Hayatıma bir adamı aldım 1 aydır beraberdik (bu adamın benden önce 1 senelik ilişkisi varmış ve 6 ay önce ayrılmış) geçen hafta adamın evine gittim üç gün onda kaldım arkadaşları ile tanıştırdı denize gittik eğlendik cinsellikte yaşandı hersey güzeldi güzel geçti hatta evime dönüceğim gün bana eşyalarını bende bırak bir daha ki gelişinde yanında taşıma dedi kendi evinin anahtarını verdi hersey o derece iyiydi neyseee ben evime geldim iki gün sonra bana mesaj attı ve "senden özür dilerim sana karşı olan hislerimde eksiklik var kendimi veremiyorum eski sevgilime olan hislerim bitti sanıyordum ama bitmemiş bu yüzden sana yalan söyleyip devam edemem ayrılalım" ve ayrıldık beni hiçbir sosyal medya hesabından da çıkartmadı silmedi eski sevgilisi ile iletişime de geçmemiş onunlada konuşmuyormuş ortak bir arkadaşımız sayesinde gizlice haber alıyorum şimdi bu adamın amacı derdi ne?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oha 1000 lira taksitle parası mı.. nerden nereye gidiyon ki
İstanbulun Avrupa yakasından anadolu yakasına
Bu kişi seni yatakta ibcitmeye bile kıyamazdır sert vs davranmazdir
Ya öyleydi zaten istemediğim hiçbir şeye beni asla zorlamadı ama bu adam hersey güzel giderken bana bir anda ben eski sevgilime olan hislerimin hala bitmediğini farkettim sana olan hislerimde eksiklik var kendimi sana tam anlamı ile veremiyorum bu yüzünden sana yalanda söylemek istemiyorum bu ilişki bitsin dedi ve ayrıldık
Önceden tanıdığın birisi miydi. Kaç kez birlikte oldunuz
2016dan beri tanıyordum ama bu sene bir ilişki oldu aramızda 3 gün onun evinde kaldım bir kez cinsellik oldu ama yüzeysel ön sevişme gibi yani sonra eski sevgilimi unutamadım sana yalan söylemem dedi bitti
Peki engelledi mi ya da irtibatı kestimiz mi.
Yok hiçbir yerden engellemedi ve silmedi instagramda hikaye attığım zaman açıp izliyor ama iletişimimiz yok ayrıldık diye konuşmuyoruz
Üzüldüm Peki özel değilse 3 gün evi de kalıp da nasil ilişkiye girmediniz yüzeysel de nasıl durabildiniz
Bu hayatta hersey cinsellik değil bizde bunun bilincinde olan yetişkin insanlar olduğumuz için üç günün üç günüde cinsellik yaşamaya ihtiyaç duymadık
Anladım da onu demiyorum hani neden yuzeysel kalıp ilişkiye gecnediniz bakire filan musin tercih mi etmediniz.
Seni kulanmış gecmis olsun
Kizlar gercekdne cok saf kulanildin seni ihtiyaçlari için kulandi bu kadar saf slk olmayin
Kullanıldığımı düşünmüyorum çünkü bir ilişki yaşamak için çok çabaladı ilişkiye başladığımız zamanda çok hevesliydi hersey çok güzel geçiyordu ikimizin evi birbirine çok uzak bazen işlerinden dolayı beni gelip alamayacağı durumlarda otobüse bile bindirmezdi tanıdığı taksiciyi yollardı bin TL taksi parası verirdi yani artık siz düşünün çok ince düşünen bir adamdı ama eskiye olan hislerim bitmemiş bunu farkettim dedi iyice ilerlemeden bitsin seni kandırmak istemiyorum dedi eğer eskiye olan hislerini bir şekilde bitirirse bana geri dönüp bir yoklar gibi geliyor çünkü hersey güzel giderken yarım kaldık
dürüstmüş
Aynen ona o yüzden kızmıyorum ve Kullanıldığımı da düşünmüyorum çünkü bir ilişki yaşamak için çok çabaladı ilişkiye başladığımız zamanda çok hevesliydi hersey çok güzel geçiyordu ikimizin evi birbirine çok uzak bazen işlerinden dolayı beni gelip alamayacağı durumlarda otobüse bile bindirmezdi tanıdığı taksiciyi yollardı bin TL taksi parası verirdi yani artık siz düşünün çok ince düşünen bir adamdı ama eskiye olan hislerim bitmemiş bunu farkettim dedi iyice ilerlemeden bitsin seni kandırmak istemiyorum dedi eğer eskiye olan hislerini bir şekilde bitirirse bana geri dönüp bir yoklar gibi geliyor çünkü hersey güzel giderken yarım kaldık