+1 yılBöyle bahseden cinsellikle ilgili konu açan bu tür şeyleri konuşan bahseden bir erkek sapıktir sevdiğini nerden biliyorsun her seviyorum diyene inaniyormusunuz erkeklerin bazılarının kafası ileri derecede seks tenbbaska bir şey düşünmüyor bazılarında utanma edep var konusunu bile kuramıyor çekiniyor bazılarında ne kadar istekli olmayla seviyormuş gibi deli gibi aşıkmış gibi göstermeye çalışıyor bazı insanların cinsellikle piskolojisi baya bozuk bunu kabul etmiyorlar ve bunu her türlü belli ediyorlar yaşın 29 larda duygularımla değil mantiginla değil hayat ile tecrübenle düşün ona göre doğru cevabı bul kendin bu hayatı sen yaşıyorsun doğru olanı ne olduğunu biliyorsundur bilmiyorsanız bulabilirsin seven erkek detayda dediğin gibi kelimeler kurmaz seven erkek haliyle hareketiyle belli eder kelime kurmasına gerek yok üzgünüm sana dediklerinin çeyreği doğruysa %80 i yalan kandirildigini bir insan bilemez belliki seni bunca zaman kandırdı kelimelerinden seni çok sevdiğini düşünerek yazmışsın söylermisin seven insan bırakabilirmi hiç sevdiğini eğer birakmişsa hiç sevmemiş demektir bu kadar basit biraz aklını çalıştır duygularının etkisinden çık kendine gel doğruları gör aklını başına al ve girdi diye de üzülme sevseydi gitmezdi seven insanlar nelere göğüs geriyorlar yine de vazgecmiyorlar seninki bir şey olmadan gitmiş anladığım kadarıyla seni Kandırarak gözünü boyuyarak senden faydalanmış
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
25 yalında olduğunu varsayarsak senden 3 yaş küçük bir erkek 22 olacağından hala ergenlik döneminde diyebiliriz. Ergenlik dönemlerinde erkekler için tecrübeli, kendilerinden yaşça büyük kadınlar (onların deyimiyle olgun) ilgi odakları olabiliyor.
Bu ilişkide erkek daha çok fb ilişkisi istiyormuş sanırım, dışarıdan bakıldığında öyle görünüyor. Senin duyguların yoğunlaşınca ilişkinin yönü değişeceğinden dolayı bitirmek istemiş.
Bazı insanlar için sekste duygu beslemeden sadece fiziki olarak beğenmeleri ve sözel olarak anlaşmaları yeterli olurken bazılarında duygu (sevgi, ilgi, aşk) olmadan seks olmuyor. Duygu kısmı genelde biz kadınlarda önemli oluyor erkekler bize göre daha düz bir seks hayatı yaşamayı tercih edebiliyorlar, onlar için sıradan olabilecek bir durum.10 Yorumla
+1 yılNe bekliyodun aptalcim evlencekmiydi yuzuk mu istiyodun birbirinizi cinsel obje olarak gorup kullandiniz iste hevesler kacti artik yeni bedenlerde aricaniz bunu lanet bi sekilde ne yani nolmasini bekliyodun iyi gunde kotu gunde yaninda olup bi omur boyu ayni yastiga baskoymakmiydi hayalin cevabi bilenen sonucu coktan belli seyleri niye soruyonuzki kafaniz yokmu sizin
19 Yorumla
Soran+1 yılHakaret edince egonu tatmin etmismi oldun simdi. Tabiki oyle hayallerim yoktu. Dilerim pat diye birakilmazsin. Senide okuruz buralarda yoksa
- +1 yıl
G. tunuzle secerseniz helalinizi beklemezseniz bunlar mustehak size aglama hemen madem evlenmicektin oyle hayallerin yoktu zaten ilerde bitcekti bunu biliyodun sonra degilde simdi ne yani neden aramaya gerekmi var yasamisiniz sonra masumiyeti kalmadi iliskinin sonra o yoluna sen yoluna ne bekliyodun ne olmasi lazimdi beynin yokmu senin mantik kurma organin kcinmi ablacim
Soran+1 yılBeni yargilamak sana dusmez herkes kendi degerlerine gore yasar. Kınadıgin yerden sınanırsın bunu hic unutma cunku benim basima bu olay birini kinadigim icin gelfi
- +1 yıl
Alakasi yok iradesizliginize kilif bulmayin ayrica hayatta gerkesin kinadigi yargiladigi seyler vardir o veya bu sekilde duyar kasmayin ya dogrular neden bu kadar batiyo simdi aynini yapmissin onceki senle birebir ayni olan bana laf yapiyon bari kabul edin biseyi ya illa itiraz etceniz herseye
Soran+1 yılIrademe sahip cikamadigimin farkindayim ben zaten kilifta aramiyorum. Ben yorum yapmaniz icin soru sordum yargilayin diye degil
- +1 yıl
Ama yanlis yapmadin dimi pisman degilsin yani lslslsl burada kicimizi yirtiyoz uyarmak icin yapmayin eylemeyin diye sonra boyle sorular soruluyo yoksa hemcinsimin niye kotulugunu istiyom erkekler zaten beyinsiz uckurundan baska bisey dusunmuyo kuzum atese korukle gitmeyin buda sana ders olsun bidahaki adimlarini dikkatli atarsin bitecegi belliymis zaten gorunen koy kilavuz istemez magfiret dile bi daha bulasma umatim gonlunce birini bulursun ve dediklerimi dikkate alirsin azicik mantik lutfen
Soran+1 yılEn bastaki yorumun bu olsaydi nolurdu yani kimse bisey yasamadan buraya bi goz atmiyo sonucta😒😀 bende mantigimla karar veririm ama bu iliskide duygularimi dinledim ilk kez onun buna degecegini dusunmustum bidaha kimse icin dusunmem bunu
- +1 yıl
Kuzum sivridilli soylemeyince anlasilmiyoki ben napim dost aci soyler burada herkes aacma sapan yorular yapcak ben mantik acisindan yaklasiyom olaya iyi yapmissin ayril tarzi seyler soylesem laf dokundurmasam sana iyilik yapmis olurmuyum sence elini vicdanina koyup cevap ver lutfen tamam agir konusmus olabilirim ama dediklerimi kendine uyarlayarak algilaman lazim burdaki sorulardan goruyoz kendimi hemcinslerimin yerine koyuyom erkekleri biliyoz cunku sadece gozlemle baksak bile anlayabiliyoz hadi ben seni tanimam etmem ailenden biri olsam yine ayni seyi soylicektimki sana dunyanin binbir turlu hali var haberlerde gazetelerde orada burada muge anlida goruyoz ne kadar beraber oldugunu hayatin disarda bi suru it kopuk serseri var basina bise gelse catsan bi dengesiz herife kim vercek hesabini yasamak gerekmiyoki bunun icin yanlissam soyle yoksa yaparsin yapmazsin beni ilgilendiren bisey var mı sence hemcinslerime uzuluyom bu yasadigin tecrubeyi unutma ilerde karsina biri cikicak ve evlenceksin zaten duygularini koreltme aska inancin kaybolmasinki mutlu olmak senden uzak olmasin
- +1 yıl
Gorusumu neden eig sectigini sorabilirmiyim acaba
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKısa zamanda bu denli yakınlaşma oluyursa bu son kaçınılmaz
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin cok hizli oldu hersey arkadasliktan florte cabuk gecis oldu
Cevap sahibi+1 yılBirazda sende hata durman durdurman gereken yeri ayarlayamamışsın
Soran+1 yılEvet frenden bosalmis gibi yasandi ne varsa cok yogun yasamistim duygularimi zaten kadinlar asik olmadan kendilerini teslim etmezler kolay kolay
Soran+1 yılArkadas olsak ara ara sohbet edebilsek bile yeterdi bana ama o bunu da istemiyo. Beni gordukce beni istedigini soyluyor
Cevap sahibi+1 yılÇekim gereğinden fazla demek ki burçlarınız ne ikinizin
Soran+1 yılBen terazi o ikizler
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen birde senden bu yönde etkilendiği için samimiyet kurmuş
Cevap sahibi+1 yılNe zaman ayrıldınız peki
Soran+1 yılBirbirimizin zekasindan etkilendik aslinda ilk basta is ortaminda tanistik cunku farkli meslek gruplarindaniz merak uyandiriyodu birbirimizde anlattiklarimiz
Soran+1 yılAslinda 2ay once kesin bitti dedik veda bulusmasida yasadik sinra ben dayanamadim bi iki kez daha ciktim karsisina sonra bir kez daha gorustuk 1ay oldu tam
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen ihtiyaç dahilinde seni arayabilir tekrardan
Soran+1 yılIste son gorusmemizde bana dayanamadigini soylemisti sarilmasi beni koklamasi bunlar cinsellik esnasinda soylenen sozlermi yoksa derinligi var mı bu dusunduruyo
Soran+1 yılArasin birliktelik sart degil bi yerde kahve de icsek yeter ben onun arkadasligini ozluyorum daha cok
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyleri daha fazla zorlamaya gerek yok ya kahve içersin ama bi taraf bu defa orada kalsın istemez devam etsin ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik cinsellik için duygu sömüren erkek sözleri. Her erkek söyler demiyorum tabi ama bu sözleri işitiyorsanız hanımlar bilin ki aynı sözü aynı adamdan duyan tek siz değilsiniz, başka kadınlara da söylemiş oluyorlar. İlişki kısa sürdü diyorsun zaten ne ara tanıdı da bu kadar sevdi? Kanma artık böyle şeylere. Biliyorum şu an bile ama sevmese böyle olmazdı dediğin ihtimaller geçiyor aklından bunu okurken. Şu an geçmese bile biraz vakit geçince gelecek. Yine de sen bana güven. Bu şocuktan bir jalt olmaz.
10 Yorumla
+1 yılbunun için bazı detayları bilmek lazım öyle kafadan yorum yapılmaz ilişki ne kadar sürdü ve eğer konuştuysa kaçıncı ayında cinsellikten bahsetmeye başladı normalinde 3 ay cinsellik konuşulmaz
erkekler iltifat konusunda kötüdür ardıardına iltifat sıralıyorsa yalandır, seven erkek heyecanlı olur, yerinde duramaz, sürekli saçlarını düzeltir, göz kontağı kurar, konuşkan olur, seni özler merak eder, naptığını sorar, hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışır08 Yorumla
Soran+1 yıl3ay surdu hepi topu ilk tanistigimizda o saydiklarinin hepsi vardı ama basbasa kalinca ona karsi koyamadim
- +1 yıl
işte bu tuhaf
- +1 yıl
yani 3 ayda cinsellik konusuna girdi o zaman
- +1 yıl
seviyormuş gibi davranma olasılığı da var
- +1 yıl
ya da sadece hoşlantı vardı o da bi kaç ay sürer
Soran+1 yılAynen oyle oldu
- +1 yıl
aşık olması için anı birikmesi lazım zaten ve erkekler kolay kolay bağlanmaz
Soran+1 yılEvet haklisin
Sıfır sevginin olduğu bir cinsel çekimi düşünmek biraz zor. Kokunu seviyordur, bedenini seviyordur, auranı seviyordur ki cinsel çekim hissetsin. Tabi bir kaç küçük sevgi kırıntısı ile birini seviyorum da diyemezsin. İşin için de ne kadar sevginin olduğunu kestirmek zor ama ilişkinizdeki baskın duygu cinsel istek gibi görünüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana da sorsan onunla bi omur gecircek kadar sevmiyorim cunku karakterlerimizin zıt oldugunu anladim ayrilirken. Ama dedigin dogru bi kıpirdanma olmazsa hicbisey hissetmedigin biriyle ozel bisey yasamazsn
+1 yılBir karar verilmiş ve bitmiş. Gittiği zaman, dur demen gerekirmiş gibi. Çünkü içine dert olmuş. Bir şeyleri değiştirme şansın varsa, bence ulaş ona. Bazen söylediklerimiz için değil, söyleyemediklerimiz için pişman oluruz.
Belki de senin gibi düşündü. Senin ona öyle baktığını, sadece cinsel olarak.00 Yorumla
+1 yılUzmek istemem ama niyeti cinsellik gibi duruyor. Kendin de diyorsun sonumuz yoktu diye bunu bildiğin halde canını sıkmaya değer mi, lütfen sıkılmasın, Allah senin için hayırlı olanı daha karşına çıkarmamış
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir ilişkim olmuştu. Hatta muhteşem bir seks hayatımız da vardı ama çok fazla kavga ettiğimiz için ayrılmıştık. Bir süre unutamadım hatta. Sürekli olarak onu hayal ediyordum.
018 Yorumla
Soran+1 yılSizinki gercek bi iliskiymis yani. Biz o kadar fazla bisey paylasamadik. Kavga bile etmedik tartismadikta. O ikizler burcu laflarini cakar gider. Baskasina kaplan olan ben ona kedi gibiydim. Sen nasil unuttun peki
- +1 yıl
Ben sadece cinsel olarak unutmamıştım.
Soran+1 yılHmm duygusal olarak yiprattigi icin sogumussun. Bizde birbirimizi unutamayacaga benziyoruz ama bu manada bi araya gelmemiz imkansiz artik
- +1 yıl
Her mastürbasyonun sonu onun hayali ile bitiyor hala. Bazen unutamıyorsun..
Soran+1 yılIste bu cok kotu iste tekrar tenini hissedememek kokusunu duyamamak. O hic ulasmak istedimi sana
- +1 yıl
Yok hayır. Ara ara storylerden mesaj veriyordu.
Soran+1 yılKonusuyoruz ya burdan:)
- +1 yıl
Gizli olayım bari rahat rahat yazayım. Banlanma ihtimaline karşın demiştim.
Soran+1 yılYeni yorum at burdan gizlenemiyosan devam edelm
- +1 yıl
Niye olmadı ya
Soran+1 yılYeniden gorus paylas gizlen
- +1 yıl
Reddediliyor zaten yorumunuz var yazıyor
Soran+1 yılHmm ben de gizli paylastim gorusumu aciga cikmak istemrm😀
- +1 yıl
Yaz hadi
- +1 yıl
Konuştuktan sonra engellersin
- +1 yıl
Heyyyy
Soran+1 yılHerkes gibi konusalim surdan ozel sevmiyorum ben
- +1 yıl
Gizlenemion
Erkekler sevmez seni kendine aşık edene kadar rol yapar sonrada terk eder ego tatmini
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKandırmıs seni kullanınca de işi bitmiş tekmeyi basmış 😂 bedavaya ziktşrmedin yazık olmuş sana vermeseydin ona gitti artık parası kalmayınca canındştryğnce yine gelir kullanır gider
04 Yorumla
Soran+1 yılIcime kustun bu nasil bi yorum🤮
Cevap sahibi+1 yılNiye ki gerçekler i söylüyorum ki o hataya bir daha düşme ama 1 kere düştün devamı gelir
Soran+1 yılBaşka biriyle dusmem ayni hataya. O benim icin ozeldi ama ondan cok hoslaniyorum unutmam da epey zaman alicak
Cevap sahibi+1 yılBu tür insan bu tür kişiliklerden hoşlanıyorsun yazık sana yanlıs kişileri seçiyorsunuz Buda size müstehak adam akıllınseven adamları sen sevmiyorsun seçmiyorsun seçtiklerin böyle oluyor
+1 yılsade cinsellikle ilgili yorumda bulunup durduk yere ayrıldıysa başka bişey için seviyordur diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. sen mi ayrılmak istedin? eger sen cok iyi seks yapan biriysen tek sebebi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılO ayrılmak istedi
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. iyi de arkadaşım bitmiş bir şeyin neden altını kurcalıyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılBitiremedim iste o yuzden hala umut besliyorum geri donermi diyr. Hayal kurmakta mı parayla be😔😅
Soran+1 yılBi erkek en kolay nasil unutulur ki hemde cok yakisikli ve akilli biri. Uzun zamandir boyle biriyle tanismamistim
Soran+1 yılBi sure kimseyle tanismasam iyi olur unutamadim cunku
Soran+1 yılTanisacagim kisiye yazik
+1 yılBir ay içinde dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
10 YorumlaCinsellik konusunda 612 cevap paylaştı. Benim gibi aşka inanmıyordur oda sadece duş almayı seviyordur 😉
00 YorumlaBüyük ihtimal cinsellik amacıyla seninle birlikte oldu, soğumuş olabilir o yüzden ayrılmıştır.
00 Yorumla
+1 yılbelki sadece korkmuştur... biraz zaman vermek gerekir
00 YorumlaMerhaba , büyük ihtimalle araya başkaları girmiştir.
00 YorumlaBalık burcudur, koç burcudur, terazi burcudur
17 Yorumla
Soran+1 yılTerazi benim o ikizler. Yorumlamak istersen beklerim😊
- +1 yıl
burc ne alaka
- +1 yıl
haklıymısın ben mesela partnerimden oral yaptırmadıgı için uzaklaştım
- +1 yıl
balık burcuyum
- +1 yıl
@bursa_zafer Allah razı olsun haklı bulduğun için 😂🙃
- +1 yıl
senden de 🤫😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti nedir bunun anlamadım seviyorsa niye böyle şimdi. seks yapan erkek beni asla bırakmaz çok bağlanırım ona o da bana
10 YorumlaCinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. başkasını bulmuştur. yerini dolduracak birini ister misin
00 Yorumla
+1 yılBelki sevmiştir ama uzun süre nereye kadar gideceğine dair şüpheleri vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu boyle surmeyecekti en iyisi fazla baglanmadan bitmesi. Benim baglandigimi farkettigi icin gitti o
- +1 yıl
Sana katılıyorum , bazıları uzun ilişki istemez , keyfine eğlencesine bakar. Uzun ilişki evlilik planları olanların işi
bunları söyleyen insanın amacı sadece cinselliktir
40 Yorumla
+1 yılCinsellik bazen sevginin önüne geçer bu da öyleymiş sanırım
00 Yorumla
+1 yılimkansız aşklar zevkli olur. Bakalım ne kadar cesursunuz.
00 YorumlaDüzüşmek için aşıkmış gibi davranmış aşko
20 YorumlaBelki başka bir sevgili vardı belki de evliydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk konustugumuz donemler iki yabanciydik birbirimize yalan soylemek icin sebebimiz yoktu oylesine muhabbet ediyoduk cunku zamanla isler degisti
Demek ki daha iyi veren birisi çıkmış
011 Yorumla
Soran+1 yılOyle bi durum soz konusu degildir soylemekten cekinmezdi. O kadar derin bi iliskimiz yoktu
Soran+1 yılO cok sivri dilliydi ona tekrar yazmamam icin ne gerekiyosa soyledi hatirlatma kendini bana dedi. Iliskim var da derdi. O an kacarak uzaklasirdim zaten o da bilir bunu
Soran+1 yılOlayi sadece almak vermek olarakmi yorumladiniz gercekten.
Soran+1 yılMesele vermek olsa erkekler genelevlerden cikmazdi
Soran+1 yılburada bunu tartisacak degilim. Peki sen boyle bi soru sordugun icin kendini nasil tanimliyorsun
Soran+1 yılOralarda mecburiyetten calisan insan cok. Duyar kasmak yersiz.
Soran+1 yılUstune dustum hatam bu. Kisıtlandigini hissetti heralde. Tatli olmak bi iliskinin devami icin yeterli degil bunu biliyorum hatta hic bi ozellik.
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılalacağını aldı gitti gb olmuş
012 Yorumla
Soran+1 yılOnu benim gibi seven çikmaz şefkatimle sarmistim onu. Simdiki kizlarda yok o.
- +1 yıl
haklısn ama ona bakmamış adam işte
Soran+1 yılEvet bakamazdi sonu yok cunku oda daha cok baglanmak istememistir ya da terkedilmemek icin terketti gitti
- +1 yıl
aslında fazlasını alması evlenmesi de olabilir idi ki ama haklsıın kaçmış
Soran+1 yılBeni stalklama farkedersem hos olmaz yazma bana kendini hatirlatma diye de uyardi
- +1 yıl
bence unut değmeyen biri imiş
Soran+1 yılEvet unutmak en iyisi ben onu stalklamayi birakmaliyim bence kolaj yaptim resimlerinden😃
- +1 yıl
yap yap boş ver hayatını yaşa güzelliğinle :D
Soran+1 yılYeni hobi alani gelistirdim resmen hikayeden ss yapip bakiyorum hergun😀onu engellemeyi de ihmal etmiyorum
- +1 yıl
çakalsın sen. d devam
Soran+1 yılÇakal olmam onu elimde tutmama yetmedi o benden daha çakal cunku😁
- +1 yıl
boynuz kulağı geçmiş demek ki
- Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki daha mutlu eden birini buldu
014 Yorumla
Soran+1 yılKimse yok olsa rahatlikla soyleyebilcek yapidaydi zaten cok duygusal olarak bisey paylasmadik takilmak gibiydi daha cok
- +1 yıl
Demek ki takılma zamanı bitmiştir
Soran+1 yılDemek ki aslinda daha en basinda bende onun gibi dusunuyodum ama baglandigimi hissettim ve cok koydu ayrilmak
- +1 yıl
Mümkün
Soran+1 yılKeşke arkadas kalabilmemizde mumkun olsaydi
- +1 yıl
Başlama amacın arkadaşlık veya sevgililik değilse o işler öyle olmuyor
Soran+1 yılTakılalım diye baslamamistik arkadastik en basta ama kanka boyutunda degil tabi yeni tanisan kadinla erkek kadar
- +1 yıl
Olmuşla ölmüşe çare yok. Geçmiş olsun
Soran+1 yılGit soguk su ic diyosun yani sagol ya😉
- +1 yıl
😄 gibi gibi diyeyim de aklında soru işareti kalsın az daha kıvran
Soran+1 yılOnun aklina kendimle ilgili soru isareti dusurebildiysem mutlaka yazar bence. Konusmak istermisin gibisinden. Kivranmak benim ruhuma hic iyi gelmiyo ya. Git konus benimkiyle yazsin bana😀
- +1 yıl
😄😄 kimmiş o
Soran+1 yılSari cizmeli mehmet ağa😀
- +1 yıl
😄😄
+1 yılCinselik için kullanılmışsın kızım günaydın
00 Yorumla
+1 yılCinsellik tabi ne olcak başka sevse gitmez
00 Yorumla
+1 yılTerk edeni boş ver önüne bak başkasını bulmuştur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılAşk mı o bizi öldürür
00 Yorumla Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cinsellik gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılFarkli bilmedigin sorunlari olabilir
00 YorumlaSeni sevmiyor sadece s*KS yapmış senle
00 YorumlaCinsellik konusunda 780 cevap paylaştı. Hayatında başladı olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için olabilir
00 YorumlaÖbür sevgilisi daha iyi veriyordur
00 YorumlaSeverek ayrılalım, aşka hasret kalalım felsefesi
00 Yorumla
+1 yılcok mutlu ettiysen kacmiyir
00 YorumlaCinsellikten dolayı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorgazm falan kattıysa lafa, aşk yoktur amaç belli
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılMutluydunuz madem terk etti seni başkası mı vardı
00 Yorumla
+1 yılbir şey istemediğinden olabilirmi acaba?
00 Yorumla
+1 yılÇok kilit bir durum yorum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf bu erkekler niye böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖbürsünün göğüsleri daha güzeldir
10 Yorumla
+1 yılBaskasini bulmus yoksa neden biraksin
00 YorumlaAmacı sadece cinsellikmiş bence
00 YorumlaCinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. 3 yaş sorun değil başka bir şey var demek ki
00 Yorumlabaşkasını buldu net
20 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir birlikteydiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılFazla degil 3ay
- +1 yıl
Birlikte oldunuzmu
- +1 yıl
Erkekler severken biraz abartmayı sever konuşurken
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seni kullaniyormus
01 Yorumla
Soran+1 yılBu isler karsilikli oyleyse tek taraf kârlı cıkmıyo bilirsin. Bizden bi cacık olmayacagini ikimizde bildigimiz icin o daha fazla baglanmak istemedi yoksa niye gordukce seni istiyorum desin
baskasını bulmasın
00 Yorumla
+1 yılCakaaaal
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bulmuştur
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle görünüyor
00 Yorumla3 yaş bir şey değil ayrılmasaydın
00 Yorumla
+1 yılIyi olmus oh
00 YorumlaZor bir durum
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri