Aramızda farklı bir enerji döndüğünü hissediyorum. Ama geçmişte arkadaşıyla birlikte olduğum için aramızda hiçbir şey olmaması konusunda anlaştık. Bu doğru değil falan diye konuştuk. Ama şu an işler değişti sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdın pek iyi olmaz gibi ama sonuçta seni ve çevrenin tanımıyor bilmiyorum.
Normalde gerçekten aşıksan asla korkma derim ama sen büyük bir ihtimalle yakında bundan da ayrılırsın.
Potansiyelin var ve onu yanlışta kullanmaktan daha sonrada utanmayacağından eminim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Demekki o arkadaş grubu senin fanların. Arkadaşı değil arkadaşları dediğine göre daha önce zaten olmuş birşeyin bu sefer aynı ekibin başka üyesiyle olmasında sakınca yok. Bak hatta arkalarından tüyolar bile almıştır o zaten hazırlıklı
011 Yorumla- +1 yıl
Üzücü
Soran+1 yılÖyle bir şey tabi ki yok sadece geçmişte biriyle birlikte oldum ve bitti sonra bu adamla tanıştım ve onun arkadaşıymış. Bizde oturduk bu durumun etik olmayacağını bize yakışmayacağını düşünüp aramızda bir şey olmaması konusunda anlaştık. Ancak hayat bu ki aramızda farklı bir enerji dönmeye başladı şu an karar verme aşamasındayım ne yapsam diye fikir alıyorum insanlardan. Farklı yerlere çekmeye gerek yok olay böyle
- +1 yıl
O zman fikirmi diyeyim
- +1 yıl
Zina yasaka olması sebeplerinden bi tameside bu ileriye dönük mahcibiyet yaşamamak! Bu adam seni sevse diğer adamla arkadasligini bitirir ama hala arkadaslar gorusuyirlar diyosun
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii bir şeylere başlarsak ve ben istersem bitirebilir ama ben bitirmesini istemiyorum görüşmeyi azaltıp aşabilirler bilemiyorum henüz net bir şey yok. Zaten biz şu an hiçbir şey değiliz o yüzden görüşmez onunla muhabbeti olamaz neden olsun belki hiçbir şey olmayacağız
- +1 yıl
Kız sende nefsini tutsaydın az zor değil o kadar cinsellik yok diye ölünmüyor ikinarkadaş adam bu biroyle yaptin digeriyle yapinca kendini degersiz hisstemezmisin ben olsam vazgecerim ikisi ile de gorusmem
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii cinsellik yaşadım diye değersiz hissetmem ama bilmiyotum doğru bir durum değil tabi
- +1 yıl
Cisnellik diye degil biriyle yasadin diger adamla da yapinca diyorum yani ikisi arkadas tuhaf bi durum
Soran+1 yılSoruyu oluşturduktan sonra site başlığı otomatik düzenliyor benimde gözümden kaçmış düzenlenmiş hali önemli olan olaya odaklanmak anlattım açıkladığım hala başlık diyorsun 😅 fikir belirtmek istemiyorsan belirtmeyebilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durum bende oldu. Deli gibi arzuluyoruz beraber harika zaman geçiriyoruz ama ayrıldığım sevgilim ortak arkadaşımız diye 8 yıldır olmaz diyor. Tek çaresi birlikte yurt dışına yerleşirsek diyor. burada herşeyim iyi yapamam😔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSiz karar vermelisiniz buna
01 Yorumla
Soran+1 yılTop bende gibi ama bir şy yapmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen anlatmazsan, o anlatmazsa kim nereden bilecek seks hayatınızı? Ağzınızı ne kadar sıkı tutarsanız, sizin için daha iyi. Daha doğrusu senin için iyi. Erkeğe bişey olduğu yok. Ama senin adın kirleniyor kötü olan bu. 🫤Herkese ucuz kadın imajı, ona buna veren olarak göze batıyorsun. Eğer ki; bu kişi ile sevgiliysen seks yapmak en doğal hakkın. Flörtün ise oda seni kullanmak için gelmiştir. Dikkat et. Tadını aldıktan sonra bir kaç ay sonra bu sa sana tekmeyi atmasın. Genelde erkekler arasında ben bu kızı becerdim. Sende dene lafı çok konuşulur. Bu iğrenç dedikodu hep sürer. Kendini sakın kullandırtma. Arkadaş çevrenin dışında biriyle cinsel hayatı yaşa veya sevgili ol. Daha fazla mutlu olursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılUcuz kadın imajı çizmemek için bu kişiyle sadece se*s değil ilişki ile düşünüyorum ama çok büyük konuştuk hala arkadaşlar vs ve bir sürü etken var düşünülecek
Cevap sahibi+1 yılEn sağlıklısı bu ilişkiye hiç başlamamak. Yollarınızı ayırın.
Soran+1 yılBunu da denedim ama bir şekilde yeniden kesiştik tekrar ayırırsam ve yine aynısı olursa kısır döngü gibi oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların yüzde 99'unun çok derin ve çok geniş farklı düzeyde yaşanmışlıkları var. Bunu kabullenecek kadar mezhebi geniş ve midesi sağlam olanlar evleniyor kabullenemeyenler de yalnız kalıyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Arkadaşların canı cehenneme! 😅
Arkadaş dediğin nedir ki! 😅
İçinden geliyorsa yapış, yapıştır gitsin! 😅08 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum da onların arkadaşlık bağı nasıldır bilemem ki
- +1 yıl
Ne güzel 😅
boş ver düşünme adım at zarf at 😅
Soran+1 yılOlmaaaaz büyük konuştuk asla olmaz dedik herkese şimdi lafımızı yiyip ilişkiye mi başlaycağızz
- +1 yıl
Büyük konuşmak normaldir bende çok konuştum ve yedim aşk bu
Soran+1 yılAşk diye bir şey demedim çekim var diyebilirim 😅
- +1 yıl
Çekim de aynı şey yahu 😅
Soran+1 yılCıkssss
- +1 yıl
EyvAllah mutlu günler diliyorum 😅
+1 yılYapın yani her şeyi başkasına anlatmayın neyi yaşamak istiyorsanız yapın bunun çevre önemli değil kendinize ve zevkinize bakın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onlar arkadaşlar görüşüyorlar ortamımız aynı sonuçta bir ilişki olacak onun hayatında yokmuşum gibi bir şey düşünmüyorum
- +1 yıl
Her şeyi söylemeyin agzınız kapalı tutun
Bir yere kadar tutacaksınız sonra arzularınıza yenilip beraber olacaksınız. Ve doyuma ulaştığınız zaman belki birbirinize selam bile vermeyeceksiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım peki
Soran+1 yılAslında güvenebileceğim birisi ama çevremiz bu konuyu kaldırabilir mi bilmiyorum. Çünkü büyk büyük konuştuk asla olmaz çünkü geçmişte arkadaşıyla olmuşum diye herkese o mesajı verdik
- +1 yıl
Yaa koymuşum kafaya zaten yol belli
+1 yılÇok b. ktan iş. Dayanabildiğin kadar dayanmanı tavsiye ederim. Adın çıkar, dışlanırsınız. Valla herkes bu kadar geniş değil, dikkât etmelisiniz.
10 YorumlaArkadaşlarıyla fingirdeşip bu çocuğu ayıramazsınız. Bu adil olmaz... Sıra bu çocuktaaa.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun çok dogru ve dobra yorum sıradaki DEYİP devam etmeli degil mi😀😀
+1 yılMevzuyu tam anlamadım ama kimin kimle ne yaşadığı neden başkalarını bağlıyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ki geçmişte biryle birlikte oluyorum ardından bu kişiyle tanışıyorum ve oturup geçmişte arkadaşıyla beraber olduğum için aramızda bir şey olmaması konusunda anlaşıyoruz 😅 ama hayat bu ki aramızda bir şeyler dönmeye başlıyor bende şu an ne yapacağım konusunda kararsızlık yaşıyorum
- +1 yıl
Senin iş biraz karmaşık yani çözüm üretebilmek için biraz üstüne kafa yormak lazım
- +1 yıl
Bazı şeyleri söylemek en kolayı yani ayrıl demek en kolayı milletine görüş demek en kolayı dün o paylaşımınızı gördüm ben bu bahsettiğiniz konunun yapma demek en kolayı yap demek en kolayı burada doğru bir reçete bulmak lazım
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. arkadaşı ile deseydin anlardım da arkadaşları ile diyorsun demekki birden çok arkadaşı ile birlikte olmuşsun bununla olman neden seni düşündürdü onu anlamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece bir arkadaşıyla
Soran+1 yılBaşlığı otomatik düzenlemişler düzeltmemişim ama detayda arkadaşıyla yazıyor
Soran+1 yılYani hep beraber görüşüyoruz arkadaşlarımızla kendisi çok sıcak samimi birisi ama bana diğerlerine davrandığından daha farklı davranıyor beni kırmak istemiyor ya da daha yakın davranıyor. Herkese temas eder ama bana teması daha farklı olmaya başladı. Hissediyorum beni istedğini ama işte ne yapacağıma asla karar veremiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Arkadaşıyla değil arkadaşlarıyla bir de🤔 hepsini mi arzuladın
00 Yorumla
+1 yılÖnğne gelenle beraber oluyon yani o arkadaş grubu kaç kişi acaba jsjsjsmskksjs
01 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaş grubunun şeyi olmakta ciddwn ilginç 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece cinsel tatmin olarak kalacak ve duygusal yakınlığa dönmeyecekse gizli gizli birlikte olun. Yinede riski var
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli gizli istemiyorum hayatımda olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarakta istiyormusun
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence devam et, boş ver arkadaşı gururu falan. Sevdiysen, gözüne girdiyse devam et.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizden olmaz arkadaşının s... ktigiii kızıı alacak kadar o.. c... guu olamaz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizimde oyleydi sevistik
Engel olamazsiniz ama bir geleceginiz kesin yok04 Yorumla
Soran+1 yılNeden yok
Cevap sahibi+1 yılArkadasiyla da yatmadin mi
Soran+1 yılGeçmişte biriyle yattım şimdi arkadaşıyla tanıştık ve farklı şeyler oluştu aramızda ne yapsam bilmiyprum
Cevap sahibi+1 yılYatacaksin
Ama hersey sarpa saracak
Boyle oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz dediyseniz yapmayın =))
Ucuz ve omurgasız görünürsünüz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum kafamı iyice karıştırdı
Cevap sahibi+1 yılKafa karıştıracak bir şey yok birlikte olduğunuz zaman anlaşılınca basit, ucuz ve omurgasız olarak anılacaksınız.
Soran+1 yılAma çok iyi anlaşmaya başladık ve aramızda farklı şeyler dönüyor
Cevap sahibi+1 yılİşler ciddi ise o zaman evlenince yaparsınız.
Kime göre neye göre olmaz siz iki farki bireysiniz kiminle kim ne yaşamış kimin umrunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle tanış hepsini unutursun fggfgggffgh
onlarda baka kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedeli var bedeli şu * olmuş olucaksın ve bunu kabul etmen. Grk
00 Yorumla
+1 yılPek etik degil sanki yani arkadasi ile gecmisin var sonucta
03 Yorumla
Soran+1 yılBizde ilk tanıştığımızda böyle konuştyk ve bizden aslaaaa olmaz eahat ol dedik ama şu an konu farklı boyuta geldi. Üstelik çevremize de böyle yansıtmıştık hep
- +1 yıl
Peki o insanlar ile gorusmeyi konusmayi tamemen kesme luksune sahip misiniz
Soran+1 yılHayır yani birlikteyiz desek çevremiz sadece wow olur ekstrem tepki vermez ama geçmişteki seiştiğim kişiyle arkadaş olduğu için benim imajım sarsılacak
Nasıl istiyorsan öyle yap boş ver milleti
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsızım çok
Soran+1 yılEvet kesinlikle doğru değil biz zaten arkadaş ortamında görüşüyoruz ve görüşürken şöyle konuştuk sakın başka bir şeye dönmesin bize yakışmaz. Ama şimd hep beraber sürekli buluşuyoruz arkadaşlarımızla e aramızda farklı bir enerji dönmeye başladı çok iyi anlaşıyoruz şakalaşıyoruz dokunuyoruz. Beni istedğini hissediyorum ama aramızdaki şeyin durumuna karar veremiyorum. Görüşmeyi kessem mi ilişkiye mi başlasam flörte mi başlasak bilmiyorum hiç
Soran+1 yılHep beraberken bir şey demiyorlar ama birebir konuşurken mesela çağırıp bir şey var mı yoksa aranızda? Diye merak ediyorlar
+1 yılAlt tarafı yatacaksiniz aşk yaşamayacaksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki ilişki yaparız belli değil
- +1 yıl
f*ck partner takılın geçsin gitsin keyf bakins aşk meşk yalan
Arkadaşları ilr oldun diye mi kabul etmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşı ile birlikte olmuştuk daha önce evet o yğzden
Soran+1 yılArkadaş çevremiz ortak biliyordu zaten benim arkadaşınınki olduğunu
Soran+1 yılOlduğumu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir defa dile geldiyse Sürekli karşına çıkar
00 Yorumla
+1 yılYatıp bırakır seni tabi karakterliyse bilemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVer ver bişi olmaz
00 Yorumla yap gitsin geçmişe mazi derler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Ben olsam sorun etmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ne istiyorsan onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşın hayatında biri var mı şimdi?
020 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişteki kişinin mi hayır yok
Cevap sahibi+1 yılBence bu arkadaşta tekin değil..
Bu sadece cinsel bir çekim olarak kalacak..
Cevap sahibi+1 yılEğer samimiyet varsa arkadaşıyla Yaptığı çok yanlış olduğunu düşünüyorum..
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim peki
Soran+1 yılÇünkü uzun zamandır hayatımda ve pek çok kez fırsatı olmasına rağmen öyle bir adımda bulunmadı ama beni istediğine eminim
Cevap sahibi+1 yılSeni bu amaçla kullanmak istiyor olabilir bu seni basit biri var mı?
Cevap sahibi+1 yılPeki neden hayatında o zaman arkadaşı biliyor mu
Soran+1 yılZaten asla o gözle bakmam bana çok ters diye başladı bizim arkadaşlığımız ancak şu an işler değişiyoe
Cevap sahibi+1 yılÖyle demesi gerçek olanı aşikar etmez..
Cevap sahibi+1 yılBurdan uzadı gitti konuşma
Soran+1 yılNedne gayatımda çünkü çevremiz arkadaşlarımız ortak hep beraber görüşüp goygoy yapıyoruz ancak biz ikili de farklı boyutta olmaya başladık
Cevap sahibi+1 yılDiğer kişi var mı?
Cevap sahibi+1 yılBu iki arkadaşın arasında kalmakta iyi bir seçenek değil diye düşünüyorum
Soran+1 yılHayır yok tabi ki ama onlr hala arkadaş ben görüşmüyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBen bunun doğru olmadığını düşünüyorum empati kurunca;
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin burdan uzasın istemiyorum herkese açık
Soran+1 yılBizde oturup konuştuk doğru olmadığını söyledik birbirimize ama durum farklılaştı siyorum ne yapayım görüşmeyeyim mi tavaiyen nedir
Cevap sahibi+1 yılÇevresel faktörler ve arkadaş çevresi açısından bunun ikiliye dönüşme ihtimali düşük olabilir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBunun kararını senin vermen lazım..
Banane ben hayatıma bakarım onların sorunu arkadaşlığı dersen bu bir seçenek ama bana göre seni pasifize eder..
Cevap sahibi+1 yılAma sen sanki gizli de olsa yapmak istiyorsun gibi bir izlenim edindim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam mı istemiyor
013 Yorumla
Soran+1 yılİstedğine eminim ama konuştuk karşılıklı böyle bir şey mümkün değil çünkü bize ters vs vs
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamayın. Geçmiş geçti gitti
Soran+1 yılArkadaşıyla hala arkadaşlar sonuçta
Cevap sahibi+1 yılArkadaşıyla yattın mı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBu adamı da istiyor musun
Soran+1 yılAslında ilk tanıştığımda istemiyordum o gözle asla bakmıyordum ama zamanla aramızda güzel bir çekim oldu şimdi sürekli onu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKendini kısıtlama o halde
Soran+1 yılEmin misin çevremiz arkadaşlarımız ortak onlar hala arkadaş biz koca koca laflar etmişz 🙄 skandal gibi bir şey olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılYahu kim biliyor özelinizi
Soran+1 yılArkadaş çevremiz ortak zaten beraber görüşürüz genelde
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum dediğin seks mi ilişki mi
Soran+1 yılKararsızım şu olaylar yüzünden
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnüne gelene veriyorsun sanırım devamke
02 Yorumla
Soran+1 yılÖf ne alaka
Cevap sahibi+1 yılSemtten iki arkadaş var askerden yeni geldi onlarda bi girip çıkabilir mi rica etsem
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sizin bileceginiz iş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Akışına bırak
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılver cocuga da ayip
00 Yorumla Seksini yap devam et
00 Yorumla
+1 yılVuruşun geçin
00 YorumlaBakiremisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeneyin bence kimseye solemezsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılGizli ilişki mi yaşayalım diyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen nie arzularinizdan vazgeciyorsunuz ki başkaları için onlar sizin için gecer mi hayır
Soran+1 yılAonuçta çeveemi ortak bir gün ortaya çıkacak
Cevap sahibi+1 yılAsko ozelden De yazabilirsin De canım iki kişinin arasında kimse bilmez saklayin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBişey olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yürü sende o zaman
00 Yorumla
+1 yılboş ver zevkine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılAdım çıkarsa 🙄
- +1 yıl
mesaj at
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin xd
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Birbirimizi arzuluyoruz ama arkadaşlarıyla geçmişim olduğu için doğru değil diye düşündük. Sizce ne yapmalıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler