Çok istedi. Ben de başkasını hayal etmesinden iyidir dedim güvendim verdim. Ondan sonra özellikle onun arkadaşları benimle konuşurken, yolda yürürken göğüslerime baktılar.
Ne yapmam lazım bu saatten sonra?
Ne yapmam lazım bu saatten sonra?
Bak sakin bir daha bunu yapma. Sakin sakin sakin sakin sakin sakin !!! Sence senden o fotoyu istedi sende gonderdin baska birini hayal etmez mi? Aptal olma. Ayril. Derhal ayril. Ama zoraki ayriloyormussun gibi yap. Mesela ailem ogrrndi bitmesi lazim felan de yoksa inata binerse ayrilman ona koyarsa rezil eder seni anladin mi. Ve bunu yapmadan once o cocugun telinden fotonu sil. Bulustugunuzda felan. Gizli dosyalarina bak.
ne gerizekalısınız siz ya inşallah herkese göstermiştir
Demek ki şerefsiz göstermiş herkese neden böyle şeref yiksunlarina böyle şeyler gönderirseniz kiAllah yardımcın olsun umarım tehdit edip daha kötü şeyler yaptırmak sana baktin daha fazla istiyorum savcılığa gideceğini söyle
hata yapmışsın. bizim erkeklerde bu babadan oğula nesildir.
sevgilisi ifşasını mı attı hemen kankilerine abilerine ''onlar benim kardeşim yediğimiz ayrı gitmez deyip gösterirler.
Cevap
75Cevap
kızım sen salakmısın
sakın bir daha bu hatayı yapma
evlenmeden hiç bir erkeğe güvenme
seven erkek sevdiğinden böyle bir şey istemez
onu kullanmaz
seven namusuyla evlenir kızı ailesinden ister
tavsiyem ilişkini sonlandır
seviyorsa yapmaz ama sevmiyor amacı seni kullanmaksa evet gösterir sen güvendin hata yaptın evet ama bence bundan sonra daha dikkatli ol
Arkadaşlarına da göstermiş belli ki. Yüzün görünmüyorsa benim değil de ve o çocukla konuşmayı bırak. Bir daha da kimseye yollama resim
Sen sevecek meme verecek 100 dolar... diyeceksin bu saatten sonra
yahu erkekler aralarında bu tür resimleri paylaşır hep bilmiyor musun? kocan değil ki saygı göstersin, saklasın, aranızda kalsın (ki karısını pazarlayan şerefsizler de var bu ülkede) akıl kârı değil bu yaptığın. hata etmişsin.
sana öyle gelmiştir yani arkadaşlarının bakışları... Hiç bir erkek sevgilisinin özel görüntülerini bir başkasına göstermez eğer gerçekten seviyor ve güzel kardeşim değilse tabi...
acaba nasıllar ben de merak ettim şimdi. soruna gelecek olursak, sevgiline sor bakalım başkası gördü mü diye, hayır diyecektir. iyi o zaman. netten bulmuştum benim ölçülerime yakın olan filan de bakalım. yerse
Yüz yılın hatası. Gören görmüştür. Yüzün gözükmüyorsa yine iyi. İnsanlara asla güvenme. Açsın p*rno izlesin mast yapsın. Bedenini sevdiğin erkeğe sakla evlendiğin erkeğe
Yuzun gozukmuyorsa fotoda internetten bulmustum de. sonra seni tehdit eder ve daha fazlasini ister. kimseye foto atma. akilli olun biraz
Yap ve pişman ol iş mi bu şimdi sonra da bu adam seviyor mu beni diye sor dur
Sevgilin o resmi başkalarına gösterecek kadar şerefsizse zaten terket gitsin..
Sevgililerine göğüs fotoğrafı atmayı acilen bırakman lazım. Yaymış işte.
At resim ama tam guvenilir birine at
Bak bu siteden 5kizin resmi var kimseyle paylasmadim
ASLA PAYLASMAM DA
yuh kardeşim ya koyun can derdinde kasap et derdinde, kızcağızın bu sorusundan bile kendine menfaat payı çıkarmışsın...
Paranoyaklık yapmışsın onlar her zaman bakıyordur zaten. Şimdi resmini attın diye dikkat etmişsin daha çok
Önce emin ol o çocuklara gösterdi mi diye , telefonu bir kurcala. Aşkım resmi emniyetli bir yerde tutuyorsun dimi başkası yanlislikla görmesin falan de tepkisine bak
ben hep söylerim burda hiçkimseye resim atmıcan arkadas dönüp seni bulur ben buraya bir resim bile atmamaya özen gösteriyorum
adam şerefsiz çıkmış kullandı seni
yapacak tek şey var ondan ayrıl onlarla muhatab olma
geleceğine bak
Ayrıl sevgilinden. Demekki arkadaşlarına göstermiş şerefsz. Bir daha da yapma öyle bir aptallık.
dıkkatlı ol bu saatten sonra demıssın saat daha 9 zaten telaş yapma
göğüslerini görenler devamini merak ediyordur. yazık be çocukların aklında kalmasın
bak bu kiz bana ciplak resimlerini atio ben bu kizi s. kicem belkide s. iktim bile demistir.. amaci belli.
senin memelerinin resimlerini atman ne kadar hataysa
onun göstermeside o kadar hata
göndermemeliydin
Seni grupta payaşamış desene herkes girmuş bak ben bununla birlikteyim yazmıştır altina
Ayrilman gerek cunki o serefsiz senin o resmini onlara gostermis
Demekki göstermiş arkadaşlarına bu saatten sonra cocuhasıktır cek bence olan olmuş canım
Dua et escobarvip adlı gibi ifşa sitelerine düsmesin resim düşerse fotoğrafin yayilir Heryere.
Gecmis olsun ayril gitsin senin ozel fotolarını arkadaşlarına gosteriyorsa ondan bir cacık olmaz
Sanki tek gögüs sende var ya :D
aaaaa internette yayınlanan senin resmin miydi? :)
Bir daha kimseye fotograf atmaman lazım
Arkadaş ortamında resmini göstermiş olabilir güvenme derim
Göstermiştir fotoğrafı herkes memelerini biliyordur artık
Hata etmişsin, geçmiş olsun.
Güvenip başka şeyler de verme.
dağıtmış geçmiş olsun ondan ayrıl
Yüzünü gostermedin dimi
Diger taraflarini da at
Göğüsleri gorelim once
Anlatmış herkese :/ Safsın.
ne kadar iğrenç insanlarsınız
aşkı sevgiyi artık o kadar çok ayaklar altına aldınız ki her geçen gün acaba daha ne kadar alçalabilir diye düşünüyorum
yüzüne karşı açık açık sor.
Gözün aydın artık meşhur olan birisin
arkası gelir merak etme
sence? yanı yapman gerekne bellı
Sizin gibiler beter olsunlar
Hiç bir şey ayrlrsan dağıtabilir çok basit adammis
Sende akıl yok evleneceğin kişi omu apptal kız
gg kardeş ifsa olmuşssun :D
İi bk yedin insallah tehdit. ederde seni gorursun
Boydan da at millet baştan aşağı süzsün
olan olmuş yapacak bir şey yok
Yok artik ya ayril direk o çocuk seni. götürür
sevgilin başkasıyla paylaşmışsa çok karaktersizmiş
Oo hemde nasıl internete düşersin ifsa olarak :)
Takılacak konu değil hiç bişey olmaz
Kesin gostermistir ayril bence
Onlarada gostermistir
Bende görmek istiyorum
Ş. refsizmiş ayrıl
Yok ! Hata etmedin benimde f*ck buddy im olsa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar