3 yıldır beraberiz sürekli sabah cinsellik öğlen cinsellik akşam cinsellik gece cinsellik konusmak istiyor soğudum artık sevgi bumu 3 yılımıza girdik hala ne gelcekten bahsediyor ben bisey diyince de çok zor durumdayım bunu bil diyor 3 yıldan beri böyle çalışan biride devlette anlamadim istemiyorsan istemiyorum de zaman çalmak niye ne ailesiyle tanıştım ne söz oldu ne nişan ama ayrılmak istemiyor en son başkalarıyla konuştuğunu gördüm mesaj attığını takip ettiğini söz verip yapmicam diyo yine aynı bisey soyledigimdede sanki ben yapiyom ben hataliyim psikolojimi bozdu artik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için yürür ben cinsellik için evlenmem. ama insanlara göre değişir Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir bileşeni olabilir, ancak cinsellik olmadan bir ilişki yürümez diye bir genel kural yoktur. Her ilişki farklıdır ve her iki partnerin de ihtiyaçları, tercihleri ve değerleri farklıdır. Bazı ilişkilerde cinsellik merkezi bir rol oynayabilirken, diğer ilişkilerde cinsellik daha az önemli olabilir veya hiç önemli olmayabilir. Cinsellik, bir ilişkinin bir parçası olarak kabul edilirken, iletişim, bağlılık, saygı, güven ve birlikte vakit geçirme gibi diğer faktörler de bir ilişkinin sağlığı için kritik öneme sahiptir. Her iki partnerin de ilişki içindeki beklentileri ve sınırları net bir şekilde iletişim kurarak anlamaları önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence obje olarak kullanıyor sizi. Ailenizle tanışmak istese, sizin için adımlar atsa hadi libidosu tavan der bir bahaneler üretilir de kimsenin haberi olsun istemiyor.. Ben yerinizde olsam zamanımı çöp etmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılBitircem ailem tanışmak istedi gelmedi cinsellik istiyorsan evlenelim diyorum yok 3 yıldan beri sorunları varmış hep aynı kelime zor durumdayım ağzından çıkan bu tek yaptığı zarar vermek zaman çalmak halkisin
Soran+1 yılHaklısın bahaneler giden 3 yıl zaman çalmak oyalamak bana tek yararı bu ilişkide cinsellik yaşamamış olmam
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 yıldır ailesiyle tanıştırmaması çok anormal. Benim sevgilim hiç ciddi ilişki adamı değildi ama beni çok sevince hemen ailesiyle tanıştırdı söz yapalım dedi. Seninkinin belli ki işleri güzelce ciddiye bindirecek karakteri yok. Tek amacı cinsellik ve gönül eğlendirmek. Böyleleri ilişkiye girer sonra tekmeyi atar. Efendi erkekler ciddi bir kız bulduğu zaman 6 ayda ailesiyle tanıştırıp adını koyuyor söz nişan yapıyorlar kızı sevdiği için kaybetmemek için başkasına kaptırmak istemiyor değer veriyor el üstünde tutuyorlar. Seninki karakter yoksununun teki aşko. Yol ver en kısa sürede. Gitsin kendine eskort bulsun aciz herif
10 Yorumla
+1 yılAyrıl. Adamın amacı belli. Hadi atanmamış atanmaya çalışan birisi olsa yine anlardım da bunca sene işi olan birisi seni ailesiyle sadece belli ki gözünü boyamak için tanıştırmıştır.
23 Yorumla
Soran+1 yılİşi gücü yerinde gayet maasida iyi bu şartlara göre fazla Bile maaşı beni ilgilendirmiyor ama ailesinden hiçbirini tanımadım tanistirmadi babam gelsin tanışalım dedi gelmedi niye zamanımı alıyon bende seviyorum diye hep göz yumdum canım olan ben ağzındaki tek kelime kendine göre sorunları varmış çok zor durumdaymis bahaneler işte
- +1 yıl
Neymiş sorunları? Maaşı seni ilgilendirir ilgilendirmezin lafını yapmak istemedim. Kurulu bir düzeni varmış demek istedim. Evlenip aç olunca birbirinizi yiyecek değilsiniz malum. Çalışıyor olması lazım evin geçinmesi için. Ha pardon ben aile tanıştırma işini yanlış anlamışım ama ondan olmayacağı konusunda hemfikirim hala.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim yorumun icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO kişinin tek amacı cinsellik gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBence sizin aranızdaki şey ilişkiden farklı boyutlara evrimlemiş
22 Yorumla
Soran+1 yılAramızda bisey yaşanmadı izin vermedim ama geçte olsa sevmediğini anlayıp sadece obje olarak beni gördüğünü farkına varıp kabul ettim ve ilişkiyi bitirdim iletişimi kestim arkamda durmayan bir adam için 3 yılımı ziyan ettim ne ailesiyle tanıştım ne ailesinden bir kişiyi tanıdım babam tanışmak istedi gelmedi devlette çalışmasına rağmen 3 yıldır aynı söz kendime göre sorunlarım var zor durumdayım evlilikle ilgili konuşamıyoruz ama erkek kardeşi işten çıktı bir yıldır erkek kardeşi ve eşine bakıyor kendi evinde ne kadar aptalım kendime kızıyorum
- +1 yıl
Bıraktığın iyi olmuş, boşa geçmiş zaman gibi düşünme senin gelişimine büyümene katkısı olan kötü bir deneyim sadece, yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. Önüne bak
kudurmuş o iflah olmaz yapman gereken sanırım birbirimize göre değiliz demen
22 Yorumla
Soran+1 yılDedim nasıl beni manipüle ediyo yok anlasiyomusuz sanki ben hatalıyım ben yapiyom herseyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevlete kanca atmış olanlardan her daim çekinmek lazım, adamın sırtı sağlam. Çizginden ödün verme, kullandırma kendini pişman olursun
13 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık hiç istemedim yaşamak hep kaçtım hep üstledi nasil gormedim beni kullanmak istedigini kendime kiziyorum o ise bana bu konuda saygı hiç duymadi ama ben düzelir sandım ruh sagligimi bozdu beni obje gibi gördüğünü sanki kullanmaya çalışıyormuş gibi olduğunu en sonunda anladım va kabuk ettim sevmiyor 3 yıllık ilişkide gelecek konuşmak yok açsam konuyu hep aynı kelime kendime göre sorunlarım var ve zor durumdayım devlette çalışıyor ve günümüze göre maaşı çok yüksek beni ilgilendirmez ama babam tanışmak istedi gelmedi ailesinden bir kişiyi 3 yıldır tanımadım ama nedense kendime göre sorunlarım var diyip il dışından gelen 1 yıldır işsiz olan erkek kardeşi ve eşine kendi evinde bakıyor anne ve babalarının. Yanlarındada kalabilir bana gelince her aynı seyler başkalarını takip etmek bunda sosyal medyada mesaj atmak bunda yapma dedikçe yapmak bunda ama suç bende duyulmayacak yerde durduğum için ama en sonda bitirdim giden 3 yılım oldu zamanım gitti...
Cevap sahibi+1 yılSıkma canını, zararın neresinden dönersen kardır. Evet giden zaman geri gelmez, ama üzülsen de bu durum değişmez. Ömür boyu sıkıntı çekmekten iyidir
Soran+1 yılDoğru teşekkür ederim yorumun için
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir erkek arkadaşı çok mu arıyorsunuz? 🤔 Örneğin, benim sevgilim olsa, kısa zamanda kızın ailesi ile tanışıp belli bir zaman içerisinde nişan ve evlilik yapmak isterim fakat böylesi de beni bulmuyor. Gel de bu duruma sinir olma. 🤨
10 Yorumla
+1 yılSizler hak ediyosunuz takozlara karşı koyamıyorsunuz işte özellikle buluyorsunuz böylelerini çekin cefanızı
10 Yorumla
+1 yılBence ayrıl. O erkek seni kullaniyor. Seven insan bunlara fazla girmez ısrarcı olmaz.
10 YorumlaFazla sık konusmak kadinlari ozellikle sogutuyor. Ancak erkek konusmak istiyor. Kadinlarin yapisi cok farkli. Guvenmek zamanla biseyleri yasamak ve ciddiyet bekliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de 3 yıldır niye berabersin böyle birisiyle yazık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Cinsellik konuşandan olmaz illaki konuşulucak ama bu kadar sık değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYürür, nikaha kadar... kimisi için yürümez sorun olur..
00 Yorumla Seni robot seks olarak gördüğü sürece alışmış geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAramızda bisey geçmedi sadece hayır dememe rağmen böyleydi geç olsada anladim onun gözünde objeden farkım yok
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez niye yürüsün
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onun ıcın seninle desene
10 Yorumla
+1 yılYürümez kendinizi kandırmayın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Abartmış amaç farklı demek oluyor
10 Yorumla
+1 yılilişkiye girdiniz mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
artık niyeti bozmuş demekki. bunu yapacağına evlenmek istese ya.
Soran+1 yılEvlilik düşüncesi olduğunu düşünmüyorum maalesef 3 yılın sonunda anladım babamm tanismak istedi gelmedi arkamda durmadı kendine göre sorunları varmış zor durumdaymis öyle söyledi devlet işinde çalışıyor maaşına günümüze göre yüksek beni ilgilendirmiyor ama bahane işte onunkisi 3 yıl boyunca ailesiylede tanışmadım ailesinden bir kişiyi bile tanımıyorum yoruldum bu ilişkiden istemiyorsan istemiyorum de zaman almak niye koskoca 3 yıl hatalı benim ama
- +1 yıl
Evlenmez o boşuna bekleme. sevmiyor da seni. hatta sevişip ayrılır senden
Soran+1 yılDoğru... ayrilcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı sadece cinsellik gibi.
10 YorumlaEskisi çöpe.
Yenisi denemede.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşma engelle
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadınlar beyefendi nazik kibar erkeklere yüz vermezsiniz nerde tinerci abaza sapık varsa onlara bayılırsınız
Soran+1 yılDoğru...
- +1 yıl
Görüş sahibini doğruyu söylediği için tebrik ederim. 👏🏻 Tüm kadınlar değilse bile maalesef çoğunluk bu yönde.
seni basit düşlemiiş
10 YorumlaHata sende
12 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda 3 yıl seviyorum diye alttan alıp katlandım diyemi yoksa cinsellik konusmayip yaşamadım diyemi sence nerde hata yaptim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhh dah ne istiyojn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım