Merhaba Arkadaşlar, etrafınızda eşcinsel olan eşcinsel ilişki yaşayan insanlar var mı, ne düşünüyorsunuz bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim etrafımda yok. Lakin dinen büyük haram. Dolayısı ile bende bir müslüman olarak karşıyım. Ne dünyada ne de ülkemizde bunun yayılmasını istemiyorum.
Ayrıca hormonal bozukluk vb. gibi sebeplerden ziyade Netflix, Hbo ve bunların izinden giden dizi-yayın platformların artık suyunu çıkardıkları LGBTİ propagandası yüzünden, bu yayınların etkisi altında büyüyen bir çok insan, normal şartlarda eşcinsel eğilime sahip olmayacakken artık o eğilime sahip olabiliyor. Çünkü çocukluktan beri yapılan bu algılar insanın zihnini dolayısı ile cinsel seçilimini geçici ve kalıcı bir şekilde etkiliyebiliyor. Gerçek eşcinsellerin gerçekten daha az olduğunu düşünüyorum. Onun dışında bir çoğu algıları bozuk yetiştirildği için bir nevi devşirme misali eşcinselleştirilenler.
Biraz daha detaylı bilgi için:00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes nasıl isterse hayatını yaşayabilir.
Tek bir noktaya karşıyım. Yüceltilinmesine. Ne heterolar ne homolar yüce değildir. Her birimiz cinsel kimliğimizi kendimiz ve çevremizden etkilenip tercih ettik. Bir tercihin yüceltilmesi saçma bir şeydir.
Bu şuna benziyor: Ben solağım ve solakların sayısı daha az diye solaklar üstün ve hep hürmet edilip öne çekilen kişi olmak zorunda gibi00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Var. Çocukluk arkadaşım travesi oldu vs vs.. Herkese, her bakış açısına saygı duyuyorum. Yeter ki kimse kimsenin özel alanına müdahale etmesin
00 Yorumla
+1 yılSapkın bir fanteziden ötesi degil. Yaşam biçimlerine kesinlikle saygı duymuyorum. Onlarda benim bu görüşüme saygı duymayabilir, sorun yok.
00 Yorumla
+1 yıleşcinselim ve bence bu gayet normal sonuçta özgürüz insan istediğiyle yaşamalıdır
00 Yorumla
+1 yılbir donem bana yuriyen bir tandigim vardi 😅 sonradan ameliyat olup kestirmisti
00 Yorumla
+1 yılSapkinlik ahlak bozuntusu
Allah onlara firsat vermesin00 YorumlaSuriyeli konusu daha buyuk onceligim. Lgbt 2. Planda şu an.
00 Yorumla
+1 yılVar etrafımda gay biri musallat olmuş bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok, uzak olmalarinda fayda var
00 Yorumla
+1 yılSaygım yok erkek erkeği s* er mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biseksüelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar kendi tercihleri birsey düşünmüyorum
00 YorumlaUcubeler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Düşünmüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşcinselim
19 Yorumla
Soran+1 yılKonuşabilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılNasıl mesaj atabilirim sana
Soran+1 yılGizli kullanıcısın
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu beğenmiştim
Soran+1 yılHer soruda seni görüyorum 🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yılSiteye girdiğimw göre yorum yapmak gayet normal iyi geceler iyi eğkenceler size..
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😅😅
Hiç ama saygım var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin kendi hayatı bir şey düşünmüyorum
00 Yorumlasaygım yok
31 Yorumla- +1 yıl
Sen mesaj kutuna hiç bakmaz mısın?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi