İs yaparken yürüyüş yaparken kullanılan vajina içi titreşimli vibratorler belirli zaman sonra vajinayi yıpratır mi acaba? Estetiğini bozar mi yani?
ya da bağımlılık yapar mi
İs yaparken yürüyüş yaparken kullanılan vajina içi titreşimli vibratorler belirli zaman sonra vajinayi yıpratır mi acaba? Estetiğini bozar mi yani?
ya da bağımlılık yapar mi
İş yaparken oturur oldugundan dusurme sorunu yaşanmaz ama yururken zemin ıslaklıgı nedeni ile ve hareket de ediyor olacagından ek onlem almazsan dusurme riski olabilir. Dogum dısında hic abir sey vagina estetiğini de bozamaz veya fiziksel bagımlılık konusu da değildir. Psikolojik olarak ise seni klasiklerden daha fazla uyaran bir yontemse bagımlılık alette degil yontemde gelisebilir
Evet haklisin
Zaten bir kac kere denedikten sonra klasikler grubuna gider ve baska etkili şeylere yoneliirsin
İşte alışkanlık olmasından korkuyorum hiç başlamamak ni en iyisi bilemedim
Bugune kadar bir suru yontem denedinse bir fazla yontem alıskanlık yapamaz zaten
Yok denemedim merak ettim. sadece onun vereceği hissi
Denemen değil de duşurmemen daha onemli durup dururken ve ilk denemeni de kırda falan yapabilirsin sanırım, duşse de onemli olmayabilir
Cevap
30Cevap
gun icinde kullanirsan daha mutlu ve daha verimli bir insana donusursun. hayat kaliten artar ve fark yuzune yansir. ayni zamanda etrafina sacacagin enerji bile senin farkli ve daha isiltili gorunmeni saglar. vajen elastik yapili oldugu icin zarar vermez.
çok keyifli ve eğlencelililer.. harika da zevki var.. ama dengeli ve partnerle birlikte kullanıldığında çok daha zevkli oluyor
Ya işte. aliskanlik yapar mı sürekli ister miyim o da var
alışkanlık yapar mı hayır.. sonuçta yapay bir cihaz.. bir partnerin kokusunu dokunuşunu hazzını tutmaz.. ayrı şeyler
Evet haklısın canlının yerini tutmaz
asla tutmaz.. endişe etmene gerek yok.. ama tekrar diyorum bir partnerle güzel ve keyifli
Ablacım 7/24 kendini silktirmez ki insan. Hiçbişey olmasa psikolojini bozar. Geceden geceye sok bişeyler olsun bitsin
Asdfggjk🤣🤣🤣🤣 7 24 nedir ya arada nefes alalım. Dimi
Genellikle vajina içi vibratorler bellirli süre sonra vajinayı yapısını etkiler ve zevk alma duygunu korlestirir buda senin kendine olan duygularini azaltır
Ya evet bundan çekiniyorum bende tamam ilk zamanlar eğlenceli gelebilir gelebilir ama. sonra hissizlesirsem diye korkuyorum
Bence kullanma. Şu yönüde var, mesela vajinana yerleştirip dışarı çıktın, toplu taşımada veya bir mekandasın, o seni uyarıcak haliyle ve sen milletin içinde şekilden şekle giriceksin. Hiç gerek yok, insanlarda garip bakabilir o an
Tadı zevki farklı al dene hem harama bulaşmamış olursun bir şekilde idare eder seni ama jel vibratör da öneririm
Bi sorun yok bunu partnerinle misafirliğe gittiğin zaman dene ayrı bi zevk-i var flörtün varken o duygusallıkta daha farklı bi zevk alırsın
Cinsel uyarım yürürken ya da koşarken olmak için programlanmamış
His kaybı oluşabilir
Para tuzağı. Evde kendim yap hem daha organik
Evde mi 😄
Evet, telefonu salatalığa bağlayıp titreşime alıcan. Hem doğal hem sağlıklı
Ay yok.😄😄
yıpratma konusunda bişi diyemem ama alışkanlık yapabilir :)
Şu libidoya sahip bir kadın çok mu şey istiyorum be :D yürürken iş yaparken nasıl bi uyarımda olacak ki his kaybı oluşturur gibi
Sürekli istek oluşturmuyor ama vajina şeklini etkiliyor çok sık kullanırsan
Yerleştirip içinde gezdirdiğini soruyosun galiba. Zararı olmaz
öyle takıp gezen var mı ya:)
Ooo :)) çok masumsunuz siz
ben öleydim :)))))
Elektrik şoklu olanını dene
Tabi beynimden. Çıksın sonra 😄
Senin gibiler ortalıktan temizlensin
Sana giren çıkan ne ergen Furkan?
Ayıp diye bişey var. Böyle sorular sorulur mu terbiyesiz
Ayıp olsaydı seni yapmazlardı yavrucum
Öyle takıp dışarda geziyor mu kadınlar 😳