Cinsel Yaşam Seks oyuncakları gercek deneyim sunar mıı? deryaCann06 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Seks oyuncakları gercek deneyim sunar mıı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gerçeğinin yerini hayatta tutmaz bence. Hiç bir şekilde cansız varlıkla canlısı bir olur mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yapay vajina denedm gayet iyiydi sen ne kullancan canım 1 3 Yorumla deryaCann06 +1 yıl Ne kullanayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada tam anlatamam ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp atimmi Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerçek deneyim sunmaz ama farklı keyf yaşattığınıda inkar edemem 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır gerçek deneyime yakın bile değil bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet oldukça güzel , denemek mi istiyorsun 4 1 Yorumla deryaCann06 +1 yıl Evet denemek istiyorum
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Titreşimli oyuncakların zararlı olduğu yönde görüşler var. Ama ben prostat orgazmı için titreşimli prostat masajı aleti düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Efekentli__09 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Kesinlikle hayır hiçbir şey gerçeğinin yerini tutamaz. 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. tabi ki gerçeği gibi olmaz 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sunmaz ama renk katar 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gerçek deneyim derken eğlenceli olabilir 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır sadece renk katar 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Mümkün değil 1 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sunmaz 1 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç bi şekilde sunmaz et ete degmeden 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Sunar 2 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sunmaz 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Asla tabiki 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyuncak ve gerçeklik biraz ters olmadı mı 0 0 Yorumla
cinselmerak2344 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl hiç oyuncağın var mı 0 3 Yorumla deryaCann06 +1 yıl Hayır Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl ister misin Yorumla deryaCann06 +1 yıl Evet Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapma kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gerçeğinin yerini hayatta tutmaz bence. Hiç bir şekilde cansız varlıkla canlısı bir olur mu?
Yapay vajina denedm gayet iyiydi sen ne kullancan canım
Ne kullanayım
burada tam anlatamam ki
Tkp atimmi
Gerçek deneyim sunmaz ama farklı keyf yaşattığınıda inkar edemem
hayır gerçek deneyime yakın bile değil bence
Evet oldukça güzel , denemek mi istiyorsun
Evet denemek istiyorum
Titreşimli oyuncakların zararlı olduğu yönde görüşler var. Ama ben prostat orgazmı için titreşimli prostat masajı aleti düşünüyorum.
Kesinlikle hayır hiçbir şey gerçeğinin yerini tutamaz.
Hayır. Ama ben doyururun
Kullanmayı bilirsen evet
tabi ki gerçeği gibi olmaz
Sunmaz ama renk katar
Gerçek deneyim derken eğlenceli olabilir
Hayır sadece renk katar
Hayır adı üzerinde oyuncak
Mümkün değil
Sunmaz
Sunmaz canım, et ete değmeden tadi olmaz
Gercegin yerini tutmasada iyi olduğunu söylüyorlar
Hiç bi şekilde sunmaz et ete degmeden