Cinsel Yaşam Vibratör kullanmak sağlık açısından sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Merak ediyorum ama açıkçası cesaret edemedim. Kullanıp beğenen var mı? Güncellemeler1 yıl Bakireyim arkadaşlar. O yüzden vazgeçtim 😄 kızlık zarı açısından.. Vibratör kullanmak sağlık açısından sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sorun olur evet 0 0 Yorumla
Bumutluluksenin Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. hiçbir sorun olmaz , artık denetimi olan ğrünler geliyor, yani çok ucuz olmasın yeter. . link atabilirim 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Bağımlılık yapıp ileride seksten xevk almamana neden olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dildonun etkisi normal pnisin etkisinden fazla mi Yorumla kacamiyorum 1 yıl Bilmiyorum vsjinam yok Yorumla
Noami Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bence hiç deneme. Bende bakireyim kendini tut zamanı gelince canlısıyla oynarsın hshsgshfhc 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neden zararı olsun sadece hijyene dikkat edilmezse mikrop kapma ihtimali var onun haricinde zararı yok 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakire olman kullanmama engel değil içine sokmaz ama titresiminden faydalanabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Başka şeyler var onlar için. vibratör daha pahalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet orada haklısın küçük masaj aletleri falan bu işi gorur rahatlıkla. Sanırım bunu daha önce denedin zaten Yorumla
minikerkekk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% 1 yıl Ben de denemek istiyorum cevaplara bakmaya geldim 😅 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doğru ürünü doğru şekilde kullanırsanız sorun olmazAma maalesef bir çok insan çok bilinçsiz 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır, zararı yok. Milyonlarca kadın kullanıyor. 0 3 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Klitoris için de, anal uyarı için de titreşimli oyuncaklar var. Onları deneyebilirsin. Soran 1 yıl Evet baktım biraz bunlar olabilir Banker_Bilo 1 yıl Titreşimli anal plug olabilir. Klitoris için de oral seks simülatörü var.
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl bir şey olmaz al kullan genişleme belki olur 0 3 Yorumla Wetphoto 1 yıl Deli ya delersin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet vazgeçtim titreşimli falan önerdiler ama onlar da bile korkuyorum bir şey olur mu diye Yorumla Wetphoto 1 yıl Yok canım bakiresin olmaz sana onlar burada yazamam ama farklı şeyler dene Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlıklı silikonlardan yapılmışsa olmaz 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Yani seni buna iten sonuçlar nedir 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Bizarari yokk denemelisinn yoksa temin edelim 🙂 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kullanınca haber ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kullanman için bakire olmaman lazım bakiremisjn 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pist Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bugün sitede gördüm dilli olanlar var biliyormusun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet bende merak ediyorum zararlımı acaba 1 5 Yorumla 34fnry 1 yıl Kullanmak mi istiyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet içe gireni değil ama Yorumla 34fnry 1 yıl Anladimm vibrator titresimli olan istiyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet yoksa kızlık gider Yorumla 34fnry 1 yıl Anladim titresim olarak kullanirsin bi onemi yok ama kizligin bencee ihtiyac buda Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Temiz tut olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sorun olur evet
hiçbir sorun olmaz , artık denetimi olan ğrünler geliyor, yani çok ucuz olmasın yeter. . link atabilirim
Bağımlılık yapıp ileride seksten xevk almamana neden olabilir
Dildonun etkisi normal pnisin etkisinden fazla mi
Bilmiyorum vsjinam yok
Bence hiç deneme. Bende bakireyim kendini tut zamanı gelince canlısıyla oynarsın hshsgshfhc
Neden zararı olsun sadece hijyene dikkat edilmezse mikrop kapma ihtimali var onun haricinde zararı yok
Bakire olman kullanmama engel değil içine sokmaz ama titresiminden faydalanabilirsin
Başka şeyler var onlar için. vibratör daha pahalı
Evet orada haklısın küçük masaj aletleri falan bu işi gorur rahatlıkla. Sanırım bunu daha önce denedin zaten
Ben de denemek istiyorum cevaplara bakmaya geldim 😅
Doğru ürünü doğru şekilde kullanırsanız sorun olmaz
Ama maalesef bir çok insan çok bilinçsiz
Ben var istersen fb olarak 24 cmi süresiz kullanırsın
Hayır, zararı yok. Milyonlarca kadın kullanıyor.
Klitoris için de, anal uyarı için de titreşimli oyuncaklar var. Onları deneyebilirsin.
Evet baktım biraz bunlar olabilir
Titreşimli anal plug olabilir. Klitoris için de oral seks simülatörü var.
bir şey olmaz al kullan genişleme belki olur
Deli ya delersin 😂
Evet vazgeçtim titreşimli falan önerdiler ama onlar da bile korkuyorum bir şey olur mu diye
Yok canım bakiresin olmaz sana onlar burada yazamam ama farklı şeyler dene
Sağlıklı silikonlardan yapılmışsa olmaz
Yani seni buna iten sonuçlar nedir
Sanmam sıkıntı olacağını
Bizarari yokk denemelisinn yoksa temin edelim 🙂
Kullanınca haber ver
Kullanman için bakire olmaman lazım bakiremisjn
?
Pist
Bugün sitede gördüm dilli olanlar var biliyormusun
Evet bende merak ediyorum zararlımı acaba
Kullanmak mi istiyosun
Evet içe gireni değil ama
Anladimm vibrator titresimli olan istiyosun
Evet yoksa kızlık gider
Anladim titresim olarak kullanirsin bi onemi yok ama kizligin bencee ihtiyac buda
Dilim daha iyi işlev görür
Şarjlı diş fırçası ile başla
Ne gibi sorun temiz değilse olur
Klitorisini tirretiyor bi sorun olmaz
Temiz tut olmaz
Çok kullanmazsan sorun olmaz
vantratör okudum