Prezervatif
Haplar
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben çok kötü şeyler yaşadım ve Sürtünme ya da genital bölgeye yakın bir konuma sperm gelmesi de hamileliğin ortaya çıkmasına yol açabilir. Erkekten çıkan meni vajinaya çeşitli şekilde ulaşırsa gebelik olasılığı var. Ancak bu süreçte gebeliğin kesin olacağı gibi bir inanış da olmamalıdır. Erkek vajinaya girmese de hamile kalma olasılığı vardır mesela kuzenim sürttü küçükken ben uyurken baya bir hemde beni izledi uyandım kaçtım birinde tam sahip olacakken kardeşi kurtardı ve rahmetli kuzenimin yanında yine istiyor elliyor baya kapı açılıyor bırakıyor ve bir kaç kere uyurken beni uyandırdı uyuyamıyordum beni izlerdi hep sonra bu sene yine denedi bu kez tuzağına düşmedim sezgilerimle yaşadığım olayla milletin orada olmasıyla kurtuldum ve hep bakardı yine baktı ama dediğim gibi geçen sene arkadan süzdü bu sene de belki de düğünde de en son 2013de bana baktı daha yoktu yine başladı 2021den beri Allah'tan hamile bırakamadı Allah'a şükürler olsun hep kurtuldum bu sene de kurtuldum beni hamile bırakacaktı yani korunmam yok kendimi kendim koruyorum
Çok dikkat çektin, aferin 10 puan kazandın.
Şaka mı bu
Vücuduma kimyasal sokmaktan hiç hoşlanmıyorum, o yüzden haplarla falan işim olmaz. Hormon dengemi de bozamam.
Eşimle korunma konusunu geri çekilme ile çözüyoruz, neyse ki çok kontrollü olduğu için kaza yaşamadık.
Gerekirse de prezervatif kullanıyouz.
Cevap
48Cevap
geri çekilme.
Doğum kontrol hapı kullan kondomda kendinde zevk almazsın lastikmi alıyorum içeri penismi alıyorum diye düşünürsün zaten partnerin boşalıcağı sırada haber verir ger ceklip. Üstüne boşalır zaten bisalmadan gelen su zevk suyu zevk suyu döl deilidir hamile bırakmaz aksine vajinaya giriş çıkışı kolaylaştırır
Sürtünerek yaptığımız da arada Zevkine ve az da olsa boşalınca sperm partnerime geçmesin diye önelemek adına giydiği çorapları penisime giydirip yaptığımız da oldu. Prezervatif kullanıp yaptığımız da oldu hatta prezervatifi iki tane olrak takip bile denedik yani😅
16 gündür doğum kontrol hapına başladım iyi güzel koruyor ama ciddi anlamda göğüslerde ağrı, şişlik yapıyor ve depresyona itiyor ruh halimde aşırı dalgalanma yapıyor
Ve nedense tokluk hissi yaptı bu ilaç bende uzun süre acıkmıyorum
Tek partnerle düzenli bir ilişkim varsa partnerimi tanıdığım için gün sayıp geri çekilme yöntemi en ideali. Tek gecelikse kondom şart, hamilelik hariç her halt olabilir, HIV, Herpes, uçuk vb...
En güzeli bağlatmak. 2 çocuktan sonra yaptırdım. Çok şükür bir sorun olmadı.
bağlattığı halde hamile kalan oluyor ama milyonda bir falandır heralde
Ya şey soracak size ben evlenince bebek yapmayı dusunumceye kadar baglatmakyı düşünüyorum öyle bir şey var mı
@Isımsızqwer benim bildiğim yok
@Isımsızqwer Bağlattıktan sonra açılmazki 2 veya daha fazla çocuktan sonra yapılmalı. Benimki yakma yöntemiyle oldu o yüzden ihtimal yok 3 yıl oldu hamile kalmadım
Him ben ilk yıllar rahat birsekikde iliskye gireriz diye bu şekilde dusunmustum
Aslında en güzeli eşinin vajinasini sperm ile dolduracaksin sonra kadın hapını alsın ama benimkisi buna karşı çıkıyor geri çekilmek zorunda kalıyorum
Korunmanın bir sürü yolu var bunlardan en çok biline prezervatif doğum kontrol hapı ergenlerde bu gibi ama benim yaşında kontrol daha kolay oluyor
İçeriyi spermlerimle doldurmaksızın seksin tamamlandığını düşünmüyorum. O nedenle spiral kullanan kadınlar +1
Yasamamayi tercih ediyorum en güvenli yol o çünkü 🙃
Peki
Geri çekilip partnerimin vücuduna boşalmayı tercih ederim 😊
Böyle daha mi zevk veriyor peki
Ağza , göğüslere ya da içeri boşalmayı aşırı seviyorum ama vücuda boşalmak da zevk veriyor tabii ki
Anladım teşekkürler
Rica ederim :)
ucuna japon yapıştırısıcı sürüyorum boşalsamda gitmiyor e içeride bişey girmiyor
eşimle geri çekilme partnerlerle prezervatif
Hap gibi bir teknoloji varken, prezervatif nasıl seçenek olabilir?
şu an korunmuyorum :D
Genelde korunmam ama
Anal ve vajinaya boşalmayı sevdiğim
İçin ertesi gün hapı kullandırtıyorum
Sevgilime.
Kullandığından emin miyiz peki
Kullanıyor ya ben veriyorum ağzına hahaha
Her ilişkide o hap kullanılmaz çok zararları olur.
Spiral.
erkeklere güvenmem ya hap ya da spiral
3 Kulhuvallah 1 Elham ile 😂😂😂
Korunmuyorum
içine boşalmayınca da masterden farkı olmuyor
Hücüm yeleği olmadan birliktelik sadece çocuk istiyorsak yaparız
Tecrübeye göre cesitli yöntemler oluyor.
Doğum kontrol hapı
Hormonal değişiklikler oluyor mu peki
Geri çekilme en güzeli
Neden risk alıyorsunuz
Şahsen kondom sevmiyorum
Tercihiniz ne peki
Doğum kontrol ya da dışa bşlma
Vazektomi... garanti işe bakarım...
kocan kabul ediyor mu bunu
Çelik yelek ile :D
Geri çekiyorum boşalırken
spiral garanti
ertesi gün hapı. pre sevmiyorum
hiç yapmayarak... :)
Neden peki
hayatımda olan/olacak kişiyle olmasını istediğim vs için...
Sokuyorum ama içine boşalmıyorum
Napiyorsun peki
Ters ilişki diye bir şey var
Biliyorum çok günah
Ama yapacak bir şey yok
Vajinadan çıkıp direk tersine gir boşal
Ben anal seviyorum
Vajinadan hoşlanıyorum
Çok Çabuk açılıyor
Anal deliği aç adam oraya döksün içini
Anal aşağıda vajina yukarıda olduğu sürece hamilelik bir daha söz konusu olmayacak
Eğer anal yukarı da vajina aşağıda olursa
Döl analdan vajinaya süzülebilir
Sevişmediğim için korunmama gerek kalmıyor.
En pratik prezervatif bence.
Boşalacağım zaman içine boşalmıyorum
Prezervatif
Çok basit korunma yöntemi
Yakalanmamak 😅
Kondom en sağlıklısı
Kesinlikle
geri çekilme
Bebek istemiyorsanız risk değil mi
Hm peki teşekkürler
Prezervatif
Her defasında aynı mi arada farklılık arıyor musunuz
Her defasinda ayni korunmanin baska yollari da var ama arastirdigimizda sorun yasatacagini dusundugum ici. n en mantikli yol prezervatif
Doğal yolla geri cekiyo
Bu bir korunma yöntemi değil maalesef.
Prezervatif
geri çekilme
koruma yok serbest devam
Prezer
Geri çekme
Geri çekilme ile kontrol edebiliyorum
Yapmayarak
geri çekilme yöntemi
Geri çekilerek
geri çekiliyorum