Her şey çok güzel giderken eski sevgilime olan hislerim bitmedi deyip ayrılan adamın amacı ne?

Hayatıma bir adamı aldım 1 aydır beraberdik (bu adamın benden önce 1 senelik ilişkisi varmış ve 6 ay önce ayrılmış) geçen hafta adamın evine gittim üç gün onda kaldım arkadaşları ile tanıştırdı denize gittik eğlendik cinsellikte yaşandı hersey güzeldi güzel geçti hatta evime dönüceğim gün bana eşyalarını bende bırak bir daha ki gelişinde yanında taşıma dedi kendi evinin anahtarını verdi hersey o derece iyiydi neyseee ben evime geldim iki gün sonra bana mesaj attı ve "senden özür dilerim sana karşı olan hislerimde eksiklik var kendimi veremiyorum eski sevgilime olan hislerim bitti sanıyordum ama bitmemiş bu yüzden sana yalan söyleyip devam edemem ayrılalım" ve ayrıldık beni hiçbir sosyal medya hesabından da çıkartmadı silmedi eski sevgilisi ile iletişime de geçmemiş onunlada konuşmuyormuş ortak bir arkadaşımız sayesinde gizlice haber alıyorum şimdi bu adamın amacı derdi ne?

Her şey çok güzel giderken eski sevgilime olan hislerim bitmedi deyip ayrılan adamın amacı ne?