce?
Cinselliğin en zirvede olduğu yaş aralığı kişiden kişiye değişmektedir. Ancak, genel olarak, 20'li ve 30'lu yaşların cinselliğin en zirvede olduğu yaş aralıkları olduğu söylenebilir. Bu yaşlarda, insanlar genellikle fiziksel ve zihinsel olarak en sağlıklı ve üretken dönemlerini yaşar. Ayrıca, bu yaşlarda insanlar, cinsellik hakkında daha fazla bilgi sahibi olur ve cinsellikten daha fazla zevk alırlar. Bununla birlikte, 40'lı, 50'li ve hatta 60'lı yaşlarda bile cinsellikten zevk almak mümkündür. Bu yaşlarda, insanlar genellikle daha deneyimli ve kendi vücutlarını daha iyi tanırlar. Ayrıca, bu yaşlarda insanlar, cinsellikten daha fazla zevk almak için daha fazla zaman ve fırsata sahip olurlar.
Bende 30-40 harikaydı. Bundan sonrasına bakıcaz. Biraz da partnerle ve aranızdaki ten uyumuyla ilgili bence. Libidom tavan olsa da istemediğin biriyle beraber olsan ne olmasan ne? Çok sevdiğin, arzuladığın, bakınca bile seni tahrik eden partner olursa bence her yaşta çok güzel performans elde edilebilir
Ergenliğin bittiği andan itibaren, menopoz/andropoz olmadan hemen önceki zaman dilimi en zirve noktadır..
Dağa tırmanmak gibi düşün.. En zirve, aşağı doğru inişten hemen öncesidir.. 😄
Sen aralığı baya geniş tuttun😂🙄
Aslında daralttım.. O iki dönem arası diye anlaşıldı ama öyle değil.. Tünele girmeden önceki son çıkış demek istedim aslında.. 😄
Haaaa ilk başlarda bir de en sonda okey
Teşekkür ederim..
🦋🦋
Vallahi Ben 45 yaşındayım 20 yaşında benim diyen delikanlıları taş çıkartıyorum posta atarım Çünkü Allah'la bu Üçtür üç İyidir ben 3 atarım ama Altımdaki kadını en az 5 kere boşaltırım
Cevap
15Cevap
15 ile 25 yaş arası ha tabi 40 yasında libidosu tavan olanlarda var
Abazanlık dersen 15 30 yas arası ama haz ve zevk için dersen 30 yaş üstü derim.
Yaş aralagi bence en güzel 28 29 30 yaslarinda guzeldir
Bence her yaşta seks yapmak ve zevk aldığın an en zirve olduğu yaştır
Bence cinselliğin en zirvede olduğu yaş olarak baktığımız zaman 20 yaş ile 50 yaş arası hatta 30 yaşında falan daha Zirve yapıyor
18-50 arası zirve olabilir ya
Ergenlikte daha fazlaydı tabi.
22 yaşındayım ama bence 25-26 arası
Kadınlarda 30, erkeklerde 40 dan sonra
30-40 olabilir herhalde
On sekiz den yirmi yediye kadar..
Genelde 20'li yaşlarda başlıyor Bu Zirve dönemi
12 80 arası gibi görünüyor bende
bende 15-16 zirveydi akıllara zarar şeyler yaptım
300 ila 500 arası
30 dan sonra
19 35