Ailesiyle tanıştırdı ciddiyim dedi beklerim dedi seviyorum ediyorum dedi sona mi geldik

Bunlari 18 degil bir kac sene sonrasinda yasamis biri olarak söylüyorum allah askina ayrıl sonunda seni ikna ederse ve yaparsan evlenemeyebilirsin ben yaptım o kisi degisti daha kotu bilmedigim yönlerini öğrendim sen daha da kucuksun bir ablan olarak dinle beni bu kisi beni seviyo yaparsam her sey daha guzel olcak bu kisi degismez deme asla amacı belli yapinca ayrilsan bir dert ayrilmasan baska dert kafam o kadar karışık ki derdimi de anlatamıyorum cikmazdayim
*msızlık kafasına vurmuş la adamın ahahahaha 😂😂😂😂
Sonunda evlencez zaten iliskiye girelim derse, sonunda iliskiye gircez zaten once evlenelim de gidiyosa s*ktrsin gitsin.
Anlamıyor ki zamanı var herşeyin diyorum anlamıyor kapatıyorum konuyu açıyor 18 yaşındayım ben okulum var o yüzden evlenemeyiz direk evlenelim diyor ama daha okul var anlamıyor hiçbirşeyi seks icin evlenilir mi bu ne azgınlık normal mi
Bosver... sevgimi seksmi de sevgi sevdgme dokunmaya kiyamamaktir. Tek kelime edersen bunun uzerine bitsin. De seviyorsa susar bidaha konusunu acmaz
Her seferinde acmicam diyor yine açıyor istemiyorum dedim bin kere anlamıyor zorla yapicam demeye başladı bir ara ilk çıktığımız zamnlarda elini tutmaya kıyamıyorum ben hiç böyle olmadım demişti sonra şimdi ne değişti diye sordum level atlamanın zamanı gelmedi mi sence dedi bana başından beri aklı seks de miydi sence bunlar hep oyun muusu6
Muydu
Sana bir dost tavsiyesi... ayril..
Tercüme edeyim, bir türlü yoluna getirememis seni, tehdit ediyor, verirsinde ilerde ayrilir
Cevap
16Cevap
Gelme bu oyuna.
Seni sadece cinsel obje olarak görüyor
Neyi bekleyemiyor muş?
Işte kızılıgimi almak istiyor ona bağlı yaşamamı istiyor kimseye gitmeyeyim diye
Söyle ona kendi gtūnū parmaklasın. Evli insanlar bile tek kelimeyle boşanma kararı alıp boşanıyorlar. Sizin durumununuzun ne olacağını nerden bilebilirsin? Adam anasıyla tanıştırmış hikaye adam yeri geliyor diyorum evli karısından boşanıyor. Sizin aranızda taahūt mū var evleneceksiniz diye? Her an bırakıp gidebilir. Zaten adam olan adam bu muhabbete hiç girmez. Bugūne kadar nasıl dayanıyordu labunya
Ayrıl bence bunun tribini yapıp saygısız birinden hayır gelmez bunca sene nasıl dayanmış acaba yalan dolan
Aileyle tanışdırma önemsiz adam seni yapıp bırakabilirde yani
uykum var bb ne ya elini yapsın anca o
Anlayışsız bir slakla berabersin
Koşarak uzaklaş ondan.
Sen. bu yvsaga yolver gitsin derdi Miki bunun
ne anlama geldiğş açık
Ayrıl kesinlikle bu ne
ya bırak saçmalamış işte boşver
Yalan onlar sakin yatma
istediğini alamadı ondan :D
mikcek seni bu ya
Verme