Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nasrettin Hoca fıkrasında hoca komşuya mehmet ağanın kızını istemeye gider bunu duya başka köylüsü oğluna ayni kızı ogluna almaya noyetliymiş kıza hocanın dünürcü duyunca acele hocadan sonraki saatede Mehmet ağadan randevu istemiş kız babası mehmet ağa önce hoca gelsin sonra sen gel demiş diger oğlan babası ahmet araya hoca gidiyor konuşulan saatte damadın anası ve babasıyla gidiyor çayı kahveyi içiyorlar sıra kız istemeye geliyor hoca söze başlıyor mekmet aga diyor komşumun oglu maşallah fişek gibi çocuk senin kızı şu oglana istiyoruz bizim oğlan şöyle senin kızı evire çevire s! ksin diyor Mehmet Ağa bre hoca diyor sen ne diyon deyip hocayı ve dünürcüleri yaka paça atıyorlar dısarı atıyorlar. Herkes fırçayı yiyip evine dönerken bakıyor yeni dünür adayı ve eşi aynı eve dünür gittiklerini görünce şunlara bir kılçik atayım diyor dünür gittiği evin penceresinde hoca çaktırmadan pencereden yeni dünürcüleri dinliyor işte kızınızı oğlumuza istiyoruz diyorlar hoca bakıyor kızı verecekler. Kız babasına mehmet aga kızı verme vallahi onlarda senin kızı s! kmek için wliyorlar diye kız babasini uyarır. Herke bir kızla ne için evlenir sus olarak kullanacak değil ya bizde bir kızı s! kmek için alırız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, bir kişi romantik bir ilişki içindeyken veya birine aşıkken cinsellikle ilgili düşünceler yaşayabilir. Romantik ilişkilerde cinsellik önemli bir bileşen olabilir ve bu düşünceler doğal bir şekilde ortaya çıkabilir. Ancak, bu düşünceler kişiden kişiye ve ilişkiye bağlı olarak değişebilir.
İnsanlar arasındaki cinsellik ve cinsel düşünceler oldukça kişisel ve özeldir. Bazı insanlar cinsellik hakkında daha sık ve açıkça düşünürken, diğerleri daha özeldir ve bu düşünceleri daha nadiren veya daha az açık bir şekilde ifade edebilirler.
Bu, kişinin kişisel değerleri, kültürel geçmişi ve yaşadığı ilişki türüne bağlı olarak değişebilir.
Önemli olan, bu tür düşüncelerin ve hislerin karşılıklı rızaya ve saygıya dayalı bir şekilde ifade edilmesi ve partnerle açık iletişim kurulmasıdır.
İnsanlar arasındaki cinsellik ve ilişkilerin sağlıklı ve tatmin edici olması için iletişim, samimiyet ve anlayış önemlidir.
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe410 Yorumla
İnsan birini sevince cinsel fonksiyonlarını yitirmez ki bacım...
Bir erkeğin bir kadına bir kadının da bir erkeğe duyduğu ilgi nereden doğarsa doğsun (görünüşü, zekası, yeteneği vb.) seksüel bir ilgi açığa çıkar. Bu ilgi dürtüseldir sevgili kardeşim. İnsancadır. Duygularımızı da şekillendiren bir özelliği vardır.Tıpkı hayvanlar gibi birini görüp dürtüleniriz. Ancak hayvanlardan farkımız hemen koklaşıp sonra da ilişkiye girmemektir. Bizi hayvanlardan ayıran özellik budur ve sanırım sen de bunu sormuşsun.
Dürtüler haz ve tatmin bekler. İnsan, ahlak inşası ve toplum kuralları gereği bu dürtüyü kontrol altına alır ya da tıpkı hayvanlar gibi alamaz. Sen adam kendisini kontrol etsin de öyle sevsin istiyorsun adam komple ne güdüsü varsa onunla sevmek istiyor.
İkisi de normaldir, ikisi de olabilir. Yeter ki istek ve talepler karşılıklı rızaya dayalı olsun.Umarım açıklayıcı olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılDüşünür. Zaten seni cinsel olarak arzulamıyorsa bir problem var demektir. İnsan sevdiğine dokunmak, onu hissetmek, onun olmak ister.
Ama burada seven ile kullananı ayırt eden tek kriter vardır: Sen net bir şekilde hazır olmadığını belirtirsin (bu "hazır olmak" evlilik öncesi de olabilir; evlilik sonrası da) seviyorsa hazır olmanı bekler, sevmiyorsa bir an evvel yaşamak için baskı kurar.
Fakat senin tavrının net olması lazım. Dilin "istemiyorum" deyip vücudun her fırsatta yakınlaşmaya gidiyorsa sevgiline suç bulamazsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yıl"Bir kişiye âşık olmak için ona hayran olmamız gerekir. Başlangıç aşamasında aşk için hayranlık zorunlu bir duygudur. ne biçim bir hayranlıktır bu? kesinlikle serinkanlı, tutkusuz, kişisel olmayan bir beğeni değildir. o oldukça farklı bir niteliktedir; kişinin kendi kişiliğinin özüne daha yakındır. o, insanın içinde bir noktaya dokunur, bir şeyi harekete geçirir, insanı huzursuz eder ve arzulu kılar. bazı karanlık istekleri uyandırır, gizemli taleplerde bulunur. Onun içinde meydan okuma niteliğinde bir şey vardır."
theodor reik42 Yorumla- +1 yıl
Odun gibi kızları gördükçe senin gibilerin var olduğunu bilmek tebessüm. ettirdi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılSeven insan, sevdalı insan sevdiğiyle seks düşünmez evlenmediği sürece. %100 aşk, %0 şehvet duyar ona karşı.
Düşünüyorsa sevgisini sorgulanmalıdır. Bunu bir yerden okumadım. Birisinden de duymadım. 4,5 yıldır yaşayarak idrak ettiğim bir gerçek.
Sosyal medya bir evren, KS bir galaksi, o bir güneş ve etrafında 23K gezegen var. Ben ona yüzlerce ışık yılı uzakta bir gezegenim. 7 ömür yaşasam etrafında bir dönüşü tamamlayamam.
Ona ulaşmak için gezegen olmak yetmez. Onu kuşatacak bir galaksi olmak gerek.
Hiç kimsenin dünyası olmayan ama herkesin dünyasında çiçekler açtıran bir güneş. Haliyle benim dünyama da 4,5 yıldır ısı, ışık, hayat oldu. Çöllerime su, topraklarıma yağmur oldu.
Öyle bir noktaya geldim ki ona karşı duyduğum sonsuz bir saygı. Hislerim ise %100 aşk, %0 şehvet.
https://www.youtube.com/embed/yJVFPENseck05 Yorumla- +1 yıl
Aşk gerçekse, maşuk kişi de sözü doğru/yaşantısı dürüst bir kişiyse ona karşı şehvet düşünmez. Aşığın maşuğa duyduğu boynu bükük bir saygıya dönüşür bu süreç. Hisleri ise %100 aşk %0 şehvetten ibaret hale gelir. Evlenmediği sürece o kişiye asla dokunmaz, utanır, ona kötülük ettiğini düşünür. Bu durum, aşkta velayet mertebesidir. Her aşığa nasip olmaz.
- +1 yıl
@sistafly06 Tatmin edici açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Defolup gider misin?
- +1 yıl
@sistafly06 Evlenmediği sürece diyorum anlama özürlü müsün?
- +1 yıl
@sistafly06 Engelledim seni boşuna yazma. KS tarihim boyunca engellediğim ilk kızsın. Son da olmayacaksın. Karıştırmayın beni o eski abaza çocuksu her kıza DM kanalından yürüyen berduş ayyaş abaza namussuz Fikret ile. 4,5 yıllık sevdasının sonunda olgun bir beyefendi olmuş Fikret var artık bu saatten sonra karşınızda. Bunu o küçücük beyinlerinize sokun.
- +1 yıl
Sayın soru sahibi @scorpiongirl429 hanımefendi. Size soruyorum. Kızın birisi yazdığım yoruma hakaret içeren bir yanıt veriyor. Yorumunu siliyorum. Bu copy paste yoluyla aynı yorumu bir daha yazıyor. Ben de engelledim. Sorarım size. Bunun adı pişkinlik değil de nedir?
+1 yılErkeklerin cinselliği maddesel bir beklenti ve kazanım olarak gördüğü önyargısını yıkın artık. Erkekler sever ve sevdiği kadın ile cinsellik düşünür. Çünkü bu erkeğe sevgisinin karşılıksız olmadığını hissettirir, bu ona huzur ve hayata karşı motivasyon verir. Bağlılığı da hayatta ki başarısı da bununla doğru orantılı artar.
22 Yorumla- +1 yıl
Bunu da erkekler yapti ki dolayli yönden sanki kizlarla iliskiye girsiginde onu kullanip atan bi cöp gibi gorduler bazi kizlarda kendini korumaya calisiyo boyle
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh haklı olduğun taraf cok. Ama bunu anlamak ve karşındakine güvenmek de gerekiyor. Erkeklerin de kadınların da hayatı yaşlarına göre ilişkilere farklı bakmalarına neden olur. 18-25 yaş erkekler için skor yaşıdır ve evet bu şekilde yaklaşırlar bu da kadın da “erkekler için seks bir ödül ve aldığında kadını unutur anlayışını yerleştirir.” 25 yaşından sonra eğer önceki dönemini iyi geçirmişse, cinsellikte derinlik ve anlam arar. Zaten yüzeysel sekse çok kolay ulaşabildiği bir yaşa gelmiştir ama bunun yerine bağlılık ve duygusallık içereni ister. Bu kez de kadınların ilişkiye bakışı değişmiş olur. Onlar da 18-25 yaşında daha rahat ve yüzeysel takılabilirken 25 yaşından sonra daha garantici ve gelecek görmek ister. Bu kez de cinselliğe engel koydukça, normalde mutlu olabileceği adamda “bu kız beni çok arzulamıyor” hissi oluşturur. Erkek talep eder, kadın itiraz eder konumda oldukça da cinselliğin tadı ve dengesi kaçar. Burada kadının, erkeği anlaması ve tanıması. Erkeğin güvenilirliği ve olgunluğu çok önemli. O yüzden kadınların tedbirli olmakta kesinlikle haklı yanları var ama erkekleri de “her zaman cinsellik istiyor sevmiyorla” ilişkilendirmek doğru değil.
+1 yılYav şu eski Türk filmlerinde gördüğümüz, köy çeşmesinde bakışıp, derenin kenarında buluşup babamdan beni isteyecen mi? diyen köylü güzeli ayaklarını bırakın artık. Seven insan sevişmek de ister tabii ki doğal olarak. Aşk ile seks iç içedir, aşık olduğun kişiyi her anlamda istersin. Vücudunun ritmini dinlersen bunu anlarsın zaten. Biraz okuyun araştırın lütfen 🙏
00 YorumlaTabi ki düşünür, daha fazla düşünür hatta. Bir insanın birini sevmesi için öncelikle zaten cinsel açıdan çekici bulması gerekir, çekici bulmadığın insanı arkadaş olarak görebilirsin en fazla. E çekici bulduğun bir de ciddi ciddi sevdiğini biriyle çok yoğun şekilde seks düşünürsün, arzularsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılNeden düşünmesin? şu klasik ve cahilce düşünceden vazgeçin, seven insan seks yapmaz. İnsan sevdiğiyle bunu yapmazsa kimle yapacak? Sevmediğin, ten uyumu olmayan biriyle mi? Tüm dünya bakteriden tek hucreliden en komple canlı olan insana kadar bunun üzerine dönüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence düşünür. Seks kadın erkek ilişkilerinin bir parçası. Ama her sevgiliyle yapılmaz. Bence en özel, güven duyulan ve çok aşık olunan bir ilişkide seks kişiler arasındaki aşkı ve bağlanmayı daha da yükseltir. Denendi ve pişman olunmadı. Çok daha sağlıklı oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünür. Erkekler sevmediğiyle bile düşünen bir varlık.
Sevdiğini nasıl istiyor erkek aklın almaz. Bunun için erkek olmak gerekiyor.
Sevdiği kadınla cinsellik düşünmeyen erkek tıp'ta bile sorunlu kapsamında değerlendiriliyor. Düşünsene eşinle evleniyorsun ve seninle sevişmek istemiyor? Korkunç.
En doğrusu tarafların birbirini istemesi arzulaması ve nefsine sahip çıkmasıdır. Nefs kavramı bu nedenle var.00 Yorumla
+1 yılyok asla düşünmez hatta penisini kesip atar sana hallenmesin de arzulamasın seni asla diye öyle yapar seven erkek 😌
50 YorumlaSeversin sevdiginide arzularsın, ancak bunu yaşar yaşamaz o kişilerin tercihi.
43 Yorumla- +1 yıl
İnsan sevdiği ile yaşamayacak da kimle yaşayacak
- +1 yıl
Bazen bu kadınları anlamak çok zor oluyor 😄 beni çok sevsin ama bana dokunmasın garip bir tercih fıtrata tamamen ters bunlara ne diyelim şimdi ergenmi
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek ve cinsellik talebi birbirinden bağımsız ve tarafsız ve kompleks konular. İki insan birbini aşkla sever, tutkuyla ister fakat önemli olan doğru zamana dek sabretmek.
20 Yorumla
+1 yılDüşünür, severek evlenen insanlar seks yapmıyor mu yani üremek için zevk almak için hazza ulaşmak için insanlar seks yapıyor, seks yapmak yanlış bir şey değil önemli olan evlenmeden sevgiliyken seks yapmak yanlış
00 YorumlaDüşünür ama bu her sevişmek isteyenin seviyor olduğunu göstermez
10 Yorumla
+1 yılSu tabulari artik yikalim lutfeeeen niye dusunmesin sevdigi insani arzulamak kotu bir sey degil
20 Yorumla
+1 yılYa şaka mı bu. Seven insan sevdiğiyle düşünmeyip kiminle düşünmeli cinselliği? Daha kötüsü seven insanın libidosunu kaybetmesini bekleyen bir güruh var, şaka gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip de yapacaksa düşünür elbette çünkü eşler arasındaki cinsel ilişki meşrudur. Bunun haricinde seven kişi, nikahsız bir şekilde birlikte olmayı düşünmez.
00 Yorumla
+1 yılDüşünür tabi sekste bir ihtiyac bunu sevdiğin aşık olduğun kişiyle düşünürsün beğenmediğin sevmediğin biriyle değil
11 Yorumla
+1 yılSadece düşüncelerinde kalsa keşke.. birde sesli düşünenleri hatta uygulamaya koymanın en kestirme yolunu arayanlar var
11 Yorumla- +1 yıl
Biraz geç düşünür tabi damdan düşer gibi öküzlük
+1 yılNiye seks sevmeyenlerin tekelinde mi? Düşünür elbette..
26 Yorumla- +1 yıl
Aşk gerçekse, maşuk da sözü doğru/yaşantısı dürüst bir kişiyse düşünmez hanımefendi. Aşığın maşuğa duyduğu boynu bükük bir saygıya dönüşür sadece. Hisleri ise %100 aşk %0 şehvetten ibaret hale gelir. Evlenmediği sürece o kişiye asla dokunmaz, utanır, ona kötülük ettiğini düşünür. Bu durum, aşkta velayet mertebesidir. Her aşığa nasip olmaz.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi bence bu sağlıklı bir durum değil.. o zaman sevgilisini ilahlastirmis oluyor. Biz insaniz tanrı tanrıça değiliz, insanlığımızı yaşayalım. Sonra bu günleri çok özleyeceğiz 😅
- +1 yıl
Benim sevdalım, Tanrının yeryüzündeki gölgesidir gözümde. Bu durum da ona olan saygı ve minnetimin gereğidir.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi biraz abartıyorsun neredeyse aşka tapacaksin. Ee fasting yaptın mı bakım ne alemdesin 😅
- +1 yıl
Fasting ölüm orucudur. Saf aşk ise yaşam reçetesidir.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi peki madem 😅
Karsindaki kisi istiyosa ve o surekli diretiyosa amaci farklidir senin rahatsiz olmani istemez bence dogru değil istemez yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılHer insan düşünür ama karşı taraf istemediği zaman zorlamiyorsa, konuyu çok acmiyorsa gerçekten seviyordur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sevende sevmeyen de seks düşünür. Seks düşünmek ile sevgi anlaşılmaz. Böyle bir şey yoktur! 😅00 Yorumla
+1 yılcinsel ilişkiyi her sağlıklı kişi düşünür. yani bu ihtiyactır sevdiğinle yapmasan kimle yapıcan başka
00 Yorumla
+1 yılAsla düşünmez nasıl kuranı kerime abdestsiz dokunulmaz seven evlenene kadar dokunmaz
10 Yorumla
+1 yıldusunmese sevmıyormu dersınız anlam verılmıyor ya :D
10 Yorumla
+1 yılAbi ne kadar ilginç ya bu kadınlar seksten ne kadar çok korkuyor 😂😂😂😂
00 YorumlaE heralde. İnsan sevdiğiyle böyle şeyler yaşamak ister. Başka kimle düşünecek?
00 Yorumla
+1 yılDüşünebilir, düşünmüyorum diyen yalan söyler düşünemesi değil düşünememesi sorun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çoook uzun zaman sonra, birbirlerinin içine sığamadıklarında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok olur mu oyle sacma sey
hatta
baban anneni sevmedigi icin dogdun sen00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünür tabi insan sonuçta ama bunun şekli semali düşünme şekli onemli
00 Yorumla
+1 yılSeven insanlar hadım mı oluyor ki neden düşünmesin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seven de düşünüyor sevmeyen de gidip alakasız kişiyle hayal edecek değiliz
00 YorumlaNeyi sevdiğine bağlı bu aslında! Yoksa herkese bakarsak kimse Mecnundan ve Leyladan aşağı değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. zaten nsan sevdiğiyle yaparsa daha zevkli tabiki düşünür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anneniz babanız düşmanı olduğu için sizi yapmadılar...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye düşünmesin sevince yumurtalık ve testisler -dolayısıyla hormonlar- yok mu oluyor?
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. tabi ki düşünür o olunca sevgide artar iki kişi arasında.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. cinsellik olmayan her ilişki bitmeye mahkumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl seven seks düşünür ama sizin düşüncelerinize de saygı gösterir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten seviyorsa düşünür. Düşünmüyorsa beğenmiyor, sevmiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsiyetinde sorun olmayan herkes düşünür, ister ve olması gereken budur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşünce suçmudur yoksa sana istemediğin bir şeyi yapmanın fırsatını kollayan mı suçludur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüşünmez diyen ya ılıktır ya da sevdiği insanla hiç seks yapmamış biridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgarıplık surda olmaz mı sevdıgı yerıne baskasını dusunse?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks kadın erkek ilişkisinin olmazsa olmazıdır, bu anormal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsani istek ile hayvani arzuyu karıştırmamak lazım
00 YorumlaAsıl sevince birleşmek istiyorsun zaten kskbfkvv
30 YorumlaHayır aklı onda olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Tek taraflı verilecek kararlar değil bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zaten seks düşünmüyorsa bir sikinti var demektir
00 Yorumla
+1 yılSeven insan düşünür sevmeyen neden seks düşünsün
00 Yorumlahayır nefret eden insan seks düşünür
00 Yorumlaİlk günden düşünen sapıktır. Seven evliliği bekler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan o rsupu çocudur , seks düşünmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yok kanka, mitoz bölünür çünkü insanlar
00 Yorumla
+1 yılDüsünür. Aşkın seks hali👍
00 YorumlaSeven düşünmez evli kişiler duşünür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Dusunur dusunmeyende olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düşünür neden düşünmesin
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem