Bakireyim sevgilimle ilk defa sürtünme yoluyla deneyecektik içime girmesine izin vermedim sadece basını biraz soktu ve biraz girmeye çalıştı zorlamadı tabi ama duvar var sanki orada dedi bu normal bir şey mi sonuçta hiç ilişki yaşamadım ilkte zorlanması normal mi bir şey engel oluyor duvar gibi bir şey var demişti. İlk olduğu için normal mi yoksa zorlanmadan girmesi mi gerekirdi bir sorun mu vardır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen korku ile kamışsın. vajina girişinde ilk 2-3 cm bölgede dar bölüm var ve kaslı bölüm. zaten o bölge penisi hisseder. daha içerisi çok geniştir penisi hissetmez. sen birz korktun sanırım kastın o giremedi.
rahat olsan rahat girer eğer sulamış ıslanmışsan06 Yorumla
Soran+1 yılKasmadım aslında ama çok fazla zorlamadi yinede girmesi mi gerekirdi
- +1 yıl
girmedi ise kasılma ya da yeterli ıslanma yok demektir
cahil adamlarla bu kadar olur
önce yalasa seni bir kez yalayarak boşaltsa ve o ııslak halde vajina ilişkiye hazır hale gelmişken girse direk girerdi. cahillik başa bela
ayrıca bencillik kadına önem vermeme başa bela.
kriterlerinizi değişn
Soran+1 yılNormalde vajinada delik oluyormuş ben aynanin karşısında ayırıp güzelce bakmaya çalıştım ama delik falan göremedim acaba sağlıkla ilgili sıkıntım mi var yoksa bakire olduğum için normal mi? Sizin nasıl
Soran+1 yılPardon bu cevap yanlış size yazmıyordum
Soran+1 yılBen istemedim yalamasini
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sizi anlamıyorum kafasına kadar vermiş madem. Yiyeceğiniz haltı zaten yemişsiniz adam akıllı yapacaksanız yapın. Neden burada garip garip sorular soruyorsun? Geç aynanın karşısına iki elinle ayır bak içine
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çocuk musunuz siz duvar ne? Kasların yok mu senin cup diye içeri mi oturacaktı? Ayrıca şu her haltı yiyip bakireyim diye ortada gezmeniz çok sinir bozucu. 1 zar ise bekaret herkes diktirip bakire olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal. Benim kız arkadaşım minyon zayıftı ve penisim çok iri olduğundan yarım saatten fazla uğraştım giremedim. Bir ara vajinismus var sandık ama değilmiş. Tekrar tekrar deneyerek başardık.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire oldugun icin iste o zaten, iliskiye girdikten sonra orayi bastirip giriyorsun ve kanama falan oluyor iste daha sonrasinda (artik hemen ilkten sonrasi mi komple olur diyemem de zamanla iste girdikce) zaten o delik goremedim tarzi olacak yani ayirdiginda az bucuk icini gorebilecen simdi tumden kapali duvar gibi...
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bir çok kişi vajina deliğini görebilir bakire olsa bile. Asıl delik yoksa sıkıntı oluyormuş cinsel ilişki olmuyormuş doktor ameliyatla delik açıyormuş ve bende delik falan goremiyorum acaba o yüzden mi giremedi
Cevap sahibi+1 yılKnk delik vardir ama cok ufak deliklerdir sonucta regl oluyorsundur, ee oldugunda gore ordan cikan akan kanlar bir yerden akmis oluyor delik olmasa zaten icerde kalirdi mecbur zamaninda bu yuzden doktora gitmis olurdun. Internetten zar delikleri ya da sekilleri gibi bir sey aratirsan zaten bir suru cesit cikiyor, yani insandan insana degisiyormus kimisi bir suru delikli oluyor kimileri tek tuk falan yani bunda sikinti yok zaten ayni sizin ve bizim organin sekli nasil insandan insana degisiyor sarkmasi bizde uzunlugu vs vs bu zardaki delik de insandan insana degisiyormus..
Bunlar benim ogrenip edigindigim bilgiler, bide sen arat internetten zar sekillerini deliklerini gorursun daha iyi anlarsin bence...
Soran+1 yılAz önce baktim aynada bir şekilde gördüm içim rahatladı 😄
Cevap sahibi+1 yılHee gordun mu sonunda. Ne gordun ki nasil gordun bari, cok zorlamis gibisin😅
Soran+1 yılValla baya zorladım oldu bir şekilde 😅
Cevap sahibi+1 yılNe gordun peki yani yazdiklarimla alakali mi yoksa alakasiz bambaska seyler mi gordun sonucta bende okuyup internette gorduklerimi yazdim ne kadar dogru yanlis bilmek isterim😅
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başını sürtmesin zevk suyunda azda olsa sperm var vaginan ıslak sıkıysa erkeği penisinden çıkan zevk suyundaki sperm hareketli vagina islagindsn hareket edip döllenme yapabilir ona dikkat edin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce ilişkiye girmediğin için normal, vajina duvarların henüz dar ve kısmen yapışık ilişkiye girdikçe açılıyor
31 Yorumla
Soran+1 yılNormalde vajinada delik oluyormuş ben aynanin karşısında ayırıp güzelce bakmaya çalıştım ama delik falan göremedim acaba sağlıkla ilgili sıkıntım mi var yoksa bakire olduğum için normal mi? Sizin nasıl
+1 yılIlkte kizinda erkeginde zorlanmasi cok normal birde vucudun zayifsa daha da dar oldugu icin vajina duvarin normal canim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olduğun için öyle hissetmesi çok normal çünkü orası zaten çok dar oluyor. Birde kendini kastıysan öyle olur. Eğer penisini sokmaya devam etseydi girerdi
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVajina dediğin çeşit çeşit oluyor. Senin iç dudaklar büyük olabilir. Bakireyken benimde deliğim pek gözükmüyordu ama şimdi gözüküyor
Soran+1 yılAma benim hiç gözükmüyor dümdüz et var hiç delik yok böyle olunca doktor ameliyatla açıyormuş hatta hastalikmis bu ve bundan dolayı cinsel ilişki olmuyormuş acaba benim de bundan mi var
Cevap sahibi+1 yılHiç bilmiyorum bir doktora gidip göster istersen. Ama delik olmasaydı başını sokamazdı. Neyse sen bir doktora git için rahat etsin
Neyse kendi kendini korumuşsun siz bu kafayla bir kaç yıla hamile kalır sonra hamileyim babası beni engelledi ne yapacağım diye soru sorarsınız
00 YorumlaVajinismus olabilir ki zaten bakireysen de rahatlık ile içine girmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılVajinada normalde delik oluyor ama ben aynada baktim yoktu göremedim acaba sağlıkla ilgili bir sıkıntım mi var ama öyle olsa adette olamazdım bence
+1 yılDuvar örmemiştirler seninkine merak etme :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlm soruya bak içime girmesine izin vermedim sadece başını soktu girmeye çalıştı giremedi e o duvarı hissetmese içine girecek ya abi nasıl kafalarsınız siz ya şaka mısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal sen kendini sıkmışsın vajinandaki kaslar gerilmiş böyle şeyler olabiliyor henüz hazır değilsen
11 Yorumla- +1 yıl
zorlasa girer miydi peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinismus erqsmus olmuşsun ablam çok tehlikeli doktora git
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim ki kola kapağı çapında ya
Soran+1 yılBakire değil misin
Cevap sahibi+1 yılOhooooo 😂
Soran+1 yılBakireyken nasildi delik var mıydı yinede 😄
Cevap sahibi+1 yılHatırlamıyorum ki uzun yıllardır bakire değilim
Soran+1 yılİlk ilişkide zorlanma oldu mu yoksa direk girebildimi
Cevap sahibi+1 yılHatırlamıyorum sarhoştum
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina biraz aşağı bakar. Seninki vajina dudaklarının arasına doğrudan girmek istemiştir. Deliği tutturamamıştır:D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkınızde cekıngen mısın ve sen mınyon bırı mısın?
00 Yorumla
+1 yılGirebilmesi gerekirdi kasmışsın kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılZorlamadı ama sadece dokundurdu ve biraz baskı uyguladı bakireyim normal değil mi yoksa her türlü girmesi mi lazım
- +1 yıl
Girer her türlü kasmışsın veya pozisyon ile alakalı
+1 yılBiraz daha zorlasın duvarı yıkar
00 Yorumla
+1 yılArkadan ver, böyle şeylere de kafanı yorma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardır delik sevgilin cokmu basturdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDap daracıksın dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmesi gerekirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen soktu mu
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşı girdi sadece zorlamadı ben istemedim ama o çok hafif baskı uyguladı duvar gibi bir şey var dedi
Cevap sahibi+1 yılKızlık zarı olabilir mi tatlım
Cevap sahibi+1 yılVajinan normal di mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki hakkında bir şey sormak istiyorum buraya sığmadı detayları okuyun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat