Cinsel Yaşam Sevgilime göğüs resmimi atmam normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ark sevgilim meme resmî atar mısın diyor sürekli Sevgilime göğüs resmimi atmam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. At ama yüzün görünmesin görünürse ileride akehine kullanabilir. Tabiki evlenecek bir kişi asla eşinin memelerinin sosyal medyada dolaşmasıni istemez bunuda bilmeni isterim 0 0 Yorumla
Farlander Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Aynen normal. Sonra "bu erkekler neden ciddi ilişki düşünüyor yaaa?" diye ağlarsın. Nude isteyen insandan olmaz. 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgiline niye göğsünün resmini atıyosun sebep nedir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstiyor çok seviyorum ama bilemedim Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Atma kardeşim. Çok istiyorsa evlenene kadar beklesin zaten. 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göstermek istiyorsan at yani...Erkekler hep görmek ister çünkü, karar senin :D 0 0 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl At bence artik zamani gelmis ee peki ya begenmezse istersen yorum yapayim ilk bana at 0 0 Yorumla
1stSeksTanrısı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hahah normal değil ama istek varsa yapıştırsın sana 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Once bize at bakalim atilir mi diye 😂😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa büyük ama beğenmiyorum ucu da yok zaten utanırım Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca görüp ne olcak meme yani erkekler niye düşkün anlamadım Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Atma zaten mk git ne bk yiyorsan ye Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Yok daha memeler djsjfjsj Yüzünü göstermeden at 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Güzel değilse atma bence nasıllar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gir internetten bul bir tane at😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamaz ne anlayacak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzelse atabilirsin :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani ben beğenmiyorum ayrıca utanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden beğenmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum büyük ama sarkık biraz ucu da yok çok beyazım ayrıca damarlar gözüküyor kötü bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karşı taraf belki beğenir bir erkek olarak yorumlayabilirim istersen. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl objektif yorumlarım bu arada Yorumla
boşverfiviogho Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ark ne? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlar size hitaben yazdım Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beden senin 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Nezman atican 🤔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
At ama yüzün görünmesin görünürse ileride akehine kullanabilir. Tabiki evlenecek bir kişi asla eşinin memelerinin sosyal medyada dolaşmasıni istemez bunuda bilmeni isterim
Aynen normal. Sonra "bu erkekler neden ciddi ilişki düşünüyor yaaa?" diye ağlarsın. Nude isteyen insandan olmaz.
Sevgiline niye göğsünün resmini atıyosun sebep nedir
İstiyor çok seviyorum ama bilemedim
Atma kardeşim. Çok istiyorsa evlenene kadar beklesin zaten.
Göstermek istiyorsan at yani...
Erkekler hep görmek ister çünkü, karar senin :D
At bence artik zamani gelmis ee peki ya begenmezse istersen yorum yapayim ilk bana at
Hahah normal değil ama istek varsa yapıştırsın sana
Once bize at bakalim atilir mi diye 😂😂😂
Yaa büyük ama beğenmiyorum ucu da yok zaten utanırım
Ayrıca görüp ne olcak meme yani erkekler niye düşkün anlamadım
Atma zaten mk git ne bk yiyorsan ye
Yok daha memeler djsjfjsj Yüzünü göstermeden at
Sevgilinse normal bence
Güzel değilse atma bence nasıllar
Banada atar mısın arkadaşım 😄
Gir internetten bul bir tane at😂
Anlar
Anlamaz ne anlayacak
Güzelse atabilirsin :)
Yani ben beğenmiyorum ayrıca utanırım
neden beğenmiyorsun
Bilmiyorum büyük ama sarkık biraz ucu da yok çok beyazım ayrıca damarlar gözüküyor kötü bence
karşı taraf belki beğenir bir erkek olarak yorumlayabilirim istersen.
objektif yorumlarım bu arada
Ne gerek var evlenecek mi seninle
çok normal banada atar mısın?
Sürekli istiyosa abazadır seni sevmiyordur
Ark sevgili nedir
Biz bi bakalım ona göre söyleyelim
Sana kalmış bor şey.
ark ne?
Arkadaşlar size hitaben yazdım
Beden senin
Normal
Şanslıymış