Benim sorum toplumsal bir sorun olan cinsellik. Ben 30 yaş üstü bir kadınım. Cinsel birlikteliğim olmadı. Eşimle olsun istedim ama evlenmedim de. Bu bir ihtiyaç ama ben guvenmedigim sevmedigim biriyle olsun istemedim. İstemeye istemeye de hayatımda böyle bir sonuc oldu. Karşıma çıkan erkekler tahmin edeceginiz gibi deneyimli oluyor. Ve ben utanmaya başladım durumumdan. Yadirganmaktan. Bir yandan hayatı da kaçırdım. Nedir dogrusu diye sorucam herkesin dogrusu kendine. Yine de yorumlarınızı merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yargılanma işini bi kenara bırak çünkü onu yapan birisi zaten hayatta belli bir seviyeye gelememiş demektir. Geri kalan şeyler için şunu diyebilirim. Zaten 20 li yaşlarda gençken bu işleri yapmadıktan sonra 30 lu yaşlara kadarda yapılmamışsa hayatın zevklerinden ve eğlencesinden mahrum kalmışsın demek oluyor ki buda telafisi olmayan seneler demek. Bu saatten sonra beklentilerinde yaşın ile birlikte yükseldiği için birini bulma durumun daha da zorlaşacak. Sen o hiç bir şey kaybetmemişsin nasipte varsa olur falan diyenleri boş ver. Kimse sana giden yıllarından bahsetmiyor herkes saçma sapan şeylerden konuşuyor. Giden yıllarda yapmadıkların, yapamadıklarından ne haber?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru yanlış yoktur bir erkek seks eylemini gerçekleştirmek için bir kadınla evlenmeyi düşünüyor mu? ilk önce bu soruya yanıt aramamız gerekiyor hayır erkek düşünmüyor erkek ilk hoşlandığı kız ile cinsel dürtüler yaşadığı dönemde kız ile cinsellik yaşamak istiyor ve bu durumu da gerçekleştiriyor erkeğe çıkıp da birisi sen evlenmedin bu kızla nasıl ilişki yaşarsın diye soruyor mu? sormuyor sormuyorlarsa kadın içinde bu geçerlidir kadın cinsellik yaşmak istiyorsa bir erkekle yaşamalıdır bu kadının doğal bir hakkıdır kadın yaşayınca kadına toplumda bir sürü laf kelime ediliyor evet bu toplumun cahilliğidir kendini yetiştirmemesidir.
Sözlerime şu şekilde devam etmek istiyorum karşınıza çıkan erkekler deneyimli erkekler olabilir şunu unutmayın o erkekler de deneyimsizdi bir zamanlar deneyimli kadınların elinde oyuncak olmuşlardır pişe pişe bu zamana gelmiştir o yüzden utanmayın herkes pişe pişe bir yerlere geliyor siz cinsellik yaşamak istiyorsanız bu en doğal hakkınızdır bu eylemi sevdiğiniz size karşı hoş güzel gelen bir erkekle gerçekleştirmeniz sizin yararınıza olacaktır o erkekle evlenmenize gerek yoktur nasıl erkek evlenmiyorsa siz kadınlar da evlenmeden bu eylemi rahatlıkla sevdiğiniz beğendiğiniz erkeklerle gerçekleştirebilirsiniz.
Sizi anlayan seven birisi sizin cinsellik yaşayıp yaşamadığınıza bakmaz ona bakan erkek varsa zaten onunla birlikte olmamalısınız
Sevgiyle kalın.
22 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum ama bu yorum tr sartlarinda maalesef gecerli degil
- +1 yıl
TR de de geçerli siz yapın bu dediklerimi kendinize güvenin inanın kendinizi sevin kimseye ihtiyacınız yok benim gibi bir erkek karşınıza çıkarsa onu kaçırmayın çünkü ben hiç bir kız arkadaşımın cinsellik yaşamış ya da yaşamamış bunlara hiç bir zaman bakmam ve kızlık zarının da olmadığını biliyorum bilimsel olarak size de açıklayabilirim
+1 yılTürklerin, büyük şehirde de olsa köy kültüründe yaşama gibi yerleşmiş bir alışkanlığı var.
köyler küçük topluluklardır. Herkes uzaktan yakından biraz akrabadır ve bu nedenle kimin kimle olacağı ve evlilik dışı ilişki yaşanmaması toplumun düzeni için önemlidir. Bu nedenle bekarete çok önem verilir. Ama aynı zamanda gençlerin genç yaşta eşleştirilmesi ve evlendirilmesi gibi mekanizmalar da yerleşmiştir ve bu pek sorun olmaz.
siz bu geleneği aynen alıp büyük şehir insanına uygularsanız, eğitim, kariyer, düzen derken yıllar geçer. Genç yaşta evlendirme ve destekleme mekanizması da olmadığı için bu konuda geç kalmışlık hissine kapılan bireyler olur.
Türkiye gibi zaten bu bakışın yaygın olduğu bir toplumda 30’lu yaslarda ozgurce cinsellik yasamak bir kadin icin gec degildir. Ama artik ertelemek de gereksiz. Anlayisli bir partner sizi tecrubesiz degil, cekici bile bulabilir bu hassasiyetiniz nedeniyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi tespitler
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılYani hayatı tabi ki kaçırmamışsındır daha gençsin ama ben kişisel olarak belli bir yaşa gelip bir şeyleri deneyimlememiş olan kadınlara özellikle de deneyimlememe sebebi toplumsal tabularsa çok üzülüyorum. Doğru insan karşına her zaman çıkmıyor tabi ki ama bazen hata da yapmak aslında insana zarar vermez :) Bir şeyleri denemek lazım doğru kişi olur yanlış kişi olur...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
115Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo neden kaçırmış olasın ki gadası. Biriyle birlikte olan uzaya çıkmıyor ya 🤸
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılSana sadece kendimden bahsedeceğim. 27 yaşımdayım, çoğu kişinin imrenerek baktığı, gerek iş hayatımla, gerek fiziksel olarak ilgi çeken biriyim. Bunca zaman boyunca, hiç bir kadınla ne öpüştüm, ne seviştim, ne de cinsellik yaşadım. Hiç bir şekilde evleneceğim kadınla yaşamak harici bir düşüncede olmadım. Çok istek aldım, yalvaran kadınlar da oldu fakat bundan geri durdum. Şu anda herhangi bir kadınla tanışsam, geçmişimi öğrendiğinde gayet alnım açık karşısında duracağım. Senin hayatına gerçekten imrenerek baktım, çünkü maalesef 18 yaşını bile doldurmayan kadınlar cinsellik yaşamış durumda. Bu düşüncenden sakın vazgeçme ve ihtiyacını mastürbasyonla gidermeye çalış. Unutma ki, bir kere yaşadığında bunun devamı gelir ve şu ana kadar koruduğun her şeyi kaybetmiş olursun. :)
40 Yorumla Herkesin nasibi bir yerde kendisini bekler. İyi ki sizin gibi namusunu koruyan bayanlar var ki bu biz baylara umut veriyor. Çünkü etrafinizda kemeri gevşek erkekte kadın da bir hayli fazla. Çünkü çoğunluk fena halde sapkınlikta... En doğrusunu yapiyorsunuz. Evlenmeden cinsel birliktelik kadar igrenç bir şey olamaz. Bu konuda ne kadın ayırırım ne de erkek ayırırım. Hem kadın hem de erkek namuss*zluk yapmamalıdır.
Hiçbir sey kaybetmediniz. İçiniz rahat olsun. Nasibiniz sizi arıyordur bir yerlerde. Tanrı eminim ki karşilaştiracaktır. Doğru yoldan yeterki ayrilmayin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışık bir durum bende aynisiyim 27 yaşına geldim ve kimseyle bişey yaşamadım kendimi hep eşime sakladim ama şu an evlenecek ciddi dürüst insanda yok ve dönüp baktığımda koskoca 27 sene geçmiş ve baktığında herkes birisiyle biseyler yaşamış bu bir ihtiyaç ve bazen fazlasıyla geliyor ama bende anlamadım yanlış yildamiyim evlenmek istesem ya dış goeunuse. Bakıyorlar ya para ya pul durust erkegide sevmezler alkolik it kopuga gitti eski sevdiklerim ve bu yaşıma kadar kimseylede bişey yaşamadım zaten hastalık falan gelir sitede tedieginim
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş tecrübesizlik için geç bi yaş evet ama herkes tecrübeli olacak diye bi kaide yok. Bunun kıymetini bilecek bir adamla paylaşmanızı tavsiye ederim. Hem neyin karşı tarafın hoşuma gideceğini bilemezsiniz. Belki tecrübeli birisinden daha çok sizden zevk alacak? Olumlu düşünğn
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi anlamadığım şu; şuana kadar doğru olarak bildiğin ve yaşadığın hayat yanlış mı?
Neyden utanıyorsun ve kimden utanıyorsun?
Doğru kişi denk gelmemiş olabilir, ya da isabet etmemiş olabilir, ve yahut tercihin sen bu yönde belirledin..
Ama bence çok özel bir kadınısın..
Değil senin utanman herkesle bu özel duyguları yaşamaya çalışan insanlar utansın..36 Yorumla
Soran+1 yılÇok özel bir kadınsın i okuyunca aglamakli oldum ya. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBen bütün samimiyetimle söylüyorum iş olsun diye yazmadım..
Evli insanlar bile bu sitede ilişki peşinde biliyor musun?
Sen gerçek anlamda ve hayatta;
Ruhen, bedenen ve duygusal olarak bir özel kadının Nirvana’sısın..
Değil senin utanman başkası olsa narşist gibi ego kasar..
Senin varlığın bile bu sitede erdemlik..
Buraya çok fazla geldin baksana yazılan aciz, ruhsuz ve mesnetsiz yorumlara..
Hemcinslerin seninle gurur ve onur duysun..
Ben bir erkek olarak büyük bir saygı duyuyorum..
Soran+1 yıl🥲
Cevap sahibi+1 yılNeden üzgün yaptın ki?
Soran+1 yılGulen suratli o gozleri dolmuş mutluluktan:)
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama lütfen bunu diyen çok oldu belkide klışe olacak, lakin sadece dertleşmek istersen yazabilirsin..
Merhaba hiç kimseye bakma nasıl davranmak istiyorsan öyle davran evlilik kararı bir cinsel istek üzerine olmamalı hergün o yüzü görecek evliyiz deyip alttan alacaksın bırak elbet doğruyu bulacaksın sen istiyorsun diye kimsenin kullanmasına izin verme…
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyi kaçırmış falan değilsin. Düzgün biri nasip olmamış ki evlenememişsin. Utanacak bir şey de yok. Sen helalinde eşinle birbirinizin ilki olmayı istemişsin ama her şey nasip kısmet.
Ataerkil toplum yüzünden sen erkeksin elinin kiri diye yetiştirildiğimiz için ne yazık ki siz böyle düşünüyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
10 Yorumlane yapalım kısmet böyleymiş. neidiğü belirsiz biton hatalı insanla düşüp kalkacağına beklemişsin. evet hayatının en genç taze güzel canlı yılları cinsellğini yaşamadan geçmiş yazık olmuş ama diğer türlüsünü yapsanda günü birlik takılsaydın bu senden daha çok şey çalacaktı. eğer inançlı biriysen bu duruma üzülme elbet nasibin gelir. inançsız biriysen kahrolabilirsin çünkü bir daha bu fırsatın olmayacak yılların heba olmuş olacak.
00 YorumlaGüzel insan sana saygı duyuyorum bakış açın çok iyi doğru yoldasın ama kendini de kapatma ara da sürtünme de olsun yaşa derim. Hiç olmazsa ileride pişman olma. Hayatın tüm güzelliklerini yaşa ama senin istediğin senin kontrolünde olsun bu hayat bir daha gelmez …
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Sonuçta kısmet bu işler sende biliyorsun evlenip te ayrilmakta işin ucunda ona nazaran bence kaybetmiş bir durumun yok ama cinsellik konusuna gelirsek illaki de insan mastürbasyon farklı bir şey denemek ister seksting tarzi bir şey deneyebilirsin en azinda. Kafa dengi birisi olursa hem seni tatmin eder hemde bazı şeyleri denemiş olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle kafanda ki acabalardan kurtulmak gerek.. gereksiz duvarlar bunlar.. sadece cinsellik içinde her konuda böyle.. acaba neder ne düşünür yalnış anlar mı farklı gözle bakar mı vsvs..
hiçbir şey için geç değildir.. önemli olan istemektir.. ancak ne olursa olsun önyargılı olmadan tanımak gerek bnunun için00 Yorumla
+1 yılBu kadar tutmam ben kendimi yerinizde olsam bu da her insan için bir ihtiyaç sonuçta.
Bir iki kez utanırsınız ilk diye belki sonra geçer gider.
Belki linç yiyeceğim ama bir yandan da doğrusu aslında yaptığınız öyle olmalı ama bakir erkek yok hiç bir erkeğin bakire kadın istemeye de hakkı yok bu yüzden.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılYadırgamaları saçma bu bir tercih ve sanki herkes cinsellik yaşamalı gibi bir algıyla nasıl olur hiç seks yapmadın mı yaa gibi bi soru sormak kadar saçma bişe yok. Doğrusu sen kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yapman. Yadırganıyorum ben diyip bişeyler yaşamamak istediginde gerçekten istediginde bişeyler yaşamak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yani eşine saklaman çok doğal ama bu da seni böyle bir sonuca getirmiş oluyor zor bir durum. evlenmeden ya da evlenerek sevdiğin birisiyle olur umarım ama her ikisinde de önemli olan senin bu durumunu ya da deneyimli olsa bile senin deneyimsizliğini sorun etmeyecek birisi olması. öyle biri olursa çok daha iyi olur umarım bulursun
00 Yorumlatemel'in hiç evlenmemiş kızı ölüyor ve mezar taşına şunların yazılmasını istiyor : "bakire doğdu bir döne.. bakire yaşadı çok sene.. bakire öldü fakire... temel kızı fadime..."
mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor : "temel kızı fadime... açılmadan iade..."00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı kaxirmadin. Ama 20 ki yaslarda evlensen ya da iliskin olsaydi bu yaslarda çok Prof olabilirdin bu konuda.. onun dışında da tecrübe edile edile ogrenilen bir durum. Sorun yok yani. Ama tek sorun hayatı kaçırdığımız. Geride başlayacağımız. Yine de Umut her daim var:)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu şekilde olman utanmanı gerektirecek bir durum değil
Ama hayatı ve güzelliklerini kaçırıyorsun artık
Gençlikten orta yaşa doğru gidiyorsun
En az 5 yıldır erkekleri tanıyor ve yakınlaşmış olsaydın hayata bakış açın daha olumlu olabilirdi
Artık ilerde hayata bakışın da değişebilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bu arzuları bastırmaya gerek yok
Ve gelelim elelam ne diyecek diye düşünmeye. Elalem her zaman elestirecek bir şey bulur ve elalem ne der diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir.07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da benim zoruma gidiyor artik. Ama anne babama karsi sorumlu hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılBu hayat senin anne babana bir şey söylemek hesap vermek zorunda değilsin. Ama işte toplum aile baskısı seni iyice içine kapanmana sebep olmus
Soran+1 yılDogruyu bilmiyorum karar veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüven hissi onemli. Aslında bunu hissettiğini görsen sende teslim olursun yaşamak istersin
Soran+1 yılGuvendigim biri oldu, o istemedi beni zor durumda birakmamak icin
Cevap sahibi+1 yılHiç yüzeysel sevişmede olmadı mi
Cevap sahibi+1 yılHiç sevgilin falan da olmadı mi
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılSöylenilebilecek fazla bir şey yok. Son cümlen aslında sorunu cevaplıyor. Herkesin doğrusu kendine...
Önemli olan şu soru sanırım, "mutlu muyum"
10 Yorumla
+1 yılBu sonuç normal ve çok iyi. Durumun utanılacak değil aksine mutlu olmalısın. yadırganma yok , kullanmak için seni baskılamaya çalışıyor olabilirler. mahalle baskısına boyun eğme. herkes yanlış yapıyor olsa da kendi doğrularında diren.
15 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi olan ne mesela. Bence yiten bir hayat var.
- +1 yıl
Ahlaken kendini daha iyi hissediyorsundur, henüz yiten bir hayat yok , 30 yaş geç değil.
yatsaydın erkeklerle bundan daha mutlu olmayacaktın emin ol. çalışıyormusun? büyük şehirdemisin? - +1 yıl
Lütfen biraz daha diren ve de gülümse. yüzünde hep tebessüm olsun. sakin tatlı dilli ol. kendini geri kafalı ve kezban gibi hissetme. öyle değilsin
Soran+1 yılBen o duzgun agirbasli kız diye tarif edilen kadınım. 30 ustuyum dedim 30 demedim:) kendime aciyorum bir yandan. Evlenmiceksem ömür boyu boyle mi kalcam mesela:) çalışıyorum isim gucum var hos biriyim ve yaslaniyorum
- +1 yıl
:) e çok güzel. boş ver yaşını falan. hala 20 sin. nerede yaşıyorsun?
bakımlı ve elit görünümlüsün de erkekler yaklaşmaya mı cesaret edemiyor acaba :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kere sana tecrübeli olduğunu söyleyen erkeklerden uzak dur ve kendinden bu konuları o ana kadar anlatma senin iyiliğin için hatta hiç söylemek zorunda değilsin. Ayrıca ilişki yaşadım diye anlatandan olur mu senin artık beynin sulanmış knk az düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durum bendede var 35 yaşındayım hayatı kaçırdım mı tam olarak bilemiyorum ama evlenmezsemde boşa yaşamışım gibi olacak düşüncesi var böyle gelmiş böyle gider diye düşünüyorum bu değişmez maalesef... sırf bu sebepten de saçma sapan biriylede evlenilmezki..
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye benimi alacan
Cevap sahibi+1 yılSanaldan biri ile tanışma düşüncem yok ama beni düşündüğün için teşekkür ederim emre 😎
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlaşılacak bişey yok henüz ayrıca yanlış anladığım yerde konuşmayı kesiyorum genelde sorun olmuyor yani 😉
Cevap sahibi+1 yılAma adı üstünde gizli üyeyim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor bir şey değil aslında. Karşındaki kişi sana cinsellikle yanaşmıyorsa ve sen seviyorsan ver gitsin yani. Ha gidip on kişiyle de olma ama 30 a kadar yaşamayıp pişman olmaktan iyidir değil mi? ve kimseye baglanmamalısın gidiyorlarsa geri dönmesinler.
00 YorumlaBence güveneceğini ya da sana güven verecek biriyle tanışıp zamanla yaşamanız senin yaşlarinda 34 yasinda bi kadınla aynı şekilde bir birlikteliğimiz oldu 1 sene sürdü en son nisanlaninca arkadaş kaldık Bence yasa ihtiyaç sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın prensipleri olmalı ve yaş kaç olursa olsun bu prensipleri değiştirmemeli.
Eğer sen doğru olanın bu olduğuna inanıyorsan başkalarının ne düşüneceğini umursama, kendi doğru bildiğini yapmaya devam et.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaçırmadın ama kaçırmak üzeresin değerli hanım arkadaşım. Hayat kısa. Bir an önce bu güzellikleri tatmalısın. Sev sevil seviş, seks yap sırılsıklam ıslan. Hayatta yaşayabileceğin en hoş şeyleri kaçırma. Partner bul.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bu konuyu sevgi aşk bekleneden bu şeklide konustuğun birisi ile ilk deneyim olarak yapmak senin durumu bilen kişi buna göre yaklasır.. seni incitmez kırmaz zorlamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBu erkekleri korkutan da bir durum.
- +1 yıl
Neden korksun ki siz önce konusup durumu izah edersen bir bir süre sohbet edip karsı cins tanırsan iyi bir uyum yakalarsın
- +1 yıl
Cinsellikte benimde korukuların oldu özellikle KS bayanlarla konuşarak onları dinlierek çözümler buldum şimdi dah iyi durumda
+1 yılVerdigin karar tamamen sana göre doğru ise sorgulama hakkımız yok. Ama günümüz de cinsellik 3 adım önde gidiyor yaşayacak misin yaşamadan devam mı edeceksin bu tamamen senin düşüncen ve kişisel kararın. Bana dersen evlenene kadar bekle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kaçırmak denmez. Elbet karşılıklı sevgi olan bir birliktelik yaşamak mutluluktur.
Saçma sapan bencil biri ile yaşamaktansa hiç yaşamamak kayıp değil kazançtır10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayız. Ben de 30lardayım. İnsana bazen hayatı kaçırmış gibi gelmiyor değil. Ama yine de sevdiğimiz insanla olması daha güzel olur
Evlilik belki hiç olmaz onu bekliyoruz da40 Yorumla
+1 yılBence hiç böyle düşünme senin doğruların ne ise öyle devam et hiçbir şeye geç ya da erken değil önemli olan senin nasıl mutlu olduğun gerisini boş ver doğrularınla hayatına devam et
00 YorumlaUmarım bundan sonra bulursun güvendiğin ve sevdiğin birini onla yaparsın. Çok da matah bir şey değil aslında. Yapanlar arasında başı göğe eren görmedim :D
00 Yorumla
+1 yılHayırlısını iste ama dengini bulursan kaçırma yani kalbin doğrusunu söyler her şey Nasib kısmet acele etmek yanlış ve bir ömür başını agritacak musibetlere denk gelebilir. cocuk sahibi olmakla buna benzer arsizhayasiz baş belası bir evladın olur ölü da olur vs. Onun için dua kaderi değiştirir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu aslında çok büyüteceğin bir mesele değil öncelik güvenilir bir eş sevgili vs olmalı sonrası çok basit senn gibi olan düşünen bi kaç bildiğim oldu ama aşmaları da çok sürmedi ve bayada aştılar 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Utanılacak bir durum yok. Senin tercihinde. Bu yaştan sonra sekse bu kadar anlam yüklemen saçmalaşıyor.
Birine kendini saklamak çok boş. Tabi buna dini açıdan bakmıyorsan.
00 Yorumla
+1 yılBende 25 yaşındayım hiç cinsellik yaşamadım erkek arkadaşım bile olmadı çekiniyorum erkeklerden nasıl çözeceğim bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBir şey kaçırmadın. Bu şey her yaşta güzeldir. Doğru kişiyi bekliyorum diyorsan saygı duyarım😉
00 Yorumla
+1 yılBence eşini bekleme bul birisini seviş hayatı kaçırma. Bu gece deprem olsa yarına çıkamazsın o yüzden acil seviş
00 Yorumla
+1 yılSen bu zamana kadar kendini tertemiz gerçekten muhafaza ettiysen sabret Allah senin karşına da senin gibi birini çıkaracaktır elbet.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılozetle hayatı kacırmamıssın ama kacırmak uzeresın
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle hissediyorum. O yuzden bu ara cok sorgulamaya basladim
- +1 yıl
sorgulamak yerine harekete gec bul birini
Soran+1 yılBiri var. Boşanmış haliyle bu hayatı var. Soylemekten utaniyorum ona. İnanmaz heralde
- +1 yıl
Utanılacak bir durum yok
+1 yıl30 yaşında bir bâkirim. Sevmediğim biri ile cinsellik paylaşmayı etik bulmuyorum zaten. Bu durumdan memnunum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılbence buraya kadar geldin devam et elbet cıkar karsına bu konuda öğretmenin eşin olur atla deve değil cinsellik deneyim.
00 Yorumla
+1 yılSorunun tamamını okumadım.
bir şey kaçırdın ya da kaçırmadın diyemez kimse.
Tabi açtırsan daha mutlu olursun.00 Yorumla
+1 yılEvlenmen en doğrusu olur ama eğer olur da sevişirsen aşık olmadigin biriyle sevisme aşksız iliskiye karşıyım.
00 YorumlaSanmıyorum kendini eşine sevdiğine saklamak özel bi şey bence..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBununla yargilayacaklarsa yargilasinlar bırak.. aslında doğru olanı yapmışsın bence. illa herkes seks yapacak diye bişe yok. bence bişey de kaçırmadin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hep 35 yaş aradındaki birileriyle olgun big tits bayanlarla ilişkiye girmek istemişimdir. Beni yavrusu gibi sarsın uyutsun istemişimdir arada sırada da öpsün
10 Yorumla
+1 yılEvlenmen en dogrusu Allahh hayirli es çikartsin karşına insallah herseyi Allahdan isteyin
10 Yorumla
+1 yılBence kaçırmadin iyi yaptın tek başına olmak. daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. böyle devam et zamaninda demistim sana ama dinlemedin simdi burada ağlarsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayat sanın karşına birini çıkarmamış şansın bahtın açık olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aslında bir şey kaçırmadın bugün yaşamak istesen kaçırdığım günlerin dediği yeri de doldurursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Henuz, degıl tam olgun döneminde sın tam yaşama zamanı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılSen 30 yaşına gelmişsin bu durum çok normal bundan utanacak bişey yok hangi şehirdesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayatı kaçırmış değilsin. İlla biriyle cinsellik yaşaman gerekmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap çakma bi evlilik, biraz durumu seninki gibi olan biriyle ve yaşa doyasıya, sonrasında artık kafana göre takıl. Hem güvenli olur hem sağlıklı, hem de her anlamda meşru
00 Yorumlayok ben setifikalı escort erkeğim gel. ekle bir.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 30 yaş üstüyüm aynen senin gibi nasip kısmet hayırlısı olsun dedim ama saçma sapan kişiler çoktı karışma bende bakirim yapmadım zina dedim ama zor oluyor artık ne olcak bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır 30 yaş geç değil hatta en eğlenceli yaş
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 30 yaş üstüyüm, kimseyle birliktelik yaşamadım. Hayatı kaçırdım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler