Bir kiz ya da erkek evlenmeden cinsellik konularindan pek hoşlanmıyorsa boyle şeylerden ama karsidaki kisi seviyorum vs deyip ara ara cinsellik konuları açması ve yanindayken istemeden dokunmasi normal mi seviyor mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seven erkek cinsellik ister ama senin cinsellik konusmak istememene saygı duyar ve senin "cinsellik icin beni kullanıyor" diye düşünceginden korktuğu için mesafesini korur..
Ben kızdığında Tamam diyor ama baska zaman yine konu açıyor ya da yanındayken ıstemedigim şekilde davranıyor kızıyorum o an düzeliyor ama sonra yine aynı olabiliyor
Ayrıl.
Sana saygi duysa israrci olmazdi
Sevmiyormu diyorsun ayrildim zaten ama aklımı kurcalıyor bunlar
Ohoo bu sebepten iliskinin bitmesine müsade etmisse zaten sevmiyormus
Yok bu sebebten degil ozaman özür falan diledi vs sonra baska şeyden sinir oldum ordanda sinirim geçmemişti vs bitirdim barışalım dedi kac kez istemedim sinirim geciyo ama sevmiyom diye merak ettim
düşünür ama kıyamaz evlenmeden helalim olmadan yapamam der elini tutmaya kıyamaz
Kıyan sevmiyormudur
şöyle düşün insan sevdiğine kıyabilirmi dünya hali bu yarın öbür gün ayrılırsınız bişey olur senin başka kısmetin çıkar sırf bu sebepten istemez seni adın çıkar kıyanda sevebilir ama çok nadir risk sonuçta yaşadınmı bişeyler
Yani ileri seviye degilde öpüşme falan
iş cinselliğe binerse 2 kere düşünmeni öneririm hayat senin hayatın tabi ama ilerde pişman olucağın bişey yapma
Dogru bende öyle düşünüyorum saol
Seven kişi elbetteki sevdiğini arzular, ancak istemediği şeyleri kesinlikle yapmaz
Yapıyorsa ve kızdığında kendimi tutamadım diyorsa sevmiyormudur
Bir kez kendini tutamadığı için sevgilisinden tepki geldiyse, tekrarını asla yapmaz
Tekrarını yapmasında bende yapar diye mesela buluşmak istemiyorum guvenim gitti gibi
Bundan dolayı guvenin gitmesin, seni arzulamasi, sevişmek istemesi seni sevmediği anlamına gelmesin sende
Ama iradeli olabilir degilmi her insanda irade var
İradeli olabilir tabiki, ama sevgilisine yaklasmayacaksa, kime yaklaşacak!
Ozaman evlensin helal olsun ozaman yaklassin
Evlilik bu kadar basit bir şey değil, daha rahat cinsellik yasayabilmek için evlenmek ne kadar mantıklı?
Ozaman bende evlenmeden istemiyorum bende değersiz degilim onume gelenle birseyler yasicak
Bu düşüncene tabiki saygı duyuyorum
Bunu git 1 yaşındaki çocuğa sor sana cevabını verir
Soylemek istemiyorsan yazma kardesim
Ben sevdiğimi arzularım. O da karşı değilse konuşurum da. Ama ilerisini yapmam evliliği beklerim.
Yani yanındayken öpüşme vs yaparmiydin
Yani en fazla oraya kadar evet.
Him anladim
Düşünmem diyen ya sevmiyordur ya da 8 yaşında falandır. Aşkından ölüp bitiyorum çok seviyorum ve sürekli onu düşlüyorum. Ama evlenmeden birlikte olmuyoruz öyle bi gerçek de var
bence düşünmez
Sana denk geliyormu hiç oyle 😔
benim hayatıma girenler cinsellik düşkünüydü sonra terk ettiler beni terk ettiklerine göre beni sevdiklerini düşünmüyorum anca kullanıp atma fikirlerinin olduğunu düşündüm :)
S.. kp sonra sevmek istiyo galiba
Yok o kadar değil ama öpüşme fazla sarilma gibi
Tabiki hayır dusunemz
Zaten seven ister
Sevmeyenler istiyo ayrımını Nasıl yapıcaz karsidaki istemiyorsa sevdiği icin saygı duyamazdı?
Duyamazmi?
Saygi mi saygiyla alakasi yokki
Nasıl yok bn istemiyorum sen senin istemediğin hareketi veya konusmayi baska biri yapsa ve bu sevgilin olsa ne hissedersin?
Istemiyorsan birakir gidersin bu kadar basit
Seviyorsan Oyle olmuyo bıraktım zaten ama dusunuyorum
Beraber misiniz
Hayir ayrıldım şu an ama suanki konu degil bu ben aklından silemiyorum onun o halini sinirleniyorum merak ettim düşüncesini
Düşünür
Peki istemediğini yapiyorsa
Nasıl
Istegini uyguluyorsa ama karşı taraf istemiyo
O zaman ters bi durum
Ozur diliyo diyor sen istemiyorsun kndinden nefret ettim iste bilmem ne sonra baya konuşmadı ama sonra konu açmaya çalışıyordu bazen vs
İstek geldikce aklı karışıyor normal erkek kafası
Oylemi dersin
Evet azıyor
Tabiki evet