Seks oyuncaklarının orgazm olmada olumlu/olumsuz etkileri olabilir mi?

Seks oyuncaklarının orgazm olmada olumlu/olumsuz etkileri olabilir mi?
Mastürbasyon sırasında kullanılan cinsel oyuncaklar (vibratörler,) cinsel deneyimi zenginleştirebilir ve orgazm elde etmeyi kolaylaştırabilir, ancak bu durum kişiden kişiye değişebilir. Cinsel oyuncaklar, cinsel uyarımı artırabilir ve daha yoğun zevkler yaşamanıza yardımcı olabilir. Cinsel oyuncakların cinsel deneyimi nasıl etkilediği, kişinin tercihlerine, deneyimlerine ve cinsel tepkilerine bağlı olarak değişebilir. Cinsel oyuncaklar, cinsel bölgeleri daha yoğun bir şekilde uyarabilir, bu da orgazmın daha hızlı ve yoğun bir şekilde yaşanmasına yardımcı olabilir. herkes için cinsel oyuncaklar aynı şekilde işlemeyebilir. Bazı insanlar cinsel oyuncakları tercih edebilirken, diğerleri için gerekli olmayabilir. Önemli olan, cinsel deneyimlerin kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara saygı gösterilerek yaşanmasıdır. Cinsel oyuncaklar, cinsel sağlık ve memnuniyeti artırabilir, ancak bir kişiye en iyi nasıl hizmet edeceğini belirlemek kişisel bir deneme yanılma süreci gerektirebilir. Eğer bir kişi veya çift cinsel oyuncaklar hakkında daha fazla bilgi edinmek veya kullanmak istiyorsa, cinsel sağlık uzmanlarına veya terapistlere danışmak faydalı olabilir.
Tabiki etkiler şöyle bir şey çok iş görebilir hatta yoksa masaj aleti bu iş için iyi bir alternatiftir https://www.google.com/search?q=Yunus+masaj+aleti&sca_esv=560532532&tbm=isch&prmd=sivn&sxsrf=AB5stBgEIG96ljmgfiXChSw7O1YYS3RJIA:1693168803512&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjzx8-o2f2AAxXoSfEDHXZoDPMQ_AUoAnoECAIQAg&biw=360&bih=690&dpr=2#imgrc=fH_4HYQ9lYKU3M hatunun klitorisine dayayıp titreterek içine girip takviye bir zevk verebilirsin çoğu libidosu yüksek kadının hoşuna gideceğini tahmin ediyorum
Bir de anım var bu makine ile aldım elime makina yı omuzuma vs tutuyorum iki kız var komuşu ben oh be oh ne güzel rahatladım dedim kızlar mânalı mânalı güldü o zaman saf kalbim hiç bir şey anlamadı zaman geçti bir öğrendim bunu kızlar başka amaçla kullanıyormuş dedim var ya az değil bu kızlar çünkü komşu kızında da vardı öyle bir makina 😂
Cevap
18Cevap
Kadının lezzetini doyasıya tatmak var iken oyuncak Seksi öldürmekten başka bir şey yapmaz.. Eskilerin bir sözü vardır et ete degmeden s***ş olmaz diye.
Açıkçası hayır. Çünkü o an partnerine odaklanman gerekir. Partnerin varken vibratör felan varsa bu sefer odak oraya kayar evet zevk alırsın ama bu partner ile olmamış olur
Kullanan kadınlar tamami zevk alıyor ancak benim kadınlara tavsiyem bu işi gerçeği ile yapmak et ete deymesi gibisi yok
O aletten almalıyım iyi titreşim veriyorsa elle uğraşmayalım artık 🤪
Etkiler oyuncaklara odaklanmis anlar daha fazladir ve alisilmistir uzak durmali bence
Olumlu etkiler
Aaaa ne ka ayıp ne ka ayıp . Çok Yanlış şeyler bunlar hep amerkianin oyunları 😂😂😂😂😂😂😂
Olumlu etkiler
Titreşime alışmak etkiler
Ona soksan bakirelikmi kalır
Olumsuz etkiler ten teması bambaşka
Hissi vermez sanki prezervatif gibi
Seviyosun bu işi
Etkiler 😍
Alakasi yok ikisinin de yeri ayrıdir tahminim
Bilemme
Daha çok haz alırsın
Realistik penis ile denemelisin
sanmam