Nişanlım göğüslerimi yalarken veya emerken çok yoruluyo öyle uzun uzun da emmiyo 30 saniye falan ama çok çabuk yoruluyor hem ben bunun farkındayım hemde o söylüyor yoruldum diye daha 23 yaşında her defasında emerken çok çabuk yoruluyor bu normal mi her erkekte mi öyle oluyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir görev gibi görüyor bunu. Onu tam tahrik edeniyorsun sorun bu. Kendini kasıyorsun belli. Bilinçaltını acil düzeltmen lazım. İlerde ilişki sırasında bırak orgazm olmayı zevk bile alamıyacaksın
064 Yorumla
Soran+1 yılproblem bende mi yani
Cevap sahibi+1 yılBilinçaltına cinselliğe karşı önyargıların var. Kendini kasıyorsun ve zevk almıyorsun. Peki bir erkeği en çok etkileyen şey nedir 😊😊
Soran+1 yılne bilim ne
Soran+1 yılkasılıyorum ama cinselliğe bir ön yargimda yok
Cevap sahibi+1 yılBayanın orgazm olduğu sırada yüzünün aldığı ifade ve çıkardığı inleme sesleri. Unutma her bayanın kendin evliliği hazırlaması lazım yani mast ile önce orgazm olma alışkanlığı sonra kısa sürede orgazm olması kanla kazanmış olması lazım unutma orgaz kazanılan bir alışkanlıktır😊😊
Peki mast ile tam olarak orgazm olabiliyormusun.
2 dk ıslanma orgamz değildir. Unutma 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılKasılmak bir önyargıdır😊😊
Soran+1 yılHayır olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKullandığın mast teknikleri hatalı demektir. Zaten bayanların ennaz % 80 i olamaz.
Bunun için çok etkili mast teknikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim😊
Soran+1 yılmesela
Cevap sahibi+1 yılTabii ilerde organ sorun yaşamak istemiyorsun -.
Cevap sahibi+1 yılSana bir teknik tavsiye edeyim. Sabah sabah hayatında ilk kez yoğun orgamz hazzını yaşamış olursun. Biraz da istek var belli. Bu iyi bir durum
Okey mi
Soran+1 yıleee
Cevap sahibi+1 yılSana bir teknik önereceğim. Hemen yazmaya başlıyorum. Uzun bir yazı
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılSorun orgazm olamama. Nasıl oluyor dersen😊😊
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı 😊😊
Hangisi var
Soran+1 yılDis fırçası var ama napıcam onunla
Soran+1 yılTras makinesi de var
Cevap sahibi+1 yılFırça titreşimli değil mi😊😊 ses olayınına dikkate alarak şu an yatakda hangisi kullanabilirsin. Ona göre tekniği anlatacağım
Soran+1 yılfırçayi vajinana süreceksin deme bana
Cevap sahibi+1 yılKısmen😊😊😊 sakın önyargı yapma bana 😊😊 Tamam mı😊😊 Yoksa hiç dsha önce kendi tadına bakmadın mı😊😊 sakın bundan tiksiniyorum deme bana 😊😊
Soran+1 yılkendi tadına bakmadın mı derken
Cevap sahibi+1 yılİşini bilen ve sekten sonuna kadar zevk almasını çok iyim bilen bayanlar. Kendi tatlarından ve konularından çok hoşlanırlar. Hafif eşki ve çok kışkırtıcı bu tadı dillerinde hissetmek onları çıldırtırç😊😊 böylece kendi vucutlarından da zevk almasını öğrenmiş olurlar.😊😊
Hiç bu hazzı yaşadın mı peki 😊😊
Soran+1 yılsaçmalama 😂işi iyi bilenmis ben bilmeyen olmayı tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılHa ha haa neyse ilerde anlarsın😊😊😊 şu an yap demiyorum zaten.
Neyse fırça ile devam ediyorum ankatmaya okey mi😊😊😊
Soran+1 yılokey
Cevap sahibi+1 yılTamaM sabah sabah zaten istek de çok fazladır 😊😊 hemen anlatıyorum. Yatakda uygularsın artık 😊😊
Gene uzun bir yazı geliyor
Soran+1 yılTamam anlat
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için dış fırçasını kullanacağız. 😊😊 Fırçanın uç dil temizleme kısmıı veya iyi titreyen orta kısmk klistorisine gelecek. 😊😊orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir. 😊😊
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek.😊😊 Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Fırçayı sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani fırça vajina ile yastık arasında sıkışacak. 😊😊 Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim😊😊😊
Soran+1 yılanladım 😃
Cevap sahibi+1 yılMasta sakın başlama 😆😆😆
Ama ıslanmak serbest 😜😜😜
Fırçayı yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. 😊😊 Vajinayi fırça halledecek.😊 Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için. 😊 😊
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.😊😊😊
Soran+1 yılHayır almam ama 20dk sabredemem ki
Cevap sahibi+1 yılTamam önyargıları yok. Tamam mı😊😊
Sabretmë konusunu halledersin. 😊😊 devam ediyorum 😊😊😆
Soran+1 yılett
Cevap sahibi+1 yılBu arada şu an ıslandıysan doğru yoldasın demektir 😆😆😆
Soran+1 yılşu an yapmıyorum 😃
Cevap sahibi+1 yılVajinanı fırça hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı?😊 Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun. 😊
Fırça klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok.😊 Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek 😊😊 Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek fırçayı çıkarıp elle kendini bosaltacaksin😊😊
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin. Yoksa küçük bir yardıma ihtiyaçım var mı😊
Cevap sahibi+1 yılIslandım ama yapmıyorsun😊😊😊 iyi
Ama birazdan yapmak isteyeceksin değil mi😊😊 hatta şimdi
Soran+1 yılyok dokunmadan duramam engel olamam kendime
Cevap sahibi+1 yılKüçük bir yardıma ihtiyacın var belli. Bunu tam öğrenene kadar 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılElin şu an vajinanda değilmi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılŞu an istek arttı değil mi😊😊
Soran+1 yıl😂biraz
Cevap sahibi+1 yılBiraz mı😊😊
Şu ab yapacan nı peki
Soran+1 yılanlatmaya devam edicek misin ben 20 dk duramam
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana küçük bir yardımım olabilir. Bu süre konusunda
Soran+1 yıldinliyorum
Cevap sahibi+1 yılŞöyle yaparız. Ben sana yazarım sen yaparsın. Ben Şöyle yap derim sen yapasın. Ben böyle yap derim sen yaparsın. Ben dokun diyene kadar dokunmazsın. Tabi istesen 😊😊
Soran+1 yılzekiyce 😂olsun yine de şansını denedin
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani. Sanal mı zannettin yoksa. Bu sanal manal değil. Sanalda sadece erkeğin mast malzemesi olursun o kadar. Sen zevk falan olmazsın. Benim dediğim farklı. Lütven ikisini karıştırma 😆😆
Soran+1 yılanladm
Cevap sahibi+1 yılBen sanal falan teklif etmedim ve etmemde. Ben sadece karşımdakinin orgamz olduğunu bilmek hoşuma gidiyor 😊😊 sadece bu
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılBence kaliteli seks Bayanım ne kadar zevk aldığı ile doğru orantılıdır. Ben misal sevgilimle ilişkiye girerken kendi zevkimi bşr kenara bırakır sadece onun orhazm olmasına odaklanırım. Mevzu bu😊😊 Burda da hayatlarında ilk kez yoğun orgamz olan bir bayanın mast sonrası tepkileri müthiş hoşuma gider 😊😊
Soran+1 yılne güzel
Cevap sahibi+1 yılBen Burda yardım ederken erekte bile olmam. O zaman kendi zevkin öne çıkmış olup karşındaki bayan orgazm olamaz😊😊 sanırım anlatabildim
Soran+1 yılevet anlatabildin
Cevap sahibi+1 yılMasttı yapman lazım yani 😊😊😊 hemen deneyebilirsin buarada
Soran+1 yılhayirr
Cevap sahibi+1 yılSen bilirisin ama istek var 😊😊 Burdan anlıyorum
Soran+1 yılevet var😂
Cevap sahibi+1 yılHemde bayaa var. Elini vajina yakınlarında dolaşıyor 😊😊 yapsam mı yapmasam mı diye 😆😆😆
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSanırım yapmak istiyorsun 😊😊😊 hemde hemen 😊😊 Fırçanın klistorisi titrettiğini düşün bakalım😊😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yıl😂😂😂😂 emerken de yorulan erkek mi olur. hadi iliski sirasinda git gel de yorulsa anlarimda seninkide ya nefes darligi var ya da cok heyecan yapiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnefes darlıgı var
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da heyecandan oluyor
Soran+1 yılküçük değil
Cevap sahibi+1 yılne alakası var ne demekki büyük emer boguluyor :)
Cevap sahibi+1 yılannesinden memmemiş küçüklüğünde sevgilisiden gideriyor kaybı
Cevap sahibi+1 yılpuding döksün memeye daha iştahlı olur :) :)
Soran+1 yılkendi istediğinizle mi gitmek istersiniz engel mi atim bildirim geliyo sürekli rahatsız oluyorum
Cevap sahibi+1 yılgittim
Soran+1 yılteşekkürler 😄😘
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
42Cevap
+1 yılÇok sigara ya da benzeri bir ürün kullanıyordur. Bu ne 30 saniye onlarla bir ömür (abarttım ) geçiren var. Senin işin zor.
00 Yorumla
+1 yılBen emmekten yorulmam. Ee birleşme de yorulmuyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girmedik
- +1 yıl
Hım anladım
- +1 yıl
Cekirdekler agrimaya basladigindandir.
Normal değil detaylı anlatsan konuşsak iyi olur istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapıyor o sut çıkarmaya çalışıyor nasıl bır emme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkızım yol yakınken ayrıl goyusu saatlerce ememıyen erkek senı mutlu edemez nefes almadan 2 dk boyunca emebılecek nefes alıp bır 2 dakka daha emebılecek yoksa o adamı cope at
00 Yorumla
+1 yılYa isteksiz rahatsız oluyor ya da sağlık sorunu var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne ya öyle. Sen gel bakim yamacıma yırta yırta soyayım seni, sora yoruluyo muyum ölçersin
00 Yorumla
+1 yılNefesiz kalıyor ml aralıklı opsun arada burundan solusun
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle normal değil. . yarım saat göğüs emdigi mi biliyirum
00 Yorumlagöğüslerden yorulurmu ya emerken arada emmeyi bırakıp okşayacak oynayacaksın seveceksin göğüs önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 saniye, daha kitabin ilk satırı.. yanmışsın sen.
00 Yorumlabence direk. muameleye gecmenin. heyecani var nisanlinda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Nefes sorunu olabilir, nefes egzersizi yapsın :)
13 Yorumla
Soran+1 yılya bazen nefes problemi yaşıyor ondan olabilir mi
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılemmekten yoruluyor ne diyelim...
00 YorumlaAyrıl hemen zikemez seni bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ki nin pili bitmiş.. 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizimki ooo hicbirakmiyo üstelik oynuyo sıkıyo
02 Yorumla- +1 yıl
Ulan ya 😅
- +1 yıl
Bir optum bir disledim eyvah eyvah nareyy
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar süre emmeli normalde?
00 Yorumla
+1 yılNefes problemi var mı burnundan?
03 Yorumla- +1 yıl
burunlarım tıkalıyken yemek yerken nefessiz kalıyorum bazen.. bak bu olabilir..
- +1 yıl
@champion45 bendede var o problem burnum tikali oldugu zaman 30 40 saniye emdikten. Sonra yoruluyorum o yuzden sordum onun icin napiyoruz seksten önce otrivine burun spreyi kullaniyoruz😂
- +1 yıl
harikasın.. 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmem hiç göğüs emmedim
00 Yorumla
+1 yılbence normal değil ben saatlerce yalayabilirim
00 YorumlaYorulmaması Laz'ım askında
00 Yorumlaben gün boyu emebilirm
00 Yorumla
+1 yılgöğüs emerken niye yorulsun ya skerken tamam da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kendine yardımcı alsın beraber emsinler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hızlı olmasın yavaş emsin
00 YorumlaYanlış adamla sın 45 dakikaemdiğimğ bilirim
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah bu ne yaa eksini verdim ergen
00 YorumlaGüçsüz erkek ondan yoruluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöğüsten başka bir yeri emiyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar emsin istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar çabuk yorılmadım hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl576 saat emsem yorulmam 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılya hemen yoruluyo neden öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılSeks yaparkende yoruluyo
Cevap sahibi+1 yılMu..
Soran+1 yılyatmadık hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOoo o orda yoruluyosa hiç başlamasın fragmana
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlısı bitik ya laa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGogus ve vajina emmekden yorulurmu insan yahu
00 Yorumla
+1 yılbüyük mü?
00 Yorumla
+1 yılhep sıgaradan
00 Yorumla
+1 yılyol ver ona yol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkalp sorunumu var
00 Yorumla
+1 yılÇok azmış sure
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara içiyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSevmiyordur o zaman
+1 yılAdam sıkılmış senden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç normal değil
00 Yorumla