Göğüslerim büyük kapalıyım hiç cinsellik yaşamadık konuşmadık da haftaya düğünümüz var göğüs uçlarım içe gömük bu sorun olur mu şaşırır mı? Utanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılbuna kafayı takacak sorun edecek erkek yoktur bence, ebadına daha çok dikkat eder erkek ki zaten büyük diyorsun. ama ilişki yaşarken dışa doğru sivrilebilir meme uçları aşırı tahrik olunca ve zevk alınca. bence utanmanı gerektirecek bir durum yok sırf meme uçlarında dolayı. asıl bi erkeğin yanında kucağında çıplak kalacaksın ve bi erkek senin yanında tamamen çıplak kalacak, bunlar daha fazla utanç verici geliyor o an birbirini ilk kez görmek felan özellikle erkeğin penisini kalkmış halde görünce hem çok tuhaf hissetmiştim hem de aşırı utanmıştım kafamı çevirip bakmamıştım yüzüm kıpkırmızı olmuştu ve ateş basmıştı ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soğuk suyla masaj yapmanı öneriyorum... Duş aldığın zaman yavaş yavaş soğuk suyu en dibine kadar aç ve göğüslerimi soğuk suyun altında okşa ben hep öyle yaparım sarkma olmasın diye ve çok işe yarıyor o anda uçları dikleşiyor benimkiler de 75b ve soğuk suyla Yapınca baya yumuşacık oluyorlar kızarıyorlar en önemlisi de dimdik oluyorlar... Bunu kesin dene ben hala yapıyorum göğüslerimi büyütmek istiyorum 80b falan istediğim için yapıyordum. ama soğuk su dikleşmesini sağlıyormuş...
12 Yorumla
Soran1 yılDeniyorum buzla da yapıyorum çıkmıuor
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılEşinden once olacak bebeği nasıl besleyeceğine kafa yormalısın. İçe çekilme kadınlarda genelde sutbezlerinin ucu kısa kaldığından geri çekilir ve ufak bir operasyonla çeken bezler ayrılarak ucunun dışa uzaması ve bebek beslemeye uygun olması sağlaır.
İlla eş adayına bunu soylemen ve ortak cozum araman en azından bir kadın doktoru muayenesi ile durumu belirlemen, duzelme umudu olmazsa gogus ucu aparatı tavsiyesi alman ve bebegi beslemen daha dogru olur00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılHiç sorun etmez bence. zaten iri göğüslüsün. ayrıca sert ve diri olmalılar tahminim. çünkü hiç cinsellik yaşamamış son ve yaşın çok genç..
Bi wrkeğin istediği her şey var memelerinde. uçlarıda sevişme esnasında iyice belirginleşir , onu dert etme..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Awk bu yaşta evleniyosunuz, s... kiş için. Bu zaten sorun.
Bir de damacanaya hallenen erkekler meme ucına mı takışacak fkfkfj10 Yorumla
1 yılNişanlın göğüsünü napsınki cinsellikde sadece cinsel organ önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntı olacak bişey değil dert etme sen rahat ol kasma yeter
00 Yorumla
1 yılGorelim memisleri genelde burdan boyle yaziyorlar ama hikaye
00 YorumlaBunu sorun edecek biriyle zaten evlenmemelisin doğal hali öyle sorun edeceğini sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden sorun olsun bence olmaz. Bence o güne hazırla kendini psikolojik olarak. Ayrıca kafaya takma erkekler genelde büyük olmasını sever.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. oşanır direkt hatta nikah masasında bırakıp kaçar
00 Yorumla
1 yılya böyle bir kız bulmuş hem bakire hemde güzel gögüslü bir şey olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Uyarildiginda cikmiyormu uçları?
04 Yorumla
Soran1 yılBiraz
Soran1 yıl85c.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılO emerek onları çıkarır merak etme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılBir şey olmaz dert etme
00 Yorumla
1 yılŞaşırır, utanmalısın. Dikleştir onları.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGöğüs uçların büyük kahverengi içe gömük mü
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHer erkek büyük göğüs severde uçları büyük ve içe gömük bilmiyorum ki nasıldırlar
Gizli Üye(30-35)1 yılBedeni ne ucu kötüymüş
09 Yorumla
Soran1 yıl85c.
Cevap sahibi1 yılÇok büyük değil normal ucu çok mu kapanık ve büyük mü ucu boy kilon ne
Soran1 yılBüyük
Cevap sahibi1 yılKüçük olsa iyiydi
Cevap sahibi1 yılBari bi kere evlenmeden gösterseydin
Cevap sahibi1 yılHiç mi sevişmediniz
Soran1 yılBeğenmese evlenmeyecek miyim?
Soran1 yılSevişmedim
Cevap sahibi1 yılYo evleneceksin ama iki tarafta merak eder sen onun penisini merak etmiyor musun büyük mü kalın mı damarlı mı
Gizli Üye(18-24)1 yılBu yaşta evlilikler pişmanlıktır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz zevkten duramazsın
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUçları içe gömük derken
Gizli Üye(25-29)1 yılSorun etmez bunu canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Onlar seks anı cikiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kaç beden
06 Yorumla
Soran1 yıl85c.
Soran1 yılBüyük değil mi?
160.